Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:04 | november 9, 2009

Läggdags

Usch, vilket sorgset inslag det var med Morgan i Ullared. När han sa, ”Vi som inte lyckas här på jorden, kanske får det bättre i himlen”. Höll på att börja gråta för att han kändes så ensam. Tycker att programmet är underhållande, men det får inte bli att man driver med människor. 

Pojkarna var i alla fall glada att de fick vara vakna en extra stund. William har lite feber, men känns piggare nu än tidigare idag. 

Nu ska vi sova.

God natt, min vän.


20 kommentarer20 kommentarer om “Läggdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Försökte göra ett inlägg tidigare men lyckades inte så jag försöker igen! Ville bara tipsa om världens bästa outlet i NY! Den heter Woodbury Common och ni KAN bara inte missa det! Helt galna priser på märkeskläder och man behöver bara detta ställe att shoppa på! Sen kan ni bar gå på stan i NY och njuta av atmosfären!
  Din kompis/min granne Camilla Läckberg var där i vintras och hon är lika salig som jag!
  Kram
  /sussi

  Svara
 • Jag tycker det är hemskt att se hur dom driver med Morgan. När dom frågar om han brukar ha bjudningar hemma osv. Svaret är ju ganska uppenbart. Och stackarn som sitter själv innan konserten när säkert alla andra har förfest…. Tragiskt, tycker jag. Här i Boden har vi för tillfället rätt mycket snö och -7 grader kallt, härligt!!!

  Svara
 • Godnatt kära Hannah =))))

  Svara
 • och alla andra underbara människor på sidan =)))

  Svara
 • Satt och tänkte detsamma, och blev innerligt ledsen jag med för Morgans ord, verkar vara så snäll. Men skrattade gott åt dom två glada damerna och familjen(mamman) shopoholic, ja vad ska man säga underhållning är det. Godnatt fina du /kram Annika

  Svara
 • Ja, det gjorde riktigt ont i hjärtat på mig när han sa de orden… 🙁
  Varför måste de ha med honom, är det av ”kärlek” eller för att driva med honom? Tyvärr känns det som det är för att driva med honom…

  Sov så gott! Ses i morgon! 🙂
  PS. Skulle vara kul att åka till bloggträffen, men vet inte riktigt hur jag gör med min lilla 5-månaders dotter – så det får bli en annan gång när hon kan klara sig utan mig! 🙂 DS

  Svara
 • Det där med Morgan, första gången jag såg ”ullared” så har inte sett han tidigare så kanske råkade säga nåt illa ord om han när jag såg han första gången.. o sen när han sa det där om att inte lyckas på jorden fick jag sån ruskig ångest.. Förlåt Morgan! men som du säger hannah, hoppas det inte filmar för att kunna göra narr av han..

  Tack för din fina blogg! Natti natt.. O ja, i Boden är det minus 8 i underbart vitt av snö.. =)

  Svara
 • Jag såg också på ”Ullared” och jag tycker det känns som att dom driver med Morgan…att det är meningen att man ska skratta åt honom när han sitter där i sin ensamhet och grillar. Men jag kanske har fel…??
  Sov så gott och F*N att jag inte kan den 5 dec!! Hade velat träffa er! Kram Malin 🙂

  Svara
 • Håller med dig till fullo Hannah…det högg till i hjärtat när han sade så….jo programideen är ju bra, men man behöver ju inte exploatera människor på det viset…speciellt inte filma ca 3 minuter på honom när han sitter och dricker en öl…då är det ju meningen att det ska läggas en slags sordin över hela alltet…
  Tack för en fin blogg.

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Jag håller med dig, jag tyckte så synd om honom!

  Svara
 • Tänkte precis samma sak. Sorgligt. Det kändes lite ”fult” gjort att ta med det, och lite malplacerat i ett underhållningsprogram.

