Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:20 | november 12, 2009

Vaccinerad

Hej min vän. Idag fick jag och Peter vaccinet. Vi köade i över en timme, men det var det helt klart värt. Det fanns de som kom senare och fick köa i flera timmar… med små barn. Kön blev bara längre och längre efter att vi fått sprutan. Det gällde att vara där tidigt. Måste säga att det är en skön känsla nu när vi fått den, oron lade sig lite. Däremot kanske det inte är lika skönt imorgon om vi får biverkningar. Ska ringa till skolan, och kolla ifall de lade undan Mios spruta tills han blev frisk igen. Hoppas, så vi slipper köa igen.

Mitt i all sömnlöshet, oro och sjukdom, så kom ett paket på posten. Det var från vår vän Marita57 🙂 Jag blev verkligen glad och uppmuntrad över denna hjärtlighet. Denna fina klänning låg i paketet. Tack!

Liv bryr sig inte om min snygga fransklänning.

Liv bryr sig inte om min snygga fransklänning (Vero Moda).

Mio har varit helt feberfri idag, och började bli så pigg att jag fick tvinga honom att ta det lugnt och vara på sitt rum, leka stilla lekar som att bygga med sitt Lego. Han hostar dock fortfarande och får sin astmamedicin via sin lilla maskin, men annars är han verkligen på bättringsvägen. Så skönt! Tack för alla stärkande ord. 

Somnade på golvet vid 6-tiden ikväll, när jag satt med Mio, så nu är jag pigg. Typiskt, men jag kunde inte hålla ögonen öppna.

Imorgon ska vi ha en mysig middag här hemma, med två vänner. Kanske kan jag ha min snygga klänning på mig då 🙂

Önskar dig hälsa, styrka och en god natt. Kom ihåg att Du är VÄRDEFULL!

All kärlek


28 kommentarer28 kommentarer om “Vaccinerad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att Mio är bättre. Kram

  Svara
 • Gott att höra! Jättefin klänning!
  God Natt
  Marika

  Svara
 • skönt att Mio är bättre! hoppas resten av er får vara friska nu.

  fin klänning och skor. Liv’s ben ser väldigt söta ut jämte dina spiror 😀

  godnatt

  http://annaelvira.wordpress.com/

  Svara
 • jag måste bara säga att du är bland de första av mina vardagliga bloggar som jag läser det första jag gör på morgonen. Just nu befinner jag mig i england som aupair och har fått en sån fruktansvärd hemlängtan. Men när jag läser dina inlägg så mår jag lite bättre för stunden! Tack för det. Kram

  Svara
 • Å va glad jag är att Mio är bättre och ni fått sprutan också. Imorgon får min Fredrika sprutan, jag och amanda får vänta 1 vecka till. Jag varit nyfiken på vad Marita skickat med ”posten”, å sån fin klänning(trodde de va ett smycke Marita eftsom du fråga om Snömärket!)men du är fin i allt Hannah. Hoppas ni och min flicka mår bra efter sprutan. Idag känner jag mig inte värdefull så Tack att du påminde mig. Kramar Annika

  Svara
 • Läcker klänning. Skönt att Mio är piggare, då är det kanske inte ”svinet” som Peter kallar det. Godnattkramar!

  Svara
 • Hej!
  Vad skönt att höra att mio blivit piggare och friskare. 🙂

  Läste nu att du och peter också fått vaccinet, men när jag går in på sll.se så står det att allmänheten ska börja vaccineras i december. På vilket sjukhus fick ni tag på vaccinet?

  Svara
 • Madeleine,

  Vi fick det på Sigtunas vårdcentral. Dom hade fått in 500 doser så det var drop-in och först till kvarn. Var där tidigt vilket var tur för det var 100m kö när vi var klara.

  Svara
 • Tyvärr så är jag rätt säker på att vaccinet inte är hållbart så länge efter att det gjorts iordning. Men har ni tur så 🙂 Har vaccinerat mina tjejer, men jag blev inte så poppis när dom fick veta att dom behövde två sprutor!! Det blir väl en sväng till Max efter den andra oxå 😉

  Svara
 • Va skönt att ni fått era vaccinationer nu. Ang Mios spruta, uppblandat vaccin är hållbart i 24 timmar så jag skulle gissa att någon annan nog fått den dosen tyvärr. Men mio kan vaccineras på vc istället 🙂

  Svara
 • Hejsan!
  Skönt att Mio mår bättre, en liten fråga han som astmatiker har inte han blivit erbjuden att få sprutan samtidigt som riskgrupperna,
  Min lilla V som är astmatiker fick den förra veckan men grabbarna som är frisk får den först v49.

