Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:56 | november 1, 2009

Många bäckar små…

Hej min vän. Hoppas att din helg har varit bra. Än är den inte slut, tack och lov 🙂 Söndagar är en riktig biodag, tycker jag. Särskilt när det är så tråkigt väder. Nu för tiden är det dock bara film hemma i soffan som funkar, eller att en av oss går och ser en barnfilm med pojkarna. Minns du att jag och Peter gick på bio var och varannan dag när jag var gravid? Vi passade på då 🙂

Jag och Liv hade en jättetrevlig kväll i kyrkan. Mamma var snyggt klädd i en sari från Indien och vi pratade och åt en god middag innan ”galan”. Trots att det inte var mer än drygt 200 personer där, så lyckades de få in 80 tusen kronor till flickhemmet i Indien. 50 barn från olika delar av världen fick faddrar under kvällen. Många bäckar små…

Jag åkte dit med Liv och kom hem med två små flickor till.

Christel 3 år från Fillipinerna.

Christel 3 år från Fillipinerna.

Anna 4 år från Guatemala.

Anna 4 år från Guatemala.

För 175 kr i månaden så får flickorna ett hem, mat, mediciner, kläder, utbildning, kärlek och ett liv. Gå in på www.arken.org och klicka dig vidare till ”missionen” om du vill hjälpa ett barn i nöd. Kanske kan du inte ge 175 kr i månaden, men det finns många andra sätt att hjälpa till på.

Vi hörs senare.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Många bäckar små…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Det är verkligen en jättefin grej det där med att samla ihop pengar till fattiga barn och hjälpa utsatta barn. Det tycker du skall forsätta med. Vi i västvärlden har verkligen ett ansvar för dom i öst. Men jag blir lite skeptisk när jag går in på arkens hemsida, jag får lite ”sektvarning” av det och det känns inte så bra om det skulle vara en ”sekt” att blanda in när man hjälper utsatta barn eller vilja ha ett fadderbarn…så jag ställer frågan rakt ut : är ARKEN en ”sekt”?

  Svara
 • ps. jag menar inget illa, jag har inget emot arken på det sättet…undrade bara eftersom man får det intrycket när man går in på arkens hemsida, som sagt tycker arken och du Hannah skall forsätta ert engagemang för fattiga barn…

  Svara
 • Hej EmmaL,

  Nej du, Arken är så långt ifrån en sekt man kan komma. Det är en vanlig frikyrka byggt på den kristna grunden. De driver barnhem runt om i världen, skolor, bibelskola/universitet och rehab för svaga och själsligt sjuka. Helt enkelt en plats för gemenskap och en plats där ensamma får en familj och kristna kan samlas och dela sin tro. Är man inte troende så kanske man har svårt att ha koll på vad som är sekt eller en vanlig, varm och hjälpande kristen kyrka.

  /Hannah

  Svara
 • Arken är ingen sekt utan en frikyrka. Vill påpeka att jag själv inte är mmedlem där. En sekt är något där man håller sig utanför det övriga samhället och isolerar sig och det gör inte pastorerna i Arken och dess mmedlemmar.

  Svara
 • Till Hannah Graaf: Tack så mycket för att du svarade! xx

  Svara