Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:08 | november 8, 2009

Ska vi ses?

God kväll fina vän. Ska vi ses? Jag tycker det skulle vara så kul att få träffa dig och få ett ansikte på dig, få veta mer om dig och framför allt få bjuda dig på något extra, för att jag är så glad över att du finns 🙂 Så nu är det bestämt. Vi ska ha en bloggträff den 5:e december i Stockholm (blir det lyckat, så kan vi kanske så småningom ha den på andra ställen i landet). Hoppas att du kan ta dig hit då. På första sidan hittar du mer info, och även en adress där du kan visa ditt intresse och skriva om du tar med dig vänner, så vi får ett hum om hur många vi blir. Skynda att svara 🙂 

Nu har jag hittat mitt nya favoritställe, Scandic Park vid Humlegården. Vi åt brunch där idag, och den var fantastisk. Mycket bättre än andra ställen jag varit på. Det var en mysig och skön stämning och oerhört god och fräsch mat. På vardagarna mellan kl 14-17 har de även ”lattefika” där. Vi som är hemma med barn, och vill komma ut lite och träffa folk, kan mötas där och fika och smaka på massor av gott på deras buffé. Ibland kan jag tycka att det tittas lite snett och en och annan suckar när man kommer med barn och vagn, men här är vi mer än välkomna, och det finns även lekrum. Bra tänkt Park, tack!!!

Deras färska räksallad var magisk. Åt så jag fick rulla ut därifrån.

Deras färska räksallad var magisk. Åt så jag fick rulla ut därifrån.

Det var extra skönt att man det inte var flera sittningar, utan har du ett bord så får du sitta där hur länge du vill. Nästa vecka kommer vi att lotta så att du har möjlighet att gå dit med ett gäng vänner och äta gott och sitta länge och prata 🙂

Liv premiärsatt i en barnstol på restaurang. Hon gillade att sitta med och tugga på sina majskrokar.

Liv premiärsatt i en barnstol på restaurang. Hon gillade att sitta och tugga på sina majskrokar och leksaker.

Dessertbuffén var himmelsk. varm äppelpaj med vaniljsås, chokladmousse, frukt och morotskaka var bara några av godsakerna.

Dessertbuffén var himmelsk. Varm äppelpaj med vaniljsås, chokladmousse, frukt och morotskaka var bara några av godsakerna.

Nu ska jag kramas med världens bästa man och pappa.

Hoppas att du har haft en fin helg, och att du är varm i hjärtat och själen .

All kärlek.

Ps. City, hoppas att det inte gör lika ont i hjärtat efter begravningen, och att du och familjen får en underbar semester, med glädje, värme och bad!


34 kommentarer34 kommentarer om “Ska vi ses?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag skulle tycka att det vore jättekul att få träffa dig och Peter, men det får bli när det blir bloggträff i Göteborg. 😉
  Har drabbats av sån jullängtan. Vill redan nu köpa julstjärnor, hyacinter, baka lussekatter och ta fram tomtepynt. Men det är lite för tidigt va… ?
  Får väl vänta åtminstone ett par veckor till.
  Ser ut som ni haft en mysig Fars Dag tillsammans. Kram!

  Svara
 • Va kul med bloggträff.. tyvärr kan man inte närvara eftersom i det läget är nyopererad.. Har länge följt dig och din syster.. Ni har en underbar humör och jag gillar att läsa om era skämt.. En sån som Mio skulle man haft i sin byxficka varje gång man är lite nere.. kramar

  Svara
 • Oh, vad jag skulle vilja vara med på bloggträff!!!! Hoppas det blir flera för andra advent kan jag inte… =( Jättetrist!!!
  Jag ÄLSKAR era bloggar och blir jämt så uppmuntrad och glad av att läsa dem!!!
  Tack fina du! Kramar

  Svara
 • åh vad kul det vore att ses! synd att min karl inte är lika inne i bloggar som jag. det vore kul att åka..

