Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:09 | november 11, 2009

Vaken

Hej min vackra vän. Det blev inte mycket sömn inatt. Låg bredvid Mio hela natten och lyssnade på hans hjärtslag och andning. Hans hjärta pickade så fort, som en rädd liten sparv, och hans andning var snabba flämtningar. Han har haft 40 i feber, men Alvedon tog ner den till 38,9. Astmasprayen har hjälpt hans andning och han mår bättre, men är fortfarande jättedålig. Igår när jag pratade med vården, så skulle jag inte åka in, för det behövde inte vara svininfluensan pga att han inte fick febern först (?!) Imorse när jag ringde så sa de att jag skulle försöka åka in så snart jag bara kunde med honom. Helt olika budskap! Jag har fått en akuttid klockan 13, för de befarar att det är svininfluensan. Så sketans typiskt, han som skulle bli vaccinerad idag mot den 🙁

Nu har han i alla fall ätit 2st Keso/ostmackor och druckit både Actimel och o´boy, vilket bådar gott för hans hälsa 🙂

Resten åt jag upp :-)

Resten åt jag upp 🙂

Tack för dina varma ord. Mio blev alldeles röd om kinderna när jag berättade om alla snälla krya-på-dig kommentarerna han fått här. Tänk att vi är så många som bryr oss om varandra. Blir varm i hjärtat när jag ser att det stöttas och ges kärlek till varandra här. Om någon skrivit att den mår dåligt eller är lycklig så får den feedback från alla håll och kanter. Härligt att vi är en liten familj här 🙂

Hör av mig sen. Ska bädda om Mio nu.

Skönt att Peter kan ta hand om Liv, så hon inte behöver bli dålig. Jag håller mig med Mio i gästrummet, och hoppas på att klara mig undan ”svinet”. William har förhoppningsvis bra skydd nu från vaccinet, om det hunnit verka.

All kärlek till dig underbara!


39 kommentarer39 kommentarer om “Vaken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars Mio!!! Den lille goa ungen… Så typiskt att det kom precis innan vaccineringen! Jag ringde o frågade om vaccin igår men de sa att det inte kommer något för oss övriga förrän v 49. Har precis blivit riktigt förkyld, o vill inte ha ”svinet” också känner jag.. Funderar på att jaga vidare efter vaccin. Lillprinsen är ju knappt 2 år och jag är livrädd att han ska få det!! Jobbigt det här! Kram på er alla 🙂

  Svara
 • Åh hoppas att det inte är svininfluensan!! Du måste skriva och berätta hur det gick hos doktorn. Hälsa honom att han skall krya på sig. Skönt att du lyckades få i honom lite mat iaf, extra viktigt när man e sjuk att få näring.

  Kram på er!

  Svara
 • Åh, lilla Mio, ligga i feber är inte roligt.
  Hoppas det går bra på sjukhuset, men det tror jag! Ska be för er.
  Vad skönt att han kunde äta, det är alltid ett gott tecken. :-)’

  Kram på er!

  Svara
 • Hoppas allt går bra med Mio och att det bara är ”just” en vanlig förkylning. Själv var jag med halva skaran barn och tog vaccinet igår, och även på mig själv, aj vad ont det gör idag men hellre det än nöff, nöff sjukan.

  Kram på er//Nettis
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • Hoppas allt går bra hos doktorn.. tyvärr har jag hört att de tar upp till 2 veckor innan vaccinet ska ge full verkan men låt hos hoppa att han inte har svininfluensa.. krya på dig Mio! krmaar

  Svara
 • Stackars Mio, hoppas han kryar på sig och att det inte är svinis..
  Idag ska jag vaccinera mig, om jag får ta sprutan med tanke på att jag fortfarande är förkyld…
  Kram till er!

  Svara
 • Så bra att han har kunnat äta lite iallafall. Här har jag en liten kille som har fått magsjuka inte så roligt när man bara är 6 månader 🙁
  Ligger och sover nu men sedan ska jag försöka få i honom lite vätskeersättning, hittils har inget fått stanna kvar i hans mage.

