Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:39 | november 5, 2009

Hannahs 5

Äntligen fredag! Här kommer min lista inför helgen. Denna gång handlar det om saker som alltid finns i min garderob.

Mina 5 måsten i garderoben:

1. Jeans

Mina blå ACNE-jeans i modell Hex Lena. De passar både till vardag och fest, har en snygg passform med något högre midja, så inget hänger över kanten 🙂

2. Skjorta

En skjorta i storlek större, oftast min mans Filippa K skjortor. Den täcker rumpan, så jag kan ha den både till jeans, tajts och bara gå runt i hemma med ett par raggsockor till… Snyggt och skönt.

3. Den lilla svarta

Min ”lilla svarta” kommer från Tiger. Den är figurnära, slutar precis vid knät och är enkel och perfekt till fest. Variera med smycken, skor och väska, så är den alltid ett säkert kort utan att någon behöver märka att den används för hundrade gången.

4. Underkläder

Jag vill vara lika fin under kläderna, och framför allt bekväm. Har bara underkläder från Hanky Panky. Inga hårda sömmar och kanter som skär in, bara mjuk skir spets. Passar alla kroppar, är sexig OCH skön.

5. Mysdressen

Sist men absolut inte minst. Det mest använda och älskade plagg i min garderob!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här