Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | november 2, 2009

”Äntligen” måndag!

Hej kära vän. Hoppas att du är pigg och glad denna underbara måndag 🙂 Själv sitter jag nere i köket och försöker skriva till dig, men jag måste hela tiden lämna datorn för att hämta Liv som har krupit till andra sidan av rummet och ligger under ett bord och gnager på något äckligt hon hittat på golvet. Pojkarna sov över hos syster, så jag struntade i att handla mat igår, men det innebar ju också att jag blev utan. Så nu sitter jag här och dricker mitt kaffe utan mjölk och tuggar på en torr riskaka.

... som i och för sig är jättegoda, men inte just nu när jag vill ha fil, nybakade frallor med ost och en kaffe med massor av mjölk i :-)

... som i och för sig är jättegoda, men inte just nu när jag vill ha fil, nybakade frallor med ost och kaffe med massor av mjölk i.

Känns som en typisk måndag 🙂

Mio fyller sex på torsdag, så idag ska inbjudningarna lämnas till alla i klassen och jag måste handla de sista paketen. Tristan fyller också då, kul att de fyller på samma dag. Jag vet att jag skrivit det innan, men visst är det häftigt?! Lance och William fyller också på samma dag, och William föddes på samma klockslag som syrrans äldsta son Isak. Våra graviditeter var inte direkt planerade, men skulle de varit det, så kan man ändå inte pricka in naturliga förlossningar på samma dagar, hur man än planerar. Jag gick dessutom över tre veckor med båda och Maggan födde en vecka tidigare än beräknat.

När de var yngre så slog vi alltid samman deras födelsedagar, men nu vill de gärna ha sina egna. Inte dela tårta, och uppmärksamhet med någon annan 🙂 Jag och syrran har två dagar mellan våra födelsedagar, vilket innebar att mamma alltid slog samman våra kalas också, tills den dagen då vår åldersskillnad (tre år) märktes, och jag och mina kompisar var snorungar i syrran och hennes kompisars ögon 🙂

Nu till något annat. Snart så ska vi börja sälja de vackra sjalarna från Alice & sense, här i webbshoppen, men även handdukar (1oo% bamboo), pom-pom sjalar (wool/silk) och fantastiska överkast från Alice. Tyvärr, har vi inte så många på lager, så först till kvarn…

Sjalar i cashmere och silke. Underbara!

Sjalar i cashmere och silke. Underbara!

Den perfekta julklappen till en vän, eller till dig själv! Säger såklart till när vi lägger upp allt till försäljning, så du inte missar det.

Hoppas att du får en underbar början på veckan.

All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “”Äntligen” måndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fin start på veckan!
  Kram fina du, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Du gör mig glad! 🙂 Ville bara säga det. Skönt att kolla in din blogg om dagarna, blir lätt destruktivt och tråkigt på mitt jobb..så då slinker jag in här och kollar läget! Tack för det!
  Jag tycker förresten att det är stört-häftigt med födelsedagarna, att de är på samma dag! Kram! /Caroline

  Svara
 • Som min bror och jag, han fyller år dagen efter mig! Fast med tre års skillnad.. Och mamma och hennes bror fyler också år dagen efter varandra. Lite häftigt hur det fungerar 😉

  Svara
 • Vad roligt att er familj också har de där tillfälligheterna med personer som fyller år på samma dag. Mitt syskon och jag fyller också år på samma dag fast 6 år skiljer oss åt, min brors fru och hennes syster fyller även dem samtidigt och med 6 år imellan. Dessutom så föddes även min brors ena barn den dagen så han har samma födelsedag som mamma och moster. Det slutar inte här utan hela släkten är full av exempel av människor som är födda samtidigt, t.ex min morfar och hans bror när de fortfarande levde, pappas kusin och hans fru etc. etc. the list can go on and on…:-D

  Svara
 • Usch alltså för den här dagen!
  har inte sovit inatt heller eftersom min 6 mån bebbe har bestämt sig för att pröva en ny tortyr metod.
  Hoppas du förstår hur välsignade ni är som har en unge som sover jämt…

  Ha det gott,
  trötta hälsningar M

  Svara
 • Du kunde ju få lite mjölk av mig, jag har massa:) kan inte dricka kaffe utan mjölk. Usch o fy! Blev så sugen så jag var tvungen att dricka en kopp jag också.
  Hur, när var kommer sjalarna? Helt underbara, en sådan måste jag ha!
  Hoppas du får en fin måndag!
  Kram/F

  Svara
 • Tack för en underbar blogg, har verkligen haft glädje av den nu i 5 veckor som jag har varit sjukskriven pga ett virus som sänkt mig totalt.Hade sett fram emot klicks 5års jubileum som jag skulle ha gått på, men som sagt krafterna fanns inte där så det var bara att glömma.Hoppas att du mår bra nu! ska verkligen njuta när livet återgår till att bli vardag igen.Varma kramar i kylan från carina

  Svara
 • En jättekram vill jag ge dig Hannah,bara för att du är du.Kram Marita.

  Svara