Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:59 | november 11, 2009

Tro och hopp är starkare än influensan!

Äntligen hemma efter flera timmar på sjukhuset och Apoteket. Mio är en riktig liten kämpe, han har 40 i feber, men är ändå glad. Lilla, fina älskade Mio. Det ser dessvärre ut som om det är ”svinet” som drabbat hans lilla kropp. På sjukhuset togs det flera prover, blod, i halsen och i näsan. Det visade inte på bakterier, utan virus (vilket svinet är), men det slutgiltiga svaret kommer på fredag morgon. Vi fick båda ha munskydd på oss under sjukbesöket, och det tyckte Mio var lite spännande. Han fick även inhalera, så han lättare skulle kunna andas. 

Han fick Tamiflu, som ska bromsa upp viruset. Även jag, Peter och William fick Tamiflu i förebyggande syfte, allt för att skydda Liv så  mycket det bara går.

Vi chansade och åkte till en mottagning som hade drop-in vaccinering, men det var helt kört. Det vara bara att vända och åka hem som många andra. Vaccinet hade tagit slut!

Usch, tycker att detta börjar bli en masshysteri och jag dras med i skräcken. Man gör ju allt för att skydda sina barn, det bästa och mest älskade man har. Känner mig uppgiven och ledsen, men tänker inte tappa modet! Nu ska vi vara starka och tro på att vi inte blir sjuka! Eller hur, min vän?!

Nu ligger han nerbäddad, och jag ska nog bädda ner mig bredvid honom och försöka sova några timmar. Är helt slut. Imorgon ska jag och syrran göra en intervju tillsammans, om ett program som vår mor medverkat i. Ska bli kul. 

Önskar dig, styrka, hälsa och hopp. 

All kärlek.


57 kommentarer57 kommentarer om “Tro och hopp är starkare än influensan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har tänkt på er idag och precis som du skriver Hannah: tro och hopp är starkare än influensan. Låt oss hoppas att det bara är ett vanligt virus som drabbat lilla Mio. Tur är väl också att han är så full av glädje för det ger ju kroppens immunförsvar mer styrka. Var inte ledsen Hannah, det kommer att ordna sig.
  Snart ska jag bänka mig framför Grey’s Anatomy. Men jag ska hålla tummarna för Mio, lovar!! Kramar

  Svara
 • Stackars lilla Mio. Lider med honom. Jag håller tummarna föra att ni andra inte ska bli drabbade och för att han snart blir frisk igen. Sov så gott Hannah och Mio. Stor varm kram Linda

  Svara
 • Men åh, stackars Mio 🙁 Hoppas att han snart blir bättre!
  Det är verkligen helt hysteriskt det här med svininfluensan. Man blir ju rädd även fast man inte vill bli det.
  Ta hand om er!

  Svara
 • Stackars liten:(, hoppas han snart blir bra och att ni klarar er och slipper bli sjuka, kram på er alla:)

  Svara
 • Hej fina Du!!!!!Stackars lilla Mio, De säger att barn råkar värre ut än friska vuxna!!! Hälsa Mio hoppas han kryar på sig snabbt!!! Varma kramar Lena

  Svara
 • Man ska inte tro på ALLT som skrivs och sägs. Denna hysteri att varenda människa ska vaccinera sig mot svininfluensan har mycket med pengar för läkemedelsindustrin att göra och börjar likna skrämselpropaganda av värsta sort. Precis som alla andra vintrar drabbas folk av influensa, och det händer att folk som även har andra sjukdomar eller är gamla och svaga tyvärr dör av influensa. Denna vinter kallas det för svininfluensa och har förstorats upp till vansinne i media.

  Svara
 • Hej!

  Jag blev medlem idag men har följt din blogg sen början 🙂

  STACKARS Mio, hoppas han kryar på sig snart och att ni klarar er, ni andra.
  Jag tog vaccinet idag och har så fruktansvärt ont i min arm nu. Ajajaj..

  Kram

  Svara
 • Fina Mio och Hannah!
  Mina tankar har varit hos er idag. Har undrat så hur det gått. Skönt att ni är hemma och att alla prover är tagna, hoppas att Mio snart blir bättre igen. Håller verkligen tummarna för att ni andra slipper svinet.
  All kärlek och styrka till er

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har följt din blogg sen Mama, men inte blivit medlem förrän precis nu.
  Känner så med dig som har en liten sjukling där hemma och vill skriva att jag tänker på Mio och hoppas att han blir frisk snart!
  Har själv en liten kille som fyller 1 år nästa vecka och som du skriver så gör man ju precis allt som står i ens makt för att skydda dem mot allt ont…
  Var rädda om varandra!!
  Varma kramar

  Svara
 • Många Krya på sig hälsningar till Mio!!

