Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | november 3, 2009

Staden

God morgon min vän. Sitter i köket och dricker mitt kaffe, pojkarna har kommit iväg till skolan och Liv sover fortfarande. Hon börjar bli som sina brorsor, och sover hur länge som helst när vi ska göra något, men när vi har chansen att sova ut, då vaknar hon minsann tidigt. Dessa små ligister 🙂

Måste väcka henne, eller i alla fall klä på henne i sömnen, för hon ska följa med mig in till stan. Har ett roligt och spännande möte nu på morgonen. Jag har än så länge munkavel, men snart får jag nog berätta för dig.

Önskar dig en underbar dag!

Önskar dig en underbar dag!

Vi hörs senare.

Varma kramar.


9 kommentarer9 kommentarer om “Staden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kram tillbax 🙂

  Svara
 • Hej Hanna. Jag är också Sigtunabo på jakt efter hus och blev tipsad av min mäklare om DITT HUS??? Ska ni sälja och flytta? Jag ber om ursäkt för min nyfikenhet, men jag blev såå förvånad när jag hörde detta, trodde ni stormtrivdes? Kram en ny bloggfamiljen vän.

  Svara
 • Ohhh lycka till på mötet.Låter spännande.Kram underbara Hannah.

  Svara
 • Hoppas att de gå bra med mötet…

  från det ena till det andra men visst jobba du med att fixa naglar???
  Jag är en extremt inbiten nagelbitare…ha typ bara stubbar till naglar å ja skäms så otroligt mycke över mina händer…

  ha du något tips på va ja ska göra???är inne på att göra en nagelförstärkning men just nu så ha ja bara inte råd…

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag blev så inspirerad av ditt inlägg om fadderbarn, så jag mejlade Arken och frågade hur jag ska bära mig åt för att hjälpa ett fadderbarn via dem. Jag har inte fått något svar, men de kanske tar tid för dem att besvara mejl, vet du?
  Kram

  Svara
 • Nu blir jag nyfiken! Hoppas att det går bra och att vi snart får veta.
  All kärlek

  Svara
 • Hoppas ditt möte gått bra och att du haft en fin dag, Hannah! Kramar

  Svara
 • You are so beautiful <3

  Svara
 • Till Katarina 118.Jag har också varit inbiten nagelbitare för många år sen.Sen började jag bygga dom,och när jag sen slutade med det så var mina egna naglar jättesköra.Jag fick tipset att köpa ett lack som heter Trind,superbra är det.Nu har jag verkligen snygga naglar.Jag gör själv fransk manikyr på mina nu.Bra tips till dig om du inte tycker du har råd att lägga en massa pengar.Kram Marita.

  Svara