  Svara
 • Jag såg programmet förra veckan och tyckte det var horribelt. Självklart vinklar de och driver med människorna. Det är förnedrings-TV och det resulterar i höga tittarsiffror och löpsedlar. Huvva!
  Det är intressant att höra vad olika människor tycker det innebär att vara ”lyckad” och vilka kriterier man ska uppfylla för att vara ”lyckad”… När jag var i 20-årsåldern så var ”lyckad” för mig att göra karriär och tjäna mycket pengar. Nu vet jag bättre. Att vara en kärleksfull medmänniska är det viktigaste. Så länge man är det, är man ”lyckad” i mina ögon. (Att tjäna pengar är förstås trevligare än att vara fattig, men jag tror ni förstår vart jag vill komma.) Kram till er alla och hoppas du får sova gott inatt Hannah, nu ska jag gå också gå och lägga mig.

  Svara
 • Hej Hannah! Läste vad Peter skrev i sitt inlägg. Jag har en granne här i USA som verkligen går FULLT UT med dekorationerna. Förra året hade de musik, en tomte som vinkar och har en släde, renar som viftar på huvudet,prydnader på taket och mycket mer. Idag såg jag att de började sätta upp allt igen. Ska ta en bild åt dig 🙂

  Ha det bra!
  Kram Mathilda

  Svara
 • Hej, har följt din blogg länge men inte registrerat mig förrän nu Jag blev också fruktandsvärt illa berörd av vad hanMorgan sa om att han kanske fick de bättre i himlen än här…vilken skev bild av Gud, började nästan gråta.
  Blir alltid så glad av att läsa din blogg! Du verkar ha en underbar familj.

  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tycker också det med Morgan är trist, men han säger själv på Gekås egen blogg att han gillar hur han framställs, och att de inte alls inträngt i privatlivet, det är han själv som tagit upp dom ämnena.
  Men hur som så är det ändå lite ledsamt.

  Kram!

  Svara
 • Hej fina.Nej Ullared det kan man ju inte missa.Jag har aldrig själv varit där.Känns inte precis lockande heller.Stackars Morgan man får ångest när man ser honom.Han verkar så snäll.Jag håller med Melinda,är man bara en kärleksfull människa, ja då har man lyckats.Ha en fin fortsättning på dagen kära Hannah.

  Svara
 • Ja fy! Jag tänkte precis på samma sak. Tycker så synd om honom. Jag fick riktigt hålla tillbaka, annars hade tårarna sprutat. Synd att Kanal 5 väljer att visa det i TV. Stackars kille…

  Kram
  Marika
  Uddevalla

  Svara
 • Hej!

  Jag tittade också på Ullared och tyckte/tycker oerhört synd om Morgan. Jag var tvungen att byta kanal efter att han sagt att de som inte har de bra på jorden får det i himlen. Även jag fick tårar i ögonen.

  Kram Sara

  Svara
 • Jag blev också rörd. Jag fick klumpen i magen och tårarna rann – men jag ser inte det som att tv driver med någon.. Serien belyser det typiskt svenska – och i Sverige finns de som handlar för 50 000 kr på sin semester, de som sitter och groggar på campingen mitt på dagen och det finns mängder av människor som t ex Morgan som är helt ensamma. Det är som sången av Mauro Scocco – En sång för alla dom som inte hittat nån att dela sin glädje och sorg med….. Jag blir ledsen för att de är så ensamma. (Kan faktiskt bli lika ledsen när jag ser Bonde söker fru…)

  Skönt för honom att han har sin gudstro! Skönt att han i alla fall är med i kyrkans gemenskap!

  Svara
 • Hej
  Såg programmet idag och som ni andra reagerade jag likadant. Så jag gick in på Ge-kås blogg o läste en litenliten intervju med honom. Gå in på denna länken http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/

  Där Hannah kan du ju även se på allt fint som de har i affären. Och även lite mer onödiga saker.
  Kram på dig

  Svara