Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | oktober 28, 2009

Tårar och hopp

Morgonen började med att Peter fick mig att börja gråta! Läste hans vackra inlägg och blev alldeles rörd. Är så tacksam över  livet, att få känna lycka och att vara älskad. Att ha träffat en man som Peter, som gett mig en känsla jag alltid drömt om, riktig trygghet. Har alltid undrat hur det känns, och nu vet jag. Störst av allt är ändå hur han tagit mina barn till sitt hjärta och gör ingen skillnad på Liv och dem. Trodde aldrig att jag skulle kunna må så här. Efter att ha varit på botten. Känt att det enda som hållit mig uppe var mina barn och min tro, nästan gett upp hoppet. Så kom det en dag då jag träffade honom, Peter, som fick mig att skratta, känna mig trygg och älskad. Som en räddande ängel, tog han oss under sina vingar.

Så hur dåligt du än mår, i kärlek, i din själ eller på andra plan, ge aldrig upp. När man mår som sämst och inte ser något ljus, då kommer en varm hand mot din kind, en väns axel att gråta mot, ditt livs kärlek eller en djup och sann lycka.

Hjärta i sanden.

Hjärta i sanden.

Jag älskar att läsa texten ”Fotsteg i sanden”, eller lyssna på Leona Lewis låt ”Footprints in the sand”. Den ger hopp och är så sann.

Nu tjatar pojkarna och Liv börjar bli rastlös. Vi ska packa in i bilen och bege oss till ett skateboardställe, sedan ska vi på ”spökvandring” på Skansen. Det händer massor av roligt och läskiga saker på Skansen denna veckan, för barn som har höstlov. Ikväll ska vi ha en riktigt läskig kväll. Dags att ta fram vuxenblöjan, för ikväll ska vi skrämma varandra 🙂

All kärlek.


33 kommentarer33 kommentarer om “Tårar och hopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag skulle kunnat skriva ditt inlägg..jag har precis samma erferenhet som dig..från botten upp till toppen!!
  Är omgift och har en son sedan innan som min man har tagit till sig som det vore sin egen….livet kan allt ta en bra vändning i bland…och med det betyder inte att man måste ha en karl för att känne trygghet, men RIKTIG kärlek slår allt…
  Kram Anna

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Vilket underbart inlägg! :O)
  Jag har oxå träffat en man som för första gången i mitt liv visar mig att det ÄR möjligt att känna trygghet med en man. Jag känner trygghet i mig själv men har aldrig känt mig trygg MED nån, det gör jag för första gången nu och det är en underbar känsla.
  Stor kram fina du.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Kan bara hålla med ovanstående, sen tre år tillbaka träffade jag Mannen i mitt liv! Alla förtjänar att må såhär gott!
  Det var verkligen fint skrivit det Peter skrev!

  //u

  Svara
 • Det där behövde jag verkligen läsa idag, tack söta Hannah!
  Har en underbar pojkvän, men jag lider av ångest och en del annat och det var riktigt tufft i natt vilket gör att mitt liv känns tungt och hopplöst just nu. Så tack för dessa ord, är så glad att jag följder din blogg!

  Är verkligen glad för din skull, att du funnit lyckan i Peter och barnen! Ni verkar ha det så underbart tillsammans allihop och det skriver du ju också.

  Massa kramar!

  Svara
 • Jag håller med alla föregående skrivande 🙂
  Det måste vara underbart att känna så,
  jag har aldrig känns så.. men en dag kommer det väl..

  Svara
 • Hoppas att Leona Lewis sjunger ”Footprints in the sand” på rosa bandet galan i morgon!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag förstår med allt du skriver, har det precis likadant. Min nuvarande man har tagit mina stora killar till sig som att dom var hans egna och gör verkligen ingen skillnad på dom och vår genemsamma lillskrutt. Det är såå himla skönt att känna sig så trygg med en annan människa. Ha en underbar dag med din goa familj!
  /Kram Anna-Lena

  Svara
 • Hejsan Hanna. Ville bara skriva ett Stort varmt Grattis till din lycka. Titta in i min blogg, vill detta ska upp till ytan. Kramar Marie

  Svara
 • Oj vad jag har längtat efter att kunna kommentera,har inte kommit in på länge,blev utloggad å kom inte ihåg mitt lösen…
  Vad fint Peter skrivit om dig/er på sin sida…Å så stor Liv har blivit… Jag tycker du Hannah är en sån fin å varm person,skulle vara en lycka att få träffa dig nån gång … HA en mysig dag med dina barn å ha det så kul på skansen..Kram Jennie

  Svara
 • Tack för dina omtänksamma ord Hannah! Jag har också varit på botten, ser nu ljuset och längtar efter den dag jag ska få uppleva den kärleken som du nu upplever.
  Jag är så glad för din skull, du är värd det och du skimrar hela du på alla bilder jag ser här hos bloggfamiljen. Du och Peter= a match made in heaven.