  Svara
 • oj stackarn.. han får krya på sig…. å hoppas att ni andra klarar er från denna hemska sjukdom.. skickar några bamsekramar

  Svara
 • Självklart är tro och hopp störst! Hoppas att tamiflu hjälper nu! Krya på dig Mio!

  Många kramar

  Svara
 • Krya på dig Mio!

  Svara
 • Hoppas lilla söta Mio blir frisk snart och att det inte är svinisen som härjar!

  Svara
 • Å Hannah vad jag tänkt på Er, varit in flera ggr och tittat om Peter eller Du min vän skrivit nåt. Blev rörd över Mio är så tapper å glad, trots jobbigt med andning och hög feber, så gullig. Håller med om att det blivit hysteri, hemskt att vissa som har pengar går före andra i ”vaccinkön”, hur har de blivit? Mina barn och jag har inte blivit vaccinerade än heller, vi får vänta en eller två veckor. Önskar dig och din familj lugn och ro och förstår att de är jobbigt för William och er alla självklart. Tänker på fina lilla Mio och alla Er andra med kärlek, hoppas du känner de Annika

  Svara
 • Jag har faktiskt tänkt på er hela dagen, man känner sig så fruktansvärt maktlös när det händer ens egna, speciellt när det är barn kan jag tänka mig. Men det kommer lösa sig, ni har ju varit inne i jätte god tid, om de redan har hunnit bromsa upp det så ska du se att det snart stagnerar och vänder! Kulmen verkar ju redan nådd och han är ju trots allt glad, så det är skitbra tecken!! Tänker på er och håller tummarna! =) stor kram

  Svara
 • Oh, stackars er!!! Och stackars Mio. HOppas ni alla klarar er och att mio snart blir frisk. Vi har haft svinis här hemma och min son var sjuk i 2 veckor och febern steg riktigt högt i omgångar. Otäckt!
  GOd bless!!!

  Svara
 • Aew, lille Mio..
  Jag tänker på honom och er.
  Hoppas att han tillfrisknar snabbt och att ni slipper bli sjuka..!
  Idag blev jag vaccinerad, det känns som att man har träningsvärk och armen/axeln, men annars har jag (än så länge) inte kännt nåt mer symtom..
  Kram!!

  Svara
 • Dumma dumma influensa,
  Nu verkar det vara många som insjuknar.
  Stor kram från mig och mina killar till söta lilla Mio. Hoppas resten av gänget klarar sig.
  Kram Cina

  Svara
 • Stackars liten 🙁 Men det cirkulerar ju även en hel del andra elaka virus nu….. Hoppas ni andra klarar er och att ni får ett bra besked på fredag. Hoppas du får en god natts sömn nu. Kram

  Svara
 • Usch va’ det skär i hjärtat att se er lillkille så sjuk.
  Själv var vi inne akut med dotra igår eftersom hon också hade över 40C, men hon blev hemskickad med penicillin & mår redan bättre…

  Håller tummarna att han kryar på sig snart!

  Svara
 • Men usch:( stackars Mio! Men vilken söt liten kämpe han är! Såå duktig.
  Tänker på er och hoppas allt ordnar sig till det bästa!
  Många styrkekramar till er alla
  //Marie

  Svara
 • Lill skrutten, stackars lilla Mio, pussa och krama han massor från mig. Skickar mina tankar till er kramis

  Svara
 • Stackars lilla Mio!
  Hoppas han snart kryar på sig och att ni klarar er! Här sjunger fina Sofia för din lilla kämpe, Mio My Mio 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=eBL0CAZc3ho&feature=related

  Många kramar//Annelie

  Svara
 • Men åh, lilla gubben.. Hoppas allt går bra för lilla fina Mio, tänker på er allihop och hoppas att ni andra klarar er från att bli sjuka.
  Kram Lisa

  Svara
 • Skönt att ni e hemma igen. Sänder er ännu fler styrkekramar! Det kommer ordna sig Hannah, media har förstorat upp hela grejen med ”svinet”. Många krya på dig kramar till Mio!

  Svara
 • Så jobbigt med så hög feber, lillkillen verkar dock tapper!
  Jag håller med flertalet tidigare inlägg, vi skyller den här hysterin på media.
  Ni kommer säkert att klara det här bra, även om det är jobbigt när barnen är sjuka.
  Kramar till er alla

  Svara
 • Vila nu och ta hand om er, tänker på er och hoppas att det inte blir värre och att ni ska bli smittade. Min bror har haft svininfluensan och var inte så dålig och min läkare sa att jag nog har nått virus, får svar i morgon. Blev iaf vaccinerad idag har en liten dotter på 3 månader hemma och vill inte att hon ska bli dålig. Min son på 8 år är dålig och man utreder nu vad det är så jag håller mina tummar för er och för oss. Hoppas intervjun går bra i morgon och att fina Mio kryar på sig. STOR/ Kram

  Svara
 • Hej!
  Stackars er =( Förstår att ni är oroliga hela familjen nu. Typiskt att han skulle fått den idag! Men är inte Mio en riskgrupp om han har lite astma? Han borde fått först tycker man.

