Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | oktober 23, 2009

Kamera

Du ska veta att jag läser alla kommentarer. Blir lika glad, varm i hjärtat och näst in till lite generad varje gång. Uppskattar dig så mycket. Inte bara för att du kanske skriver saker, utan för att du är här och läser, och för att du är du 🙂

Jag får ofta mycket frågor, och jag gör mitt bästa för att svara på allt. Ibland kanske jag missar någon i mina ”Frågor och Svar-inlägg”, men då får du bara fråga igen (så länge det inte handlar om mitt hår eller min kamera, för då hoppar jag från altanen :-)). I mitt senaste ”frågor och Svar” som var i förrgår, så visade jag skillnaden på bilderna från mina två kameror. Frågorna fortsatte att komma ang denna förbaskade kamera 🙂 Så här har du den…

Casio Exilim 10,1 mega pixels. det finns olika modeller, men den här kostar runt 3000kr, finns i olika färger, tex ljusrosa.

Casio Exilim 10,1 mega pixels. Det finns olika modeller (detta är den lite större), och den kostar runt 3000kr, finns i olika färger, tex ljusrosa, som jag hade tidigare, men den gick sönder i somras.

Jag använder ingen särskild inställning, bara den vanliga (tror bara det finns en). Däremot så justerar jag blixten, beroendes på ljuset. ”Soft”, ger tex ett varmare ljus och vanlig blixt ger ett kallare.

Nu med all denna reklam, så tycker jag att Casio ska ge mig provision på sålda kameror 🙂

Puss och kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Kamera”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Det är så härligt att läsa din blogg, man blir glad av den och du försöker inte försköna något på något sett. Såg en liten skymt av ditt kök och jag älskar inredning, så snälla snälla kan du inte ta ett kort på ditt kök och sätta ut på bloggen. Och sen tänkte jag även fråga vad det är för golv ni har, det ser ut som ljusare ek?
  Tack på förhand och ha en underbar fredag…
  Kram Lill

  Svara
 • Hej Hannah & alla andra!

  Jag vill oxå tipsa om en sak!!!
  För er som inte har ”råd” att föreviga era barns händer och fötter hos svindyra Lifestone finns ett företag i Lund som gör avgjutningar i samma material som tandproteser.”REPLICA” heter de och har humana priser från 350kr för en handavgjutning.

  Gå in och titta i bildgalleriet om ni vill se hur en tavla kan se ut.

  Ha en skön helg!

  //M

  Svara
 • Ha ha jag får allt känna att jag tar åt mig på den punkten angående frågor om kameran, men jag är enormt tacksam för att du tog dig tid och svarade på frågorna. Nu vet jag! och nu ska jag inte tjata mer om denna fantastiska kamera 😉 Men som sagt Casio borde ta sig i kragen och sponsra dig med tanke på vilken bra reklampelare de fått genom dig i form av fantastiska bilder! 🙂 Kram!

  Svara
 • Tjohoooo!

  Nu är jag också ”happy” och lovar och svär att jag inte ska fråga mer om kameran…

  Håller med…. Ring Casio och tala om vilken reklam du gör eller skicka med ett mail med alla dessa frågor om kameran 😉

  Kram på dig igen // Nettisens
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • skulle inte ni börja sälja alice&sense sjalarna här :)?

  Svara