Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:18 | november 2, 2009

Ullared

Nu har jag hittat mitt nya favorit program… Ullared på Kanal 5. Passar på att skriva det nu i reklambrejket, så att du också hinner se det, om du inte redan hittat detta succé program 🙂

Jag måste åka dit! Tänk vad mycket jag skulle kunna köpa,  massor av saker vi absolut inte behöver och som Peter hatar 🙂

Kram kram.


24 kommentarer24 kommentarer om “Ullared”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vet, helt underbart!
  Roadtrip, när drar vi.
  Kram kram

  Svara
 • Haha, jag tyckte det var superkul! Måste nog vänta tills jag har tagit körkort innan jag åker, skulle bli dyrt att betala övervikten på flyget hem annars 😉

  Svara
 • Du kommer att hitta hur mkt som helst i Ullared. Ska åka dit innan jul o handla julklappar till barnen. Det är mkt billigare där än i andra affärer.

  Svara
 • Själv fick jag vallningar av att se hela händelseförloppet. Tror att jag skulle få ett klaustrofobiskt utbrott redan vid ingången. 😛 så jag håller mig hemma. Men jag kommer sitta nersjunken i soffan varje måndag framöver!!! Haha

  Svara
 • Haha..Ja jag var där nu i september.
  Allt finns att handla ju om man vill.Vi hyrde stuga o övernatta,det var trevligt.
  I klädväg hitta jag mysbyxor. strumpor o trosor att handla,men finns annat ju.
  Barnsaker o så…..billigt o bra.

  Svara
 • Hjälp! Jag känner precis tvärtom. Folk som köper massa skit de egentligen inte behöver bara för att det är billigt. Slöseri med pengar. Jag skulle bli deppig i den där miljön, för jag föredrar kvalité framför kvantitet. Dessutom gillar jag inte när det är proppat med folk, får lite panik då. Men alla är vi olika:).

  Svara
 • Gokväll fina Hannah, blev full i skratt när jag såg Ullared va de inte dit du ville i somras men inte fanns någon tid? Jag har aldrig varit där men tror de skulle vara en upplevelse. I alla fall var de en upplevelse och se dessa olika människor, haha underbart. Kramar Annika

  Svara
 • Jag har aldrig varit i Ullared.Jag är inte så sugen heller faktiskt.Men shoppa du Hannah så kan jag köra kundvagnen och hålla reda på alla barn.Det låter väl trevligt.Massor med kramar till världens finaste Hannah.

  Svara
 • hej! själv klart skall du åka dit helst innan jul. Tänk vad mycket leksaker du kan köpa till barnen. Själv skall jag dit i morgon då jag bara har 25 min bilfärd dit. är där nästan fyra gånger i månaden..
  om du undra något skriv gärna till mig på http://www.flizansnikis.blogg.se
  tack för en fin blogg

  Kramar Annica

  Svara
 • Hörde jag ordet FYND?? -Skratt! 😉

  Tack Vackra Du för din fina och omtänksamma kommentar på min blogg!….Det värmde lika mkt som en full kundvagn på Ullared! 😉

  Kram W.L.C.

  Svara
 • Hej!har du aldrig varit där?var där för 3 veckor sedan och handlade så fina höga vita fönsterlampor som man får betala 600 kr för i fin lampaffär och i ullared 129 kr för foten och 49 kr för skärm!finns massa roligtt, och teknik i nedre plan dit du kan skicka maken….men de har ej bang olufsen…ha ha!
  Mycket fina skinnjackor,jackor,underkläder triumf bla. samt massa andra kläder! Herravdelningen är såå rolig att gå på, finns mycket fint där!
  Så försök få med maken eller inte fel att dra med syster eller väninnor!Tjohoo vilken dag ni kommer ha!

  kram

  Svara
 • Jag bor 45 min från Ullared och är där kanske 2ggr/år – det är lagom! Om man orkar och har tid kan man hitta BRA grejor men mycket är såklart crap. Om du känner dig uttråkad när du är i Båstad nån gång får du höra av dig så kan vi ta en tur! Man kan ha riktigt roligt åt en del skumma saker de har…:-)

