Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:50 | november 9, 2009

Äntligen, fullt hus igen!

Nu har pojkarna äntligen kommit hem. Har saknat dem så mycket. Liv sken upp som en sol, när vi mötte upp dem. Vi möttes halvvägs, mellan skolan och hemma. De kom gående med sina stora ryggsäckar, och sprang oss till mötes när de fick syn på mig och Liv. Mio slet upp ett fint paket som han gjort i skolan, i det så låg en mössa som han sytt till Liv. 

Titta vilken fin och kärleksfull gåva. Tyvärr, så var den för liten :-(

Titta vilken fin och kärleksfull gåva. Tyvärr, så var den för liten 🙁

Liv blev så glad över att se sina brorsor.

Liv blev så glad över att se sina brorsor.

Mio med sin fortfarande tatuerade kind.

Mio med sin fortfarande tatuerade kind.

Älskade William är hängig och har huvudvärk, för han har fått sitt ”svinvaccin”. Jag har bäddat ner honom i soffan nu, så han får vila. Känns som om han börjar få lite feber också, så han blir nog hemma från skolan imorgon. Mio får sin spruta imorgon i skolan, så han kanske också blir hemma efter det. Det känns så skönt att de äntligen får sitt vaccin. Nu är det bara jag och Peter kvar, och förhoppningsvis får Liv det också.

Jag lovade Mio att visa dig hans Dino-ägg. Han fick det i födelsedagspresent, och nu har det börjat kläckas. Jag har skött om det i helgen, och nu ser det ut så här.

Vi fyllde det med vatten, och efter några dagar så började det sakta kläckas. Sådana leksaker fanns inte när jag var liten.

Vi fyllde det med vatten, och efter några dagar så började det sakta kläckas. Sådana leksaker fanns inte när jag var liten (finns i de flesta leksaksbutikerna som, BR, Barnens Hus, och Toys r us)

Oj, nu luktar det bränt. Glömde bort att jag hade lax i ugnen.

Puss och kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Äntligen, fullt hus igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah

  Vill börja med att säga att du har en underbar blogg! Du ger mig glädje i vardagen, du får mig att känna mig vacker och värdefull och jag behöver verkligen få höra sådana ord nu. Du är en otroligt vacker människa både på utsidan och insidan. Du har även en otroligt vacker familj!
  Jag undrar om det finns någon möjlighet att få kontakt med dig via mail.. Mailar man till bloggfamiljen? Har gjort det en gång men inte fått något svar.. Mår väldigt dåligt just nu och det skulle kännas oerhört skönt att få skriva av sig lite till dig. Jag vill absolut inte tynga ner dig men jag läste förut att du också hade mått dåligt..
  Du och din blogg betyder jättemkt för mig!
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så kul med en bloggträff… tyvärr kommer jag inte kunna vara med, bor i Gävle och är en fattig student för tillfället. Får hoppas det blir nå mer träffar senare :)Jag gillar verkligen din blogg…känns lite konstig att jag för ca 10 år sen dansade tillsammans med min kusin till You got what I want och nu läser man din blogg. Du har liksom en del av min uppväxt att göra hehe Tog själv vaccinet idag i skolan och börjar få feber nu… Hoppas du får vaccinet snart också…

  Många kramar från Emelie

  http://starblind.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah !

  Första ggn jag skriver här, men är läsare sedan ett tag tillbaka. Måste bara få veta vart dom ”Dino” äggen är köpta ? Det kommer att bli en perfekt julklapp här hemma 🙂
  Ha en härlig kväll.
  //V

  Svara
 • hej finA hannah…
  ja måste tyvärr göra dig väldigt beviken nu, man ger inte svin sprutan till små bebisar såvidare dom inte e allvalligt sjuka som diabtetes ell hjärt sjuka. tog upp detta med min bvc sköterska ,, för javille oxå vacc min lilla docka.tyvärr så gör dom inte de under 2 år på dom som e helt friska.
  Nu till en helt annan fråga…Ska ni döpa lilla Liv? Med tanke på att ni gifte er i kyrkan…
  Va hetr hon mer än Liv.
  ha en jättefin kväll
  kram

  Svara
 • Hej! Jag vill bara säga att jag ser fram i mot blogg träffen. Läser din blogg varje dag. Älskar den. Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Haha. Helt underbart ägg. Men lite creepy :-). Tänk om det blir en riktig Dino 🙂 Hoppas så att vi ses på bloggträffen. Hälsar Birgitta från Jönköping

  Svara
 • Hej Hannah. Tack för en trevlig blogg och trevlig läsning. Jag är faccinerad av ert fina hus. Vi håller just på och renoverar vårt hus och vi har ett vittkök med en svart kompositsten som bänkskiva. Jag söker inspiration till en snygg köksfläkt, och undrar vad ni har för någon, eller om du kan rekommendera snygga som ni tittade på när ni skapade ert kök.. trevlig kväll.

  ecarlssons.blogg.se

  Svara
 • Herregud vilken söt Dino! Måste få veta vart den är köpt, mina killar kommer älska den! Varifrån kommer den rosa overallen? Tack för en fin blogg!

  Svara