Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | oktober 23, 2009

Nyans gulsot

Nu har pojkarna blivit hämtade av Mios pappa. Liv sover och det är spöklikt tyst. Inte ens en tvättmaskin är igång 🙂

Har kurat ihop mig i soffan, iklädd  min sedvanliga outfit och okammade hår, och ska titta på en film, i väntan på att Peter ska komma hem.

Här sitter jag med mitt gula nylle. Smorde in mig med lite för mycket brun-utan-sol, det blev nyans gulsot.

Här sitter jag med mitt gula nylle. Smorde in mig med lite för mycket brun-utan-sol, det blev nyans gulsot.

Lite sned, men den ska vara bra. Älskar romantiska filmer. Har du sett den?

Lite sned, men den ska vara bra. Älskar romantiska filmer. Har du sett den?

Saknar pojkarna, och har lite ont i hjärtat. Hoppas att Peter kommer snart, eller att Liv vaknar. Skönt att kunna skriva av sig till dig, nu när jag bara känner mig ensam 🙂

Nog med självömkan! Vi hörs efter filmen.

Kram kram.


19 kommentarer19 kommentarer om “Nyans gulsot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah.Vilken fin Pappa Mio har som tar sig an William också.Ha det nu så mysigt.Lika vacker som vanligt.Kram på er Hnnah och lilla Liv.

  Svara
 • En liten fråga bara.Är det mascaran som gör dina ögonfransar så vackra,eller är det ngt. annat som jag har missat.Vad heter isåfall din mascara?Tack på förhand.

  Svara
 • Tänkte bara säga hej och vilken härlig blogg du har 🙂
  Har precis blivit medlem men har följt bloggen från början, har t o m läst alla gamla inlägg på mama 😉

  Svara
 • Hej och tack för en bra blogg! Du och ni andra sprider verkligen glädje och kärlek! Trevlig helg!!

  Svara
 • Låter mysigt i väntan på att Peter ska komma hem. Jag ska med krypa ner i soffan och läsa nya mamma som precis kom i brevlådan. Bäst att passa på medan mina två små gullungar sover. Kram Linda

  Svara
 • Hej!
  har nyss kommit hem från lite shopping med min dotter p¨å 2 månader, köpte en fin rosa kofta från kappahls vintages stories serie. Blir så glad när man läser din blogg kul att du är så jordnära och delar med dig om ditt liv! Jag skulle vilja veta hur det gick för dig att kombinera flaska/amning med Liv? Jag vill så gärna att min dotter skulle ta flasa, hon har gjort det så jag vet att hon kan men nu vägrar hon. Har alltid ammat fullt med skulle vilja ge min son lite ”egentid” med mig så jag vill att min dotter tar flaska. Han har en utvecklingsstörning och vill bara ha pappa så jag känner att det är extra viktigt att vi får till tillsammans. Är jag du om jag slutar amma när hon bara är 2 månader eller ska jag kämpa med amning/flaska? Hur fick du det ätt funka och har du något råd att ge? Tack fina du för en underbar blogg. STOR kram till er ocg ha en mysig helg/Ulrika

  Svara
 • Och jag ligger hemma och tycker synd om mig själv för att jag har så himlans ont i ryggen :O(
  Hoppas du får en fin helg fina du!
  Kram
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej söta Hannah!

  Kan förstå att det känns ensamt efter Mio & William 🙁 du får mysa med Livan istället 😉

  Vilken brun utan sol använder du..? Tycker du har fått fin färg. Själv har jag testat Lancomes senaste men den blev inte fin på mig tyvärr och mannen klagar på doften när jag går till sängs, ha ha ha.

  Massor av kramar till dig
  / Lommo

  Svara
 • Fina du, det är nog bara saknaden efter pojkarna (alla tre) som gör att du tycker så. Tänk om man kunde se så snygg ut efter en ”misslyckad” brun-utan-sol-behandling och ”opiffad”! Kram

  Svara
 • Måste rekommendera min absoluta favorit bland romantiska filmer. ”Frankie & Johnny” med Michelle Pfeiffer och Al Pacino. Den är rätt gammal, vet inte hur många gånger jag sett den, och Al Pacino är så sexig i den filmen så man smäller av. Ha en mysig DVD-stund i mysoverallen;).
  PS: Känn dig inte ensam, jag tänker på dig!

  Svara
 • Så mysigt att krypa upp i soffan i myspys kläderna med en go film och invänta sin älskade man!Förstår att det är tyst när pojkarna åkt, njut nu av Peter och Liv så är pojkarna snart tillbaka igen!

  önskar er en avkopplande kväll i kärlekens tecken!

  kram

  Svara
 • På tal om gulsot, så undrar jag om någon här drabbats av gråblå sot efter att slingat håret hos frisören!hon sa att hon skulle korrigera lite för hon vet att jag hatar gult!slingorna blev jämna o fina med foliet och hon tvättade ur medlet och körde sedan en korrigering!jag gjorde det igår och har tvättat det idag,men det gråblåa syns fortfarande!Jag hoppas det försvinner inom 2 v för då ska jag åka till värmen och fira födelsedagen med mina älskade barn och särbo!har någon av er varit med om detta med gråblå sot så skriv gärna några rader och kanske lugna mig!

  kram

  Svara
 • Kära Hannah. Hämtar aldrig Andreas barnen eller är Willam hos Mios pappa också eftersom det är Idol? Jag läste i ett tidigare inlägg om vaggan/korgen som gått i arv. En sådan korg har mina barn också legat i o det är min mans sida den kommer ifrån. I botten har vi alla skrivit namn o födelsedatum på dom som legat i korgen så vet senare generationer vem som legat i den o när. Ha en skön kväll. Kram

  Svara
 • Förstår hur du känner. Jag är såå uttråkad just nu, flickorna åkte till sin pappa idag *saknar redan* och jag har legat nerbäddad (mått lite tjyvens) men känner mig bättre nu. Lyllos dig som har någon att vänta på 🙂 Hoppas ni får en riktigt mysig kväll! Du är jättefin 🙂 Trevlig helg *kram*

  Svara
 • Nä har inte sett den, men tack för tipset. Har du sett The Proposal eller Flickvänner från förr?? Har du inte så gör det, det är riktigt mysiga kärleksfilmer. Ha en go helg, kram

  Svara
 • Hoppas att du får en trevlig kväll! Har du sett ”Dumpa honom”? Banal titel, jag vet, men den är faktiskt en jättebra tjejfilm! På engelska heter den ”He’s just not that into you”. Lättsam och trevlig med en massa bra skådespelare, bland annat Jennifer Aniston! Kram

  Svara
 • Hei Hannah!
  Jeg må bare si deg at jeg leser bloggen din (og Peters) hver dag. Mitt spørsmål er når fyller Mio år? Jeg har en Hannah som fyller 6 år 1. november, så de er jo like gamle 🙂
  Ha en fantastisk helg!
  Klem

  Svara
 • Hej Hanna! Bor i Dublin o har precis gått med i Bloggfamiljen! Ville bara säga att jag läser din o Peters blogg varje dag 😀 han e ju skåning precis som jag, o vi kan vara rätt svåra att förstå ibland har jag hört, haha… önskar dig o familjen en trevlig helg!!

  Svara
 • Hej fina Hanna!
  Jag såg den filmen förra helgen, tyckte att den var sådär. Men måste bara rekommendera en annan jag såg som hade allt och jag tror du skulle gilla den också ”Coco Chanel” Underbar!
  Kram och ha en fortsatt mysig helg

  Svara