Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | november 13, 2009

Svinet är bekräftat!

Hej min vän. Idag är det fredag, favoritdagen 🙂 Det är min bästa dag också för att Mio är helt feberfri och pigg som en mört. Läkaren ringde imorse och bekräftade att det var svininfluensan som drabbat Mios lilla kropp. Han var förvånad över att Mio redan var feberfri och pigg, trots de dåliga värdena och hans astma. Jag kan inte mer än att tacka Gud. Tro är starkare än svinet!

Mio är så glad över att vara frisk och smittfri, och att han inte bara behöver vara i gästrummet (där han och jag bott, de senaste dagarna) längre. Han behöver heller inte vaccinera sig för nu är han immun, enligt läkaren.

Jag sa till Mio, att nu får vi be på våra bara knän att Liv inte får smittan. Han tog mig på orden… När jag en stund senare gick in på hans rum, så satt han i sina förstora kalsonger, och taniga lilla kropp, på sina bara knän med knäppta händer 🙂 Den finaste syn jag någonsin haft!

Jag mår skit av vaccinet. Illamående, yr, ont i halsen och i armen