  Kärlek till dig du fina medmänniska <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har följt din blogg sen du började skriva men har precis blivit medlem. Ville bara säga att du verkar vara en underbar person, tack för att du är du! Jag är mammaledig sen ett år tillbaka och du förgyller verkligen min vardag!
  Kramar från Maria och Gustav

  Svara
 • All världens kärlek till er.Det är du värd Hannah.

  Svara
 • Peters inlägg var jättefint men ditt var minst lika fint. Man blir alltid så glad av att läsa era bloggar 🙂

  Svara
 • Hej Hannah, var kan man se dina 5 i topp, försvinner dom efter några dagar?
  Kan dom inte finnas någonstans så man kan gå in och kolla i efterhand?

  Peter och du är jättefina tillsammans.

  Kram

  Svara
 • Vill tacka dig så jätte mycke för dina fina ord. Just idag har jag haft en fruktansvärd dag där man inte ser någon ljus alls i sitt liv. Är ensam med mina två underbara barn så jag vet att jag måste kämpa. Men ibland så har man ingen ork kvar för det heller. Men så läser man såna underbara inlägg som du skrev idag och är otroligt tacksam och glad för såna som du. Du var min varma hand på min kind idag Hannah. TACK

  Svara
 • Jag gråter alltid när jag läser ”fotspår i sanden”.. den är så fin att jag har den på min facebook..
  Kramar till er!

  Svara
 • Ja, Peters inlägg fick ju också mig tårögd! Ni passar så bra för varandra o är så fina mot varann!!! Har man dåliga förhållanden bakom sig o annat tråkigt värdesätter man ju det så mycket mer när allt sen är bra!Kram

  Svara
 • Vad romantiskt! Det behövs ibland! eller alltid kanske?!

  Svara
 • Fällde också några tårar imorse, otroligt fint skrivet 🙂

  Svara
 • Oj nu fäller man en tår, va fint skrivet!!!!!!
  Ha en fortsatt bra dag!!!! Kramisar Lena

  Svara
 • Hej Hannah! Undrar vart på Maldiverna du åkte till på din smekmånad. Vilket resebolag? Var du nöjd? Det såg så fint ut och jag letar efter ett ställe vi kan åka till på vår smekmånad.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilka underbara texter både du o Peter gav oss idag.

  Har en fråga om naglar ;o) Mina tum- o pekfingernaglar är ”tjocka”, men de övriga är tunna o ”frasiga” i kanterna. Har du ngt tips vad jag kan göra åt dem, för jag har alltid haft, o vill fortsätta ha, långa naglar, men det är så tråkigt när de blir fula..

  Tack för en underbar blogg!

  Stor kram i höstmörkret.

  Svara
 • Men ååååh, jag förstår verkligen att du blir rörd när du läser Peters inlägg.
  Jag fick tårar i ögonen!

  Det är så härligt att läsa om din vardag Hanna.
  Du verkar så harmonisk och fin!

  Stor kram

  Svara
 • Så vackert skrivet av Peter! Ni verkar vara underbara personligheter bpda två så ni förtjnar varandra. Två änglasjälar som funnit varnadra! Önskar er all lycka i framtiden!