  Svara
 • Söta Mio! Hoppas verkligen att det inte är svinet som hittat till Sigtuna. Lycka till hos läkaren och kräv att du också ska bli vaccinerad så att du slipper bli smittad.
  Hopp, lycka och kärlek till er alla!

  Svara
 • Tänker på dig lilla goa Mio.Kram.

  Svara
 • usch då, får verkligen hoppas att det inte är svininfluensan, och att ni andra klarar er från att bli sjuka. Krya på dig söta Mio. kram

  Svara
 • Det tar ca tre veckor innan vaccinet verkar så man kan bli drabbad fast man har tagit sprutan. Man får inte lov o ta sprutan om man är förkyld eller har ett virus i kroppen igår för det står på sjukvårdens hemsida o det säger dom även på vårdcentralerna.

  Tycker det är konstigt att sjukvården nekar att ta emot så sjuk som Mio har varit i natt för han är ju inom riskgruppen eftersom han har förkylningsastma. Det har ju avlidit flera pga dom har blivit nekad vård på sjukhusen o det är hemskt för varför betalar vi skatt till landstingen om vi inte skall få vård.

  Bra gjort Hannah som står på dig o hoppas dom tar väl hand o lille Mio idag..

  Kram

  Svara
 • Skönt att ni får komma till läkaren, det känns oftast bättre och man blir lite lugnare i själen.
  Jag har själv varit väldigt tvekande när det gäller att vaccinera sig för egen skull. Nu är det många runt mig som är sjuka och även om det inte alltid är svinet” man insjuknar i så får man nog vaccinera sig för att skydda alla människor runt mig.
  Det får bli en tur till vårdcentralen när det är dags i min kommun helt enkelt!
  Ta hand om varandra!

  Svara
 • Usch, hoppas det inte är svininfluensan. Det behöver ju inte vara det men skönt att ni fick läkartid i alla fall. Tyvärr har jag läst att det kan ta upp till tre veckor innan vaccinet verkar så det är nog bäst att William håller sig på avstånd tills ni vet vad som är fel med Mio. Krya på sig! 🙂

  Svara
 • Usch det var ingen rolig natt du haft, det är hemskt när barnen blir så där sjuka. Förstår att du är orolig när han har astma också.
  Skönt att du får komma till en läkare i dag i alla fall. Hoppas allt går bra.
  Hälsa Mio så mycket.
  Kram

  Svara
 • Å vad jag tänker på dig lilla Mio och fina dig Hannah, håller tummarna för de bästa kramar Annika

  Svara
 • Hej!
  Stackars er och lilla Mio, vet precis hur du känner min son har också förkylningsastma och nu blir man ännu mera orolig. Jag var till vårdcentralen igår och kollade oss vi har varit dåliga i tre veckor från och till. Min son hade höga värden och vi fick lämna urinprov som vi ska få svar på i morgon. Idag kom vaccinet igen till vår vårdcentral och det var jätte långa köer och folk var som galningar men min snälla barnmorska såg mig och vinkade in oss till hennes rum så vi slapp köa i flera timmar. Jag och min sambo fick vaccinet men min 8 åring fick vänta tills efter provsvaren och dom ville att han skulle vara feberfri i tre dagar förs. En super snäll barnmorska! En ros till henne 🙂 Hoppas hoppas att det inte är nya influensan Mio har och hoppas ni alla hinner få vaccin så snart som möjligt. Jag skulle så gärna vilja komma på bloggträffen och längtat såå till den skulle bli av, men tyvärr kan jag inte det datumet då jag är uppbokad för första gången sen min lilla dotter på 3 månader kom. Så typiskt när jag aldrig gör något så blir det tre saker på samma dag. Hoppas ni ordnar en till träff! 🙂 Skulle vara kul att träffa alla. Tack för din fina blogg och att du förgyller min vardag. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • HJåller tummarna för er & hoppas på att det inte är influensan!

