Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:54 | november 4, 2009

Babian och presenter

Hej, fina vän. Imorse när jag satt och skrev ett inlägg så fångades jag på denna bild. Undras om Arbetsmiljöstyrelsen skulle godkänna min ställning?

Är det en babian som sitter och bajsar? Nej, just det, bara jag som sitter och bloggar.

Är det en babian som sitter och bajsar? Nej, just det, bara jag som sitter och bloggar.

Nu har jag varit och handlat presenter och fixat inför morgondagens kalas. Åkte iväg själv för Peter jobbade hemma och fick ta hand om Liv en stund. Kändes konstigt att vara utan min lilla Livan fast samtidigt så behövde jag en liten paus och bara ta det lugnt.

Smått uttråkad i bilen.

Smått uttråkad i bilen.

Idag fick Liv en mössa som en väns mamma hade stickat till henne. Hon är på besök från Chile och hade gjort denna fina mössa till Livan.

Fin va?

Fin va?

Nu ska jag skjutsa Mio och William till kusin Tristans kalas. Som vanligt är jag sen. Hörs lite senare.

PS: Glöm inte att på torsdag svarar Katinka Waller som vanligt på era frågor gällande relationer och tankar. Du kan skicka dina frågor till [email protected]. På torsdag hittar du svaren på ”Fråga Katinka” i Lifestyle-bloggen. 

Varma kramar.


15 kommentarer15 kommentarer om “Babian och presenter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha, jag som brukar klaga på sambon när han sitter som en hösäck i soffan o surfar. men oj, vad vig du är! 🙂

  själv sitter jag hemma med mensvärk o missar handbollsträningen. så kul o läsa om dig&ditt då. tack för alla fina inlägg. <3

  Svara
 • Hej Hanna,

  Tusen tack för att du delade med dig tidigare om hår tips (var du gör extensions osv). Var i sthlm härom veckan och tog en chansning för att se om Maria hade någon tid och vips när dagen var slut var mitt hår SUPERFINT! Hon var otroligt duktig då jag har mindre duktiga att jämföra med. Får tajma in mina Stockholmsbesök efter när det är dags att fixa håret i framtiden! Så tusen tack för att du delar med dig av super tips inom mode/skönhet, uppskattas jättemkt!!!
  Ha en fin kväll!

  Hälsn. från Skåne

  Svara
 • Hej Hannah,
  jag är verkligen också expert på att inta lustiga positioner, till min omgivnings glädje 🙂

  Du, en annan sak. Vad har ni för bil? Ser grymt snygg ut med glastak och allt.

  Kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah,
  du ser strålande ut so vanligt 😀 hade gett nästan vad som helst för din fina hy!

  Mössan på Liv är jättefin , vad snällt av henne att sticka den till er.

  till Ulrika_: vad kul att du blev nöjd med ditt hår 🙂 jag vill också fixa mitt!

  All kärlek
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej fina Hannah! Sån bajsbrun mysdress har jag också på mig varje kväll haha, tänkte förnya mig lite och köpa en lila nu. Å va fin å glad Liv är i sin nya mössa. Finns inget som hemstickat, brunt å rosa som är så fint ihop också. Ha de bra så länge kramar Annika

  Svara
 • Hej!
  Vad gullig lilla Liv är o jätte fin mössa.
  Jag ska köpa en ny mysdress och såg din var är den köpt någonstans? Älskarv att läsa din blogg. Massor med kramar fr Jessica

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Tack för att du förgyllt min kväll. Har börjat på ett nytt jobb och har inte hunnit/orkat att läsa då jag kommit hem. Gick in ikväll och fick läsa en hel radda med inlägg. Tack fina du för att jag får vara med och dela ditt (ert) liv. Blev dock lite ledsen o fundersam då jag gick förbi ett löp idag som sade att du O Magdalena är ovänner… Snälla Hannah säg att det inte är sant.

  Många Kramar till er alla

  Sofia F
  fr ett kallt och blåsigt Göteborg

  Svara
 • Hej Hannah
  Hoppas du har haft en bra dag i dag. Så roligt att se hur barn utvecklas. Din lilla Liv har fått två tänder o kan åla sig fram medan min 7-månaders har 2 knappt synliga tänder o känner inte alls för att överhuvudtaget ligga på magen.
  Ta hand om dig o din familj
  Carpe Diem

  Svara
 • hallå hallå. hur gick det med Tristans kalas. Såg på Maggans blogg att hon kl.19 låg sjuk i sängen…hoppas ni inte får det hon har 😉

  Svara
 • Hej hannah! Läst din blogg länge men skriver till dig först nu. Jag fick en liten tjej i Juli efter 3 pojkar. Känner igen mig så i vad du skriver. Du verkar va en alldeles fantastisk tjej på många vis!//FIA

  Svara
 • Ha ha,så enkelt det ser ut när du sitter i babianställning…jag skulle nog falla bakåt…hi hi!Hoppas dagen varit bra!imorgon ska jag på begravning…det blir en tung dag, men man får bära med sig fina minnen av en älskad farbror!

  Sov gott!

  kramis

  Svara
 • En fråga? om man skriver känsliga saker så är man inte annonym(tänkte på underbara Katinka som du skrev om , å jag är alldeles tagen av henne och hennes sätt att sätta känslor med ord) jag undrar om man får ställa frågor annonymt? barn, vuxna och alla med frågor?

  Svara
 • Katinka svarar själv! 🙂

  Tack fina, fina Annika för dina ord! Du ska veta att det betyder mycket för mig att få veta att du/ni som läser får ut något av vad jag skriver. Det är ju för er skull jag skriver! Och jag lär mig själv massor genom era frågor! 🙂 Och självklart kan du vara anonym! Du mailar direkt till mig på: [email protected] , det är bara jag som läser mailen och jag arbetar under tystnadsplikt, röjer inte någon. Du behöver alltså inte logga in här utan kan maila direkt, skriva i mailet att du vill vara anonym eller helt enkelt skriva under med en signatur så förstår jag att du vill vara anonym. Säkert är det många med dig som vill vara anonyma ibland, så fråga på bara; barn, vuxna, tonåringar, pensionärer, åldringar, bebisar och jultomtar (!) alla är välkomna med frågor, så ska jag svara utifrån bästa förmåga 🙂 jag finns ju här för ER

  STOR varm kram
  Katinka

  (och skriv till mig NU! :-))

  Svara
 • Haha vilken underbar bild tagen på bar gärning 😉 Men vilken ännu mer underbar myskostym du verkar ha! Berätta berätta vart den kommer ifrån, ser ut som något jag vill ha i julklapp! 🙂

  Svara
 • Alltid så söta mössor på Liv. Men den lilla rosa med vita fjärilar är favoriten hittills. Vart har du hittat den? Tack för en mysig och underhållande blogg. Varma hälsningar Anna

  Svara