Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:17 | november 2, 2009

Lunch

Hej igen. Har ringt och bokat däckbyte för Peters bil, bokat in två möten i stan som jag ska ha denna veckan, svarat på mail, betalt räkningar, tvättat, fixat och rotat fram en lunch sedan sist.

Hittade fisksoppa i frysen, som jag toppade med kräftstjärtar. En helt ok lunch för att komma från en näst intill tom frys och kyl.

Hittade en Findus fisksoppa i frysen, som jag toppade med kräftstjärtar. En helt ok lunch för att komma från en näst intill tom kyl och frys.

Bestämde mig för att äta utan att glo på datorn. Det händer tyvärr allt för sällan.

Bestämde mig för att äta utan att glo på datorn. Det händer tyvärr allt för sällan.

Innan jag började blogga så hade jag nyligen lärt mig att maila 🙂 Använde nästan aldrig en dator, och köpte min första, egna dator för bara ett par år sedan, och nu klara jag mig inte utan den. Vidhåller dock att det bästa som finns är riktiga, handskrivna brev. Jag älskar att skriva brev, få brev och gå runt i butiker som Swanstöms och Posten, när det fanns riktiga postkontor med hyllor av brevpapper, häftmaskiner, sudd och pennor 🙂 Har full förståelse för att Peter kallar mig för sin udda lilla kuf.

Nu har jag även hunnit att hämtat pojkarna, delat ut inbjudningarna och handlat, sedan jag började skriva detta inlägg. Äntligen får jag min kaffe med mycket mjölk, så jag piggnar till.

Stor kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Lunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,
  håller med dig om att det är något speciellt med handskrivna brev. Känns så väldigt arbetat på något sätt. Hoppas du gillar armbandet 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Hej hannah! en liten fråga bara, var kommer ljusstaken ifrån som du har på bordet? super snygg.Kram

  Svara
 • Hej Carina,

  Skönt att du mår bättre nu! Trist att du missade festen bara 🙁

  Ljusstaken köpte jag på en liten inredningsbutik i Båstad. Märket heter KLONG. schildt.

  Kram kram

  Svara
 • hejsan hannah, jag undra om du fick nån teckning på mejlen jag skicka, hoppas jag har rätt mejl till dej bara så du fick den

  Mvh / Sofia
  http://madebykissekattens.blogg.se/

  Svara
 • Hihi, jag känner igen det där med tomt kylskåp och datorn som sällskap. Lite knäpp är man allt 🙂

  Du är fin!!

  Kram

  Svara
 • Hejhej..Ja detta med handskrivna brev o vykort älskar jag.
  Har 1 enda vännina 30 mil bort som jag skriver vanliga brev på brevpapper till.Vykort skickar jag till släkt o vänner lite då o då. Man blir så glad OM man får tillbaka oxå.Känns mer personligt tycker jag. Kram till fina dig.

  Svara
 • Hej fina Hannah!skönt när men betat av det man ska göra med räkningar,tvätt mm!Vad härligt med två fadderbarn!På mitt arbete, ett Hvb hem för barn och ungdomar som har det jobbigt och inte kan bo hemma av olika anledningar,så har vi 7 fadderbarn vi stödjer ute i världen!Vi får brev från dem emellanåt och man känner att vi gör en fantastisk insats!

  Ha en fin kväll!

  kram kram

  Svara