  Många kramar Lommo

  Svara
 • Stackars lille Mio. Hoppas han blir bra snart igen och att det inte är influensan. Men det verkar som det är ordentligt med krut i honom, så han blir säkert bra snart igen. Lycka till hos doktorn och var rädda om varandra.
  En kram till dig Hannah med massor av energi och en extra stor kram till Mio.

  Svara
 • Åhh stackars liten. Hoppas att det gick bra på vårdcentralen trots allt och att det inte är svininfluensan.
  Jag som precis hade tänkt vaccinera hela familjen men då är ju så klart vaccinet slut, suck.
  Håller tummarna på att vi alla (och ni) slipper undan.
  Krya på lilla Mio

  Svara
 • Hej Hannah. Hoppas pojken inte har H1N1. Eftersom han har förkylningsastma ska han få en påhitt på vc, absolut. Jag jobbar som sjuksköterska o talar dagligen med oroliga patienter o det är viktigt att ta dom på allvar även om många ”bara” är oroliga, ffa när det gäller barn. Det är så enkelt att ta in pat för en koll o provet för svininfluensa får man ofta svar på efter ett dygn. Jag har själv små barn på 4 resp 2,5 år varav den lilla har förkylningsastma, så jag vet hur det känns o va orolig förälder. Hoppas det går bra för er. Kram.

  Svara
 • Jag håller tummarna hårt hårt!!!
  All kärlek till Mio!!
  Storkram malinapralina

  Svara
 • Hej vackra du!

  Usch, vad orolig man blir med den här svinsjukan som härjar.. Men jag håller med en av de föregående kommenterarna, stå på dig! Med tanke på det man har läst om flickan som vägrades vård och senare avled så är det inte konstigt att man nojar! Superbra att du stod på dig!

  Du verkar vara en supermorsa, bara det faktum att du satt hos Mio hela natten tycker jag bevisar att du är allt annat än en dum och ytlig blondin. Power åt dig, starka kvinna 😉

  Hälsa Mio att han är snart kommer att bli bättre och att alla vi i ”familjen” hoppas att han snart blir frisk så att han och brorsan kan åka bräda igen 😉

  Kramar till er båda från Göteborg!

  Svara
 • Hej Hannah! Åh vad synd om lille Mio. Hoppas verkligen att det inte är influensan, hoppas att han snart är pigg igen. Har själv tre barn så jag vet hur det känns när de är sjuka, mammahjärtat som värker. MVH Lina

  Svara
 • Åh lilla Mio!! Hoppas han kryar på sig snart! Tänker på er! Styrkekramar till er alla.

  Svara
 • Hoppas att det gick bra på sjukhuset och att det inte är den där sniniga influensan…

  Kram på er!!

  Svara
 • Lilla skrutt-trollet Mio, jag hoppas han mår bättre idag. Men att han fick i sig frukost är ju ett mycket gott tecken :). Måste erkänna att jag tycker det här med svininfluensan antagit lite för stora proportioner och det skrämmer ju upp folk ordentligt. Så fort någon är sjuk är det ”svinis”, men att bli sjuk under vinterhalvåret är ju inget ovanligt och det BEHÖVER ju inte vara ”svinis” så oroa dig inte för mycket fina Hannah. Jag hoppas att William också mår bättre efter vaccinet och att ni alla får en mysig dag tillsammans. Kramar till er alla!

  Svara
 • Hoppas allt är under kontroll nu med lille MIO..och att det inte är denna ”Nöffsjukan”.
  skickar kry på dig kram till honom o en kram till mamma så hon ska få energi o ork med allt.

