Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | oktober 25, 2009

Grabbig tjejkväll

Hej vacker. Förlåt att jag inte hörde av mig igår. Var hemma och gjorde inget särskilt under dagen. Myste bara med Liv och Peter. Framåt eftermiddagen invaderades huset av karlar, Peters killkompisar kom hit och de skulle ha en killkväll. Playstation och Guitar Hero stod högst på listan för dem, och öl såklart. Middag lagade de också, blev nästan lite imponerad 🙂

igar1

Jag passade inte riktigt in kände jag, så jag lämnade huset, killarna och lilla Liv och for till min vän Jessica. Hon bjöd på middag och vi satt i flera timmar och bara åt och pratade. Hennes stackars kille Alex fick inte vara hemma, för vi hade ju tjejkväll.

Jessica är grym kock, och bjöd på Bruchetta till förrätt, pasta med pilgrimsmusslor till varmrätt och ostfat till dessert.

Jessica är en grym kock, och bjöd på bruchetta till förrätt, pasta med pilgrimsmusslor till varmrätt och ostfat till dessert.

Jessica och Alex innan han snällt fick lämna sitt hem.

Jessica och Alex innan han snällt fick lämna sitt hem.

Pigg och glad!

Pigg och glad!

igar5

Alex fick komma hem igen lagom till att vi ville att han skulle skjutsa oss in till stan 🙂 Där mötte vi upp Peter och killgänget. Peter var lite deppig för han hade inte fått spela ett enda riff på Guitar Hero och Playstation såg han inte heller röken av, för han fick sitta på övervåningen med en annars så glad Liv, som inte alls var glad och vägrade sova trots att hon var jättetrött. Han hörde hur det skrattades och spelades på undervåningen 🙁 Nästa gång får Liv hänga med mig.

Jessica med Tobbe, som vägrar att ställa upp på att jag lottar ut en dejt med honom :-)

Jessica med Tobbe, som vägrar att ställa upp på att jag lottar ut en dejt med honom 🙂

Varför denna blick över axeln? Jag ser bara galen ut, i något slags sorgset försök att se sexig ut :-)

Varför denna blick över axeln? Jag ser bara galen ut. Peter däremot är vackrast i världen både på ut och insidan.

Idag har vi varit inne i stan och ätit på ett av mina favoritställen, Koh Pangan. Blev dock lite besviken på maten, den brukar vara fantastisk, särskilt deras luncher, men det var helt klart värt att åka i alla fall. Stämmningen är trevlig och det känns verkligen som om du sitter i Thailand och äter. 

Liv låg och sov halva middagen.

Liv låg och sov halva middagen.

Hon vaknade och sket så illa att vi var tvungna att gå. Det stank i hela restaurangen.

Hon vaknade och sket så illa att vi var tvungna att gå. Det stank i hela restaurangen.

Alltid glada Liv fortsatte att skita här hemma.

Alltid glada Liv fortsatte att skita här hemma. Burkmaten stinker.

Nu har vi kommit hem och ska lägga oss i sängen och titta på film. Älskar att ha film-maraton, vi har hyrt tre filmer och bunkrat upp med chips och glass.

Hoppas att du haft en härlig helg.

All kärlek.


14 kommentarer14 kommentarer om “Grabbig tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Meeh, säg till honom (Tobbe) att jag blev sur nu! 😉 Den hade ju jag tänkt vinna!

  Svara
 • Hej Hanna.
  Du ska inte ursäkta dig för att du inte hinner och blogga vareviga dag. Jag fattar inte ens att du hinner göra det varje dag. Jag för dagbok detta året för att testa och jag kan missa hur många dagar som helst som måste skrivas i efterskott. Hur lätt är det då att komma ihåg hur vardagen har sett ut. Du ska ha en Oskar för att du tar dig tid till detta och en sak till: Det är hur kul som helst att få ta del av din vardag för den kommer ju ingen undan….har en son som säger: F— regular life och hur han har tänkt sig vardagen har jag ingen aning om. Han är skiträdd för att bli en vanlig svensson kan jag tro. Nu ska du inte behöva läsa mer dravvel från mig…må gott du rara flicka och tack för att du är du..fortsätt så….så fortsätter jag att läsa ditt liv och se bilder ur den också. Kram

  Svara
 • Om Tobbe möjligtvis skulle ändra sin inställning till en dejt så finns här en mamma på 28 år som mer än gärna skulle gå på date med honom 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah, och tack för att du kom ihåg min ”gipsarm” de värmde otroligt mycket vill jag säga. Varit lite deppigt men imorgon åker gipset av förhoppningsvis. Liv är söt som socker i gåstolen(trots att hon stinker haha)så stor hon blivit. Ha en fortsatt trevlig avslut på helgen söta du. Kramar Annika

  Svara
 • Vad mysigt med kompiskväll igår!alltid roligt att träffa sina vänner!Lilla Liv såg minsann till att…se mig, hör mig,rör mig……Hon är för go!
  Du och Peter är så fina både på ut och insidan!
  Va rädda om varandra och ha en mysig filmkväll bland chips och glass!

  kramis

  Svara
 • Hej Hannah! Jag märker att lilla söta Liv verkar ganska stadig och stabil i kroppen och hon börjar bli lite för stor för babyskyddet. Nästa bakåtvända bilbarnstol är säkrare för ett stadigt/stabilt barn, kanske är det dags att byta? 🙂

  Svara
 • HEJ Hannah! Som Zuzan sa, du ska inte ursäkta dig att du inte hann eller hade lust att blogga nån dag om det nu är så. Känn dig fri, visst vill vi läsa om dig och dina tankar men du ska inte känna dig för pressad..! Vad vart det för filmer ni ska mysa till? Bra att ni bullade upp med mycket gott!! det är ni SÅÅ värda! PUSS på dig och din familj <3

  Svara
 • men vart var liv när ni gick ut stan?

  Svara
 • Hej sötis.Vilka underbara bilder på dig.Du är fruktansvärt vacker.Din Peter går inte av för hackor heller.Ni är ett så fint par,som gjorda för varandra.Och lilla Livan som är det sötaste jag sett.Hon är sååå go.Ha en underbar filmkväll.Kram.

  Svara
 • Jag måste bara lägga en kommentar om bilden ”pigg och glad!”. Du är helt galet snygg i håret! Verkligen!! riktigt fräscht 😀

  Svara
 • Jag håller med Em jättemycket! Skitsnygg i håret! När jag försöker mig på nåt liknande så slutar det alltid med att jag ”over do it” och att det färdiga resultatet ser ut som knullrufs! Inte alls särskilt vackert.

  Håller med övriga talare om att Tobbe ser jättebra ut. Synd på dejten bara! Och sen vill jag tillägga att din kompis Jessica är jättefin i håret hon med! Ska till frissan på tisdag och har inte riktigt bestämt mig för lugg eller inte lugg. Hon hade jättefin lugg!
  Tack Hannah, för bästa bloggen! Må så bra! Kramar

  Svara
 • Lilla Liv är fullständigt BEDÅRANDE, såååå himla sööööt!!!!<3
  Storkram malinapralina

  Svara
 • Hejsan Hannah!

  Vad roligt att se att bodyn från geggamoja vi skickade till er passar Liv och används.

  Ha det så bra!

  Mvh Kim / Tiny Cool

  Svara
 • Åh, du är ju supersnygg på bilden Hannah! Habbah habbah säger jag bara. ;]
  Och jag håller med om Peter! Han är jättefin utseendemässigt och verkar vara superfin på insidan också. Ni matchar varandra perfekt! Se bara på lilla Liv så fin hon är, trots det illaluktande bajset. ;]

  Svara