Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:31 | november 1, 2009

Hårtussen

Nu har pojkarna precis åkt hem till syster. De ska vara där och leka ikväll med Tristan och Lance. William vill sova över, men Mio hämtar jag senare, om han intre ändrar sig och också vill sova kvar. Peter har varit iväg och kört rally, hela dagen, så jag och Liv är själva hemma 🙁

Liv har fått sin första hårborste. Kanske blir hon bättre på att kamma sig än jag 🙂

En kam och borste till hennes tunna små fjun.

En kam och borste till hennes tunna små hårtussar.

Vad är det för något?

Vad är det för något?

Jag tittar lite närmare.

Måste titta lite närmare.

En tandborste var det!

En tandborste var det!

Vi får helt enkelt träna på "hårborstandet" båda två :-) idag har jag dock gjort det.

Vi får helt enkelt träna på "hårborstandet" båda två 🙂 idag har jag dock gjort det.

Puss och kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Hårtussen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste Hannah.Så söt hon är lilla Livan,och en lika söt mamma.Ha en underbar Söndag.Kram på er.

  Svara
 • Hej! Undrar hur era sov rutiner för Liv ser ut? Min pojke är en månad yngre, och det är kaos med sovandet, noll sömn… 🙁 Kul att veta hur andra har det! Tack för en underbar blogg!

  Svara
 • med dej o maggan…det är ju så tydligt att de inte är som de ska mellan er
  va har hänt?

  Svara
 • Hej!
  Jag har följt din blogg nu ett par månader och måste säga att du verkligen inspirerar mig! Du är sååå otroligt vacker och verkar så jordnära. Det känns som jag känner dig, tss. Jag röstade som en tok på dig när du tävlade i melodifestivalen där du var super!! Modigt.. Har du äntligen blivit medlem här på bloggen och kommer fortsätta att följa dig och din fina familj ( Btw, snygg karl du har, hehe) Kram´påre Daniela

  Svara
 • Hon är ju verkligen helt sjukt lik sin pappa den söta tösen! Hade det inte varit för att jag följt henne i magen hade jag knappt trott att du varit med på ett hörn 😉 Sweet as sugar är hon iaf!!!

  Ha ett fint slut på helgen och en bra start på den nya veckan imorgon!

  Kram♥

  Svara
 • Söt moder & söt Dotter, jättefina bilder på lilla Liv måste jag säga 😀

  Kram på er
  Lommo

  Svara
 • Guuud så söt hon är med sina ”tussar”, he he!!
  Kraaam

  Svara
 • Hej! Försökte skriva en kommentar på ditt senaste inlägg men det gick inte =( Hoppas du ser min kommentar här istället och att jag kan få hjälp med min fråga. Har en ide om att ge bort ett namnsmycke i julklapp men jag hittar inte den hemsidan därifrån ni fått era. Jag vet att magdalena hade skrivit ut det på hennes blogg men det finns jue ej kvar. Så skulle bli så glad om du skulle kunna hjälpa mej =) Tycker detta är en kanon blogg =) Massor med kramar

  Svara