  Skickar en massa krya på dig kramar till lille Mio! Tänker på er.

  Svara
 • SLUTA BLOGGA NU O TA HAND OM DINA BARN!!!!!!!!!! DE BEHÖVER DIG.. BLOGGEN KAN VÄNTA… KRAM !!!! VISSA SAKER ÄR VIKTIGARE ÄN ANDRA:) LÅT DINA BARN SLIPPA ”RAMPLJUSET” IAF NÄR DE ÄR SJUKA.. HOPPAS LILLA HJÄRTEGULLET TILL SON DU HAR BLIR BRA SNABBT… BARA DE INTE ÄR SVININFLUENSAN.. FY…KRAM

  Svara
 • Massor av krya på dig kramar till lilla Mio. Med all er kärlek kommer han snart vara pigg och kry igen!

  KRAAM

  Svara
 • Tänker på er!! Tappra söta och gulliga Mio! Kram Marika

  Svara
 • Åhhh lilla Mio. Hoppas han kryar på sig bra o snart! Visade bilden på honom för min man och han såg så rörd ut när han såg den. Vår dotter är ju i ungefär samma ålder.
  Vi lyckades få ta vaccinet idag. Jag tillhör visst riskgrupp.
  Hoppas ni andra klarar er, och massa healingkrafter önskar jag åt din fina Mio.
  Kram!

  Svara
 • Hejsan!
  Är en ny medlem här! Har totalt fastnat vid den här bloggen 🙂 Tråkigt att lilla killen blivit sjuk men han frisknar säkerligen snart till 🙂 Har en liten knatte här på fyra månader så man är livrädd att han ska åka på nått. Håller med att media gör oss smått hysteriska… Massa lyckokramar från oss!

  Svara
 • Lilla plutten!!
  förstår att ni är oroliga som bara den, känner igen mig helt o fullt. Vår dotter som har infek.astma fick lunginflammation för ca 2 mån sedan. Jag var hypernervös, hon hade det jättejobbigt med att syresätta sig i ca ett dygn. Men Hannah, när det vänder o det gör det jag lovar så kommer ni va lyckligare än någonsin förut. De är så tappra våra små älsklingar, mer än man vågar tro nästan. Skickar styrkekramar till både honom o dig. Ge honom rikligt (alltså lite oftare än han brukar)med astmaspray.Får han pulmicort o airomir? Men rådgör såklart med rådgivningen om han får det jobbigt, kramar Lina

  Svara
 • Stackars lilla söta Mio. Hoppas att han tillfrisknar snabbt och att ni andra klarar er. Media kan ju lyckas skrämma en ganska rejält tyvärr, men med kärlek o en bön kan man bota mycket. Tänker på er! Kram Helena

  Svara
 • Åh, hoppas lille Mio kryar på sig!

  Så typsikt det där med vaccinet. Var med mamma tidigare idag och där ville de har mer folk som skulle vaccinera sig… Kommer de inga så slänger de vaccinet. Väldigt onödigt kan man ju tycka! Alla borde ha samma rättighet till vaccinet.

  Kramar Emelie

  Svara
 • Hej. Stackars Mio.Ge han en kram. Hoppas verkligen att han är pigg och allert i morgon. Att ni andra också klarar er. Jag är förskyld och hostig, inne på tredje veckan nu, jobbigt.Ha en så underbar kväll som ni kan och dröm söta drömmar. Kärlek och Kram. 🙂

  Svara
 • Åh, hoppas han kvicknar till snart, han verkar ju vara så stark och energisk så han tillfrisknar nog fort. Svinifluensa eller ej 🙂
  Och om det är det, hoppas ni klarat er. Försök tänka att det bara är en vanlig influensa. Vilket det är. Lite jobbigare bara…
  Krya på sig Mio! 🙂

  Svara
 • Lilla gubben.Jag har tänkt på honom hela dagen.Tänk att man engagerar sig så,men det känns verkligen som vi känner varandra.Han är en kämpe lille Mio,detta fixar han.Var rädda om er allihopa.Kram till världens bästa Mio.

  Svara
 • Tänker så på er och hoppas lilla Mio blir frisk snarast!!!
  Många stryrkekramar till er alla!