  Svara
 • ja du.. om du gillar att shoppa på lågprisladan i boarp så lär du ju älska ullared!! kram från båstadbo 🙂

  Svara
 • Hej! Klart du ska åka till Ullared! Du kommer ÄLSKA det! 🙂
  Min sambo hörde en ”rolig” historia på jobbet häromdagen: 70 sätt att tillfredställa en kvinna. Ge henne en 69:a och en tur till Ullared 🙂

  Ha en bra dag söta Du! Kram Malin

  Svara
 • Ett tips! Undvik de dagar när de är Barnbidrag, Pension, Lön… Trevlig shopping tur! Ha de fint!

  Svara
 • Ullared är himmelriket… finns allt! Både bra och mindre bra saker. Åk men ta inte med dig Peter.. han kommer få nå fel 🙂 Min sambo vill inte och får inte följa med. Tycker synd om alla män som sitter på stolar och väntar väntar på sina fruar/tjejer Det kan bli en mkt lång väntan. Man ska åka andra veckan i månaden… då är det minst med folk.

  Svara
 • Håller helt med föregående. Det gäller att åka dit på rätt tid i månaden! När jag är där är det aldrig kö in o knappt vid kassorna heller. Det finns mycket skit, men oxå mycket bra grejer. Vissa saker som är mycket billigare, andra till vanliga priser. Men det är kul att gå där! Man måste bara ha god tid på sig. För man vill gå igenom allt! Men passa på att ta det om ni är i närheten. Tycker absolut inte att det är värt att åka dit om man har lång resväg…Själv bor jag 1 timma därifrån och ska nog fixa barnvakt snart o shoppa julpynt o julklappar!! Var där med lillen för några månader sedan, men man hinner kolla på mer om man kan springa omkring ensam!

  Kram

  Svara
 • Jag skulle egentligen kommentera ditt senaste inlägg men det gick inte för det stod hela tiden ”du måste vara inloggad för att kommentera” trots att jag var det. konstigt. =/
  hur som helst ville jag bara säga att du har världens vackraste ögon. tänk om alla fick vara lika vackra som du. då skulle världen ha varit en ännu vackrare plats.

  Svara
 • Haha, jag tyckte mest att det verkade vara ett program fyllt av…. ”man får inte säga så om andra männiksor”….
  Fast han den där killen som bodde ensam i sin villa. Han var ju lite söt 🙂

  Hoppas mötet gick bra!

  Kram

  Svara
 • jag kan åka med dig,vi delar själklart på bensin å jag bjuder på lunch..:)

  Svara
 • hej du söta ,o)

  såg inte programmaet, men åker dit 2 ggr/år med en kompis, och vi har nu kommit på att vi ska vara där 2 dagar, sova över i stuga ;o), dricka vin och äta gott på kvällen, och bara prata sådär som vi bara kan med våra bästa vänninor *fniss*. En dag klädere och andra dagen heminredningen… PS: vi har inte talat om detta för våra män än ;o)… vill du hänga på??

  KRAM Camilla

  Svara
 • Hej och tack för en bra blogg!
  jag bor 5 min från ullared och jag säger bara varning!
  här kommer några tips, var där vid 08.30 och åk inte vid lov eller slutet av veckan..
  Köp inte så mycket kläder för det finns en chans att du kommer att bli besviken.!
  Och vi som bor nära tycker att programmet är lite pinsamt men men det är en dokusåpa.!
  kram

  Svara
 • jag e riktigt ullared-freak 🙂 bor i skåne men åker upp några gånger per år o jag älskar det, här har du lätt sällskap om inte peter vill följa med dig 😛 tack för en superblogg du e värd alla fina komplimanger du får här 🙂 kram

  Svara
 • Åh, jag tycker verkligen om Ullared. Jag och min sambo ska dit nästa helg, jag längtar verkligen! Dessutom ska vi bo på ett mysigt hotell i Falkenberg. Tycker verkligen om din blogg, den är så himla mysig! Kramis

  Svara