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilket roligt initiativ till en blogg- och mingelträff. Kommer gärna på något liknande om Göteborg inräknas nästa gång! Jag undrar lite vad du jobbar med när du inte är föräldraledig? Tack för en härlig blogg!
  Kram Cecilia

  Svara
 • Åh, vad kuuuul med träff 🙂
  Sambon ska bort just då, men om jag kan fixa barnvakt så kommer jag gärna!!! Roligt initiativ!!!
  Kram kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Åh vad kul med en bloggträff,ska kolla om jag är hemma och frisk och kry,ligger hemma med svininfluensa både jag o min sessa och jag har lunginflammation också=( såå segt,speciellt när man precis slutat äta antibiotika för en blodförgiftning. . känns som man aldrig blir frisk,usch! tur att man har massa bloggar och läsa när man bott i sängen 5 dagar. Kram på er

  Svara
 • Åh vad tråkigt att jag inte kan vara med.. Jag som väntat så med spänning om det ska bli någon träff… Jag ska i o för sig på 60-årskalas, så det är inte fy skam heller. Men det blir väl nån fler träff i nåt senare skede…? Isåfall vill jag va med då! 🙂 Happy happy söndag fina Hannah o resten här på Bloggfamiljen!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Gud vad trevligt det låter med en bloggträff 🙂 Jag hade såååå gärna kommit men bor i Malmö och har ingen möjlighet 🙁 Hoppas verkligen att det blir i mina krokar i framtiden!! Hoppas du haft en mysig helg och att du hade roligt igår på festen!? (du var jättefint utklädd). Massa varma kramar

  Svara
 • hej fina hannah.
  de hade va jätteskoj å jättemysigt att åka till stockholm å få gå å mingla med er på bloggfamiljen å resten av gänget med..
  bara älskar bloggfamiljen <3 läser allt..men tyvärr så går de inte för mig =( då ja ska ha barndop på lucia dagen, sen så kommer julen. inte lätt att va ensamstående med barn. våra små flickor e lika gamla, skiljer en vecka mellan dom, fast vi skulle ha ha haft på samma dag om du inte hade fått för tidigt å ja gick över tiden, hehehe nästan beroende av detta.. kollar in flera gånger per dag om du har skrivit, ja e säkert inte ensam om detta 😉 ja en jättefin kväll… å ja hoppas att de verkligen blir i göteborg oxå för då kommer ja =)

  Svara
 • Åh jag bor också nere i Skåne. Hoppas också på en träff härnere =)

  Måste skicka ett gäng med kramar till kommentaren Irre som jag läste låg i svininfluensa och lunginflammation. Krya på er säger jag bara! Låter inget vidare!
  Kram!

  Svara
 • Hej Hanna!! Jag bor oxå i skåne och tycker att det skulle vara jättekul med en träff. Synd att den inte var denna helgen som kommer då vi ska åka upp till Stockholm. Vill passa på och säga att jag bara älskar era bloggar både din och Peters… man får så många goda skratt. En stor kram till er ALLA!!
  Maria
  ps. Vad söt lilla Liv är..ds

  Svara
 • Hej fina Hannah, du verkar haft en kanon mysig helg m fina vänner, Man och god mat(vattnas i munnen när man ser räksalladen)Goa Liv ser så stor ut. Å måste kommentera William så älskvärd han är också. Har varit hos min pappa m blommor och fikat idag sen har jag bara latat mig hela dagen. kram Annika

  Svara
 • Kul att det blir av med blogg-träffen, e så ledsen att jag inte kan bara=( tjänar ju inte allt för mkt pengar, å så e d ju jul med. Men hoppas det går fler tåg. Tack för era härliga skratt, å era barn är ju bara så goa=)kram

  Svara
 • Hej! Hade sååå gärna velat komma och träffa dig (och alla andra), men tyvärr kan jag inte! Ska på 1års kalas den dagen. Men har ni bloggträff i Göteborg nångång så kommer jag!! Kram Malin

  Svara
 • Det hade varit sååå kul! Men vågar jag? Jag kommer säkert vara yngst i sådana fall. Kram

  Svara
 • Jeg havde gerne deltaget, men bor desvärre i Malmö… håber du kommer at have et bloggträff her også en dag.

  Kram Jeanette

  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag kunde bara där men jag bor i USA tom mars, hoppas att det blir någon mer bloggträff senare då ska jag göra allt för att kunna vara med.

  Till Caroline: Även om du är ung är det klart du ska gå! Jag är själv ung, kanske tom yngre än dig..

  Kram Kram

  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag kunde komma! Men precis som hornebrant så bor jag också i Usa och kan inte komma..
  Hoppas på fler träffar vid senare tillfälle.