  Ps: Vi var oxå på Maldiverna på smekmånad, paradiset på jorden! Vilken ö var ni på? Vi var på Meeru, som jag verkligen kan rekommendera och Kuredo.. lite för ”stort” när man jämför med första ön, men ändå så underbart. Vi tänkte åka dit igen nästa år på vår 5 åriga bröllopsdag 😉

  Kram i massor

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag läser din blogg varje dag och nu kollar jag också Peters.
  Jag lever i en ganska snarlik relation,dock inte gift än..och ett barn sen tidigare och ett barn med min sambo.
  Sindy,som föddes strax efter Liv
  Va så skönt att följa din blogg under graviditeten,man känner igen sig enormt och det e skönt att få stöd och råd i att läsa bloggar som allra helst liknar ens egen situation.
  Tack i af för en varm och helt fantastisk blogg.Ni verkar vara helt underbara!
  Va rädda om varandra!
  En kram från mig

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag blev väldigt rörd när jag läste det underbara inlägget som Peter skrivit till dig och barnen :). Du verkar vara en fantastisk människa och förtjänar verkligen att vara lycklig och trygg!
  Sköt om dig och din söta familj!
  Massa kramar

  Svara
 • Härliga härliga du. Vet inte vad jag ska säga. Mer än att dessa ord ska jag bära med mig just nu:
  (citerar Hannah)
  Så hur dåligt du än mår, i kärlek, i din själ eller på andra plan, ge aldrig upp. När man mår som sämst och inte ser något ljus, då kommer en varm hand mot din kind, en väns axel att gråta mot, ditt livs kärlek eller en djup och sann lycka.

  Har inte läst alla inlägg än, ni brukar också ha mycket bra att säga…
  Men just nu behöver jag dina ord mer än någonsin.
  Jag är så glad över att du är så lycklig Hannah! Kram på dig!

  /O.

  Svara
 • Hej Första gången jag skriver men har följt din blogg länge.
  Vilken underbar familj du har och jag är glad för din skull att du har hittat din drömman. Det har jag med efter att längre förhållande med psykisk misshandel, otrohet och hot. Fick någonting fantastiskt ut av det, min underbara dotter. Var länge lägst ner på botten tills min prins kom och räddade mig. Lever nu som världens lyckligaste kvinna med en liten son och giftermål nästa sommar. En man som älskar min dotter och hon avgudar honom. Jag är tacksam för varje dag jag får tillsammans med min fantastiska familj!

  Svara
 • Åh, blev själv nästan tårögd av att läsa ditt inlägg. Visst är det så, man ska aldrig ge upp hoppet för när man minst anar det kommer solsken efter regnet.
  Och när man haft det som värst, uppskattar man också lyckan som kommer desto bättre. Har själv varit med om detta.
  Kramar!

  http://www.metrobloggen.se/trasslet

  Svara
 • Åh, vad jag behövde det här inlägget från dig. Här i Eskilstuna har olycka efter olycka kommit, och precis när jag trott att ”olyckor kommer i 3” var sant, så kom olycka nummer 4 i morse. Robin, min man, har ju varit sjukskriven för stämbandsinflammation några veckor nu men det har inte blivit bättre. I morse var han på sjukhuset och fick en ny diagnos: en vätskefylld cysta på stämbandet. Det innebär att han inom 6 veckor ska sövas och opereras. Han har blivit sjukskriven i 8 veckor vilket innebär att hans provanställning kommer hinna gå ut och vi inte vet om han får behålla sitt jobb.
  Förutom det så har vår ena ödla dött, en kompis har tagit livet av sig och min höstdepression har börjat synas.
  Usch, vad negativt det här blev nu. :[

  Läste iaf ditt inlägg och kände hopp. Jag vet ju hur mitt liv såg ut innan jag träffade Robin, och jag vet hur det ser ut idag. Det är en enorm skillnad och jag är så tacksam för att livet tagit den vändning den tagit! Tack för att du finns här, Hannah. Kram!

  Svara
 • Hannah!

  Du är en helt underbar person, av vad man kan se här. Du vill att alla ska må bra och värnar verkligen om alla i din omgivning. Du och din familj är helt fantastiska och hur fina som helst. Och din man, jag säger bara ”vem vill inte ha en sådan man som Peter”. Jag är så glad att du har fått det bra efter vad du beskriver från ditt tidigare liv. Njut av Peter, pojkarna och lilla Liv.

  Du lyser upp i höstmörkret och man blir så otroligt glad av dina inlägg:).

  Kramar i massor. Du är guld värd

  Svara
 • Du är fin Hannah och Peter och du passar så bra ihop 😉 ni är så fina och det lyser om er fina familj!

  All kärlek
  Kram Lommo

  Svara
 • Tack för att du finns Hanna, du är underbar!! du förgyller människors liv, fler människor som du och värden hade blivt en bättre värld, du är så äkta!! fortsätt skriv som du gör!
  kram
  Jennie

  Svara