  Svara
 • Va skönt att ni fått det gjort nu och att Mio är bättre!! Då var det inte svinis han fått?? 🙂
  Hoppas ni slipper värken i armen.. jag har fortfarande ont även om det var 2 dagar sen jag tog sprutan.
  Ha en fin dag,KRAM!

  Svara
 • Hej fina,fina Hannah.Så vacker du är i klänningen.Oh så glad jag blir.Så skönt att ni äntligen fått sprutan.Ha en underbar fantastisk helg med din fina familj.Stor kram till världens bästa Hannah som ger mig så mycket inspiration.Tack för att du är du.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Härligt att Mio är bättre. Skönt att ni också fått sprutan nu. Fin klänning, verkligen kul observerat annaelvira, med Livs ben. Ha ha sötnosen! Hon kommer nog att gå i mammas fotspär och bli lång och snygg 🙂
  Stor kram och god fredag

  Svara
 • Hej gladulle!
  Tänkte svara på din fråga om astmatiker. Min son har astma och skolsköterskan ringde hem till mig för flera veckor sen och frågade om hans astma och allergier men det är inget som gör att han behöver gå före. Han ska ta den nästa vecka som alla andra i skolan.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad skönt att Mio är på bättringsvägen. Jag har för mig att om man har haft ”svinet” så blir man immun och behöver inte ta något vaccin, så Mio kanske slipper sprutan.
  Jag är livrädd att mina barn ska få det, men den äldsta är astmatiker och fick sin spruta för två veckor sedan så jag känner mig ganska lugn för hans skull. Den ”lilla” är 5½ år och varje gång han börjar prata om att han har ont någonstans så slår hjärtat dubbla slag tills jag har kollat att han inte har feber.
  Ha en riktigt bra fredag!
  Kram Jessica

  Svara
 • Hej Hannah :)Skönt att han börjar bli frisk. Men tänkte på en sak, måste man vaccinera sig om man redan haft den ?

  Svara
 • Hej fina du!
  Va snällt av Marita57 att ge dig en klänning 😀

  Skönt att Mio mår bättre och idag ska jag äntligen få min vaccination!

  kram på er!

  Svara
 • Usch jag velar så angående det här med vaccinet.. Ta eller inte. Har läst så mkt ont om den, den innehåller ju kvicksilver och man vet inte på lång sikt vad den faktiskt kan göra mot kroppen. Sen har man ju läst mkt bra om den oxå, så många som faktiskt har insjuknat nu.. Usch jag velar verkligen.
  Ha en underbar helg fina du!
  Kram
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej!

  Önskar att jag kommit i form lika snabbt som dig efter förlossningen. Men jag gör så gott jag kan och förhoppningsvis så har jag tappat de återstående kiona tills nyår så jag kan ta på mig en lika fin klänning som din. Fast jag kommer aldrig få lika fina spiror som dina. Har du gjort något särskillt för att komma i form? Tips tas tacksamt emot.

  Har förresten skrivit om mina biverkningar av sprutan hos Peter så läs om du vill.

  Hoppas Mio är frisk nu.
  Önskar er en trevlig helg.

  Kram
  Maria

  Svara
 • Vad skönt att Mio mår bättre nu! Hemma hos oss har min lilla plutt i alla fall börjat äta efter att helt plötsligt däckat i 40 graders feber. Alltid ett plus när de äter:0)

  Skitsnygg i klänningen!

  kram

  Svara
 • Rätta mig om jag har fel, men är man inte immun automatiskt mot influensan när man väl har haft den.
  Behövs nog ingen spruta då för jag tror bara man kan få just den här influensan EN gång!

  Svara
 • Åh vad skönt att Mio är på bättringsvägen!!
  Kram på killen från tant;)

  //C

  Svara
 • Man kan bara få svininfluensa en gång. Om man fått sjukdomen verifierad med näsprov ska man inte ta vaccin. Om man bara tror att man haft den men inte fått det verifierat rekommenderas att man vaccinerar sig.

  Svara
 • Hej Hannah! Här i Göteborg faller nu första snön! Riktigt mysigt. Det är fredag, skönaste dagen på hela veckan, och jag hoppas att allt är väl med dig, Peter, Liv, William och att lilla Mio blir bättre och bättre. Tänker på er. Många kramar från mig!

  Svara
 • Hoppas det går bra med biverkningarna bara!

  / http://www.hittabloggen.se/fashionmafia

  Svara
 • Vad skönt att höra att Mio är bättre!!! Du är såååå SNYGG och klänningen var verkligen fin! Puss & Kram <33

  Svara
 • Så mycket positiva kommentarer ang. klänningen.Visst är Hannah fin i den?Tack alla.Kram.

  Svara