  Svara
 • Oj va tråkigt
  jag har följt er på bloggfamiljen ett bra tag nu men ej reg mig här men nu kändes det som jag bara måste skriva till dig.
  Om du känner någon på Danderyds sjukhud el S:t Göran kan ni vaccinera er som anhörig till denne. Inte för att de kollar upp om man är anhörig el ej men för att få info om vart ni ska gå så måste ni ju känna någon.
  Hoppas verkligen att det inte är influensan Mio fått men om det nu är det så borde ni vaccinera er sanarast mest för Livs skull.
  Kram på er

  Svara
 • Vet hur jobbigt det kan vara med sjuka barn, vi har ändå varit väldigt skonade som tur är, fastän vi har 4. Hoppas att det inte är svinis utan något annat virus som drabbat honom.

  Kram A

  Svara
 • Åh stackars lille Mio, hoppas verkligen att det bara är en vanlig influensa och att den går över snabbt så att han kan bli sitt glada jag igen. Hoppas också att ni andra får hålla er friska.

  Kramar till er alla + en extra kram till fina Mio

  Svara
 • Du får försöka hoppas på att det inte är svinet. Det kan ju faktiskt vara vanlig influensa. Och i annat fall får du tänka på alla som haft svinet utan att bli allvarligt sjuka. Det är bara alla ”hemska” fall man får läsa om…

  Kram

  Svara
 • Stackars liten… en kram till Mio från mig, hoppas det tröstar litegrann… och det kommer bli bättre!

  Svara
 • hoppas ni kryar på er! <3

  Svara
 • Lilla supermannen! Skickar lite krya på dig- kramar till honom..

  Svara
 • Men stackars liten! En krya-på-dig-kram skickas genast! Tänk att barn kan vara så starka även fast de är så små och oskylidiga.. Underbart att se.. Hoppas ni mår bättre snart! Friska kramar

  Svara
 • Åhh Hannah, jag har tänkt på er idag. Jag hoppas att Mio snart blir frisk. Hoppas inte att det är svinunfluensan, men även om det är det så tror jag att tidningar förstorar upp det och sätter skräck i oss. Men jag förstår dig, barnen är ju ens viktigaste och de mest älskade man har. Skickar varma krya på dig kramar till Mio. Och jag hoppas att ni andra inte smittas utan kan hålla er friska.
  KRAM

  Svara
 • Hej Hannah,

  jag har hört så mycket om vaccinet folk tar mot svininfluensan hörde på nyheterna att det kan skada ens nerver och massa annat och det är en aning skrämmande, men skall du vaccinera dig? sedan undrar jag om alla vaccinerar på rätt sätt bör man kontakta någon speciell eller kan man gå till den vårdcentral man är skriven på för att vaccinera sig? eller bör man besöka någon annan som är duktig på de han/hon gör.. det är väl dem på vårdcentralen också men vet riktigt inte hur det fungerar.. vore så otroligt tacksam om du svarade skulle uppskattas enormt fina Hannah! 🙂

  Ha en fin dag! Mvh Gözde

  Svara
 • Hej Hannah,

  jag har hört så mycket om vaccinet folk tar mot svininfluensan hörde på nyheterna att det kan skada ens nerver och massa annat och det är en aning skrämmande, men skall du vaccinera dig? sedan undrar jag om alla vaccinerar på rätt sätt bör man kontakta någon speciell eller kan man gå till den vårdcentral man är skriven på för att vaccinera sig? eller bör man besöka någon annan som är duktig på de han/hon gör.. det är väl dem på vårdcentralen också men vet riktigt inte hur det fungerar.. vore så otroligt tacksam om du svarade skulle uppskattas enormt fina Hannah!

  Ha en fin dag! Mvh Lauren

  sorry, blev något fel med namnet.. väldigt underligt :)) kram kram

  Svara
 • Fina fina Mio! Han kommer att bli bra snart 🙂

  Svara
 • Lilla Mio..synd om honom!! 🙁 Hoppas han blir bra snart!! Jag håller med dig, man gör ALLT för att skydda sina barn. Mina 2 barn är det finaste och bästa jag har. Min skräck är att någon av dom ska få ”svinet”. Min lilla Mio kan ju inte få nåt vaccin, så jag ska ta sprutan nästa vecka så fort det går. Kommer hänga på låset på vårdcentralen på måndag-morgon! Nellie fick sprutan igår och har än så länge bara ont i armen av den.. Kramis Malin 🙂

  Svara
 • Hej! Stackars Mio hoppas han blir bättre snart!! Konstigt att han inte blivit kallad tidigare till vaccination han borde ju ingå i riskgruppen eftersom han har astma! Läser din blogg varje dag, har hjälpt mig att må mycket battre! Mio är i mina tankar hoppas han blir sitt vanliga spralliga Mio snart! Kram Sofie

  Svara
 • Jag håller tummarna på att det inte är ”svinet” och OM det mot förmodan är det så håller jag dom för att ni andra inte får det. Hälsa lillkillen att han skall krya på sig.
  /Kram A-L

  Svara
 • Många krya på dig kramar Mio! kram kattis

  Svara