  Svara
 • Hej Hannah!’
  Tänker på Er idag, hoppas att allt är bättre och att det inte är ”svinet” som kommit till er. Min lilla kille älskar att titta på när Mio sjunger nere i Spanien. Han har till och med börjat sjung sången som Mio gör. Verkar vara en super gooo lite kille………
  Kram på Er alla och krya på er!
  /A-L

  Svara
 • Huff da! Stakkars lille Mio! Får håpe han blir fort frisk igjen.
  Klem fra Norge 🙂

  Svara
 • Hej…
  Stackare vilken otur att han blir så sjuk precis innan han ska få vaccin! Jag har hört att Ipren ( för barn ) är bättre att ge än alvedon o panodil eftersom det är antiinflammatoriskt.
  Vidare har jag även hört att det tar ca 3 veckor innan vaccinet har full effekt eftersom kroppen behöver ca 3 veckor på sig att ”göra” antikroppar. Med tanke på Williams vaccinering… HOPPAS nu att Mio tillfrisknar fort och att ni andra klarar er!
  Många krya på dig Mio kramar!!!!

  Svara
 • Men älskade lilla Mio, krya på dig fort. Hoppas att det gick bra hos läkaren och att det bara är en vanlig förkylning.
  Kram på er, vi tänker och ber för er

  Svara
 • Fina, fina Mio. Han som alltid är så glad och sprallig på alla bildern. Det är så synd om barn när de är sjuka, de blir så ynkliga och man önskar inget annat än att man kunde ta sjukdomen ifrån dem. Kramar om er båda.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Stackars fina Mio,hoppas att du mår bättre nu. Jag tänker på er och ber för er!

  Mvh Anette

  Svara
 • Hannah, hoppas det är bättre med lillkillen!!! Väntar på att du ska uppdatera hur de gick hos doktorn idag och förhoppningsvis få läsa att det är bättre nu 🙂

  Massa ’krya på dig’ kramar till Mio.

  Svara
 • Hoppas att Mio mår bättre nu!!

  Krya på dig Mio från mig och mina tjejer…P.S, femåringen är lite småkär i dig:0) Hon tycker om att titta på bilderna av dig..hihihi…gulligt.

  Svara
 • Hej fina du!

  Det har varit hektiskt på jobbet de senaste dagarna så jag har inte hunnit läsa din blogg som jag vanligtvis hinner göra på mina lediga stunder på jobbet. Och vad hinner hända…?

  Usch, vad jag lider med Mio…stackars liten! Och han som just skulle till att ta vaccinet. Hoppas verkligen att han känner sig bättre snart och att ni får en god natts sömn.

  Det är så jobbigt att se sina barn sjuka och att sedan känna en ständig oro för dom och dessutom inte få sova gör ju att man är nära på att bryta ihop. Så därför skickar jag med styrkekramar till Dig och Peter, att ni ska orka med allt som är nu medan Mio är sjuk. Skönt att höra att William är bättre :o)

  Kram L

  Svara
 • Hoppas verkligen lilla Mio mår bättre snart. Usch jobbigt med influensan och dessutom när stackars små barn drabbas.. Kan tänka mig rädslan man har som hjälplös förälder när ens barn är så sjukt.

  Hoppas ni alla slipper grisen, han kan packa sig tillbaka till svinstian tycker jag! 😉

  Kram på er

  Svara
 • hej Hannah!
  tänker på er!
  va rädda om er !
  Svinet har kommit till knäred oxå!

  jag bara väntar på att vi trillar dit!
  handsprit och munskydd försöker vi med här!!!!

  kramiz linda

  Svara
 • Vet du vad!? Jag har haft två skitdagar, är längst nere i berg och dal-banan och mår dåligt.Jag satt här och tyckte synd om mig själv, med tårar i tangentbordet. Då kom jag att tänka på dig. Jag tänkte att jag kunde läsa din blogg så skulle jag känna mig lite gladare. Jag kommenterar aldrig men läser gärna det du skriver. Jag blir glad av din blogg, har ingen aning om varför men så är det. Så nu ska jag läsa vidare. Tack snälla Hanna för att du finns.

  Svara