Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | oktober 26, 2009

Sleeping Beauty

Nu ligger Liv och sover i min famn. Hon säger till på sitt speciella sätt när hon är trött. Ett litet knorr, hennes favoritfilt mot kinden, och napp, så somnar hon på några sekunder mot mitt bröst. Jag vill inte lägga ner henne, utan sitter här vid köksbordet, oförmögen att göra någonting, mer än att skriva. Min vänstra arm börjar sakta domna bort, och min andra kör pekfingervalsen över tangentbordet.

Älskar ljudet från hennes sugande på nappen. Det låter så rogivande och sövande.

Älskar ljudet från hennes sugande på nappen. Det låter så rogivande och sövande.

Hon påminner om Simpsonbabyn, där nappen åker fram och tillbaka i munnen.

Hon påminner om Simpsonbabyn, där nappen åker fram och tillbaka i munnen.

På onsdag blir hon sex månader. Tänk vad tiden går fort. Känns inte alls längesedan jag började blogga på Mama, och du kunde följa den växande magen, hormonernas galna spel och den fantastiska dagen den 28 april, då hon låg på mitt bröst bara några timmar gammal. Nu drar hon sig fram över golvet, tuggar på allt, jollrar, skrattar och upptäcker hela tiden nya saker. Hon är lugn som en filbunke, och så oerhört älskad av oss. Må hennes vackra ögon aldrig behöva fälla tårar av sorg, eller hennes rena lilla hjärta bli fläckat av  besvikelse. Vackra lilla Liv, du och pojkarna är mitt Liv!

Nu ringde det på dörren, och det var en glad kille som lämnade över två stora och fint inslagna paket. De kom från Stadium och var till pojkarna. Jag har mina aningar om vad det kan vara. Jag gissar att jag kommer ha två överlyckliga killar som kommer hoppa upp och ner av glädje, när de kommer hem. Vi får vänta och se…

Vad kan det vara?

Vad kan det vara?

Liv sover fortfarande, men ligger nu på soffan. Min arm har inte heller vaknat 🙂

Varma kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Sleeping Beauty”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mysigt ni ser ut att ha det. Lika bra att stanna inomhus i det här tråkiga vädret. Ogillar starkt den gråa hösthimlen, den känns som en kall och blöt filt över mig! Gläder mig dock åt att jag om 7 månader har en som ligger och sover på mitt bröst. KRAM

  Svara
 • Hej fina Hannah, läser troget din blogg varje dag.
  Har faktiskt en liten tjej jag med som heter Isabella som är född onsdagen den 29:e april, så jag känner verkligen igen allt du skriver om gällande Liv, hon är förresten väldigt söt, och galet lik sin pappa =) Hon är mycket tidigare än min lilla tjej, hon kan inte dra sig framåt än tex, men det är väl olika! Har du provat majskrokarna? Min lilla tjej är galen i dom.! Många kramar camilla

  Svara
 • Hej Hannah! Började följa din blogg när du var gravid med Liv och sedan dess har jag varit inne i stort sett varje dag.Jag ”hittade” din blogg när jag själv var gravid med mitt tredje barn. Det blev en liten Ben som föddes ca två veckor efter Liv.Jag känner igen mig mycket i det som du skriver om Liv men även när det gäller dina killar eftersom mina tjejer är nästan i samma ålder. Skrattade gott när din Peter beskrev er lilla ”drama-Queen”. Min 6 åriga tjej har också en liknade dramatisk ådra precis som Mio.Kram Ulrika

  Svara
 • Hej!så tryggt och gott hon sover!Pojkarna lär bli överlyckliga över paketet och dess innehåll..!Tänk vad tiden rusar iväg!lilla Liv redan 6 månader,otroligt!

  Ha en mysig kväll!

  kram Helena

  Svara
 • Vad var det i paketen? Du måste berätta!!!
  Är såå nyfiken.
  Kram

  Svara
 • hejsan skrev en fråga till dej 1 okt ej fått svar på denna ännu ………………………..

  Tack för en inspirerande blogg ,, så skönt att koppla av på kvällen med kaffe och din blogg . Skönt att du är såå vanlig och gör och skriver om små saker som man själv tycker man e löjlig ibland när man tänker….

  Var kommer din underbara kjol ifrån som du har i köket med din dina “äggamatta ”

  sååå fin är den

  kram kram C

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag blir alldeles tårögd av att läsa din kärleksbeskrining till lilla Liv, det är precis så man känner för sina barn , du besrev det så vackert 🙂

  All kärlek , kram Lommo

  Svara
 • Massor av kärlek till världens finaste Hannah.Du är guld värd för mig.En stor kram.

  Svara
 • Hej!
  Läser din blogg varje dag för att jag tycker att den är bra. Jag blir varm i hjärtat av din blogg.

  kram

  Svara
 • Hon är såå söt din lilla flicka. Jag håller med dig om att det är något av det mest rogivande som finns att titta på små barn som sover. Tänkte fråga dig om vad du har för tankar kring vaccinet mot svininfluensan, ska du och din familj vaccinera er? Jag tänkte först att vi ska men nu är jag osäker. Ha en fin dag, kram

  Svara
 • Ja dom är underbara när dom sover! Kan ligga och titta hur länge som helst på Leia.
  Då är ju bara Liv 1 dag yngre än min lilla sessa, tiden rusar iväg! Känns som att det var igår man låg och sket ut en soffgrupp som resulterade i världens finaste tös=)
  Ha en fin dag! Kramar

  Svara