  Nu vill inte jag låta läskig, men har haft två drömmar där du och Maggan är med med era barn och Peter, som mina vänner och det känns så fint. Kändes så riktigt.

  Hade så gärna velat träffa er!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har precis blivit medlem härinne…
  Läser ofta din blogg,för jag tycker du är en helt fantastisk människa!
  Jag har precis fått mitt tredje barn,en son som är 3 veckor gammal idag.
  Har en son på 7 år samt en dotter på drygt 1 år innan..
  Som nybliven mamma kan man ju må sisådär till och från,hormonerna spökar och man börjar gråta för minsta lilla sak.
  Hade en rätt tuff natt inatt tex,då min lilla Dexter inte riktigt ville sova när jag ville det.. 😉
  Men så läser man din blogg och mår genast lite bättre.. =)

  Tänkte dyka upp på bloggträffen troligtvis,hoppas vi kanske ses då…

  Många kramar!

  Svara
 • Finaste Hannah, önskade att jag kunde komma den 5/12..men jobbar såklart den helgen..Typiskt!!!
  Men om ni vill göra om detta i en annan del av landet har jag en super lokal att bistå med…
  Storkram och hoppas ni får en underbar eftermiddag..(dock inte alldeles för underbar..:)..Storkram Malinapralina

  Svara
 • Hej fina Hannah.Tyvärr så är jag upptagen hela den helgen.Ohhh jag som har längtat så,typiskt.Men det kommer säkert fler gånger.Kram.Ps.Håll nu utkik i morgon med posten.

  Svara
 • Hej Hannah! Vad trevligt med en bloggträff. Jag kommer självklart och minglar med er. Vilken härlig brunch ni var på. Vad kul att barnen är välkomna dit också. Skall ta med man och 3 barn någon helg och festa till det lite med brunch där.

  Ha en härlig dag!

  Kram Snisan

  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag kommer såklart och minglar med er, och det ska bli så trevligt. Kul att få se en del ansikten på dom som är här inne och läser.
  Ser fram emot en mysig lördag eftermiddag med mingel och god fika 😉

  Vi ses snart söta du

  //Nettisens
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • Hola!

  Jag kommer gärna, får mamma Maria följa med?

  Svara
 • Vad mysigt det låter med en bloggträff, jag ska verkligen försöka komma 🙂 Vore verkligen kul att äntligen få träffa dig, som inspirerar mig så mycket. Din blogg får mig att le, även när det är jobbigt 🙂

  Kramar

  Svara
 • hej…
  jag kommer gärna.. jätte kul..
  när vet man att man kan komma?? får man någon bekräftelse på mail ??

  Kram malin

  Svara
 • avantgirl, tack för kramar,dom värmer. . rikigt trött på detta nu,bott o sovrummet en vecka:( min dotters fröken ringde nu,8 till barn i klassen som är sjuka,usch vad de sprider sig fort. var rädda om er allihopa!

  Svara
 • Vad kul! Jag skall definitivt anmäla mig!
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej Hannah!
  Blev jätte glad när jag såg att bloggträffen blir av. Kommer gärna och minglar med er.
  Hoppas du har haft en toppen helg med mycket mys. Själv åt jag tårta igår så jag mådde illa, men man måste ju ”offra”sig när det är farsdag eller hur? 🙂
  Ta hand om dig och din familj
  Kramar Sarah

  Svara
 • Åhhhh hade velat komma men kan inte. Har ni det i Götlaborg nån gång då kommer jag. Tack för en underbar blogg. Kram

  Svara
 • Skulle vara så kul, men känns som om jag kommer vara yngst 😛

  Svara
 • Läser din underbara blogg varje dag… Nu i helgen var jag och träffade min bror i Stockholm. Han bor annars i lilla Mora. Vi bodde på Scandic Park,mysigt hotell. Han vinkade av mig vid 13.30…. Synd att det inte var denna helgen,hade gärna kommit på bloggträffen. Tack för att du och din man har så mycket kul att bjuda på! Kramisar från Malmö

  Svara
 • Jag trillade in här av en slump för några veckorsen och efter det var jag fast, både du och Peter är ju för roliga! Vissa dagar sitter jag dubbelvikt i skratt så tårarna rinner. 🙂
  Jag hoppas ni kan komma till Jönköping eller Götegorg så jag för möjlighet att träffa er.
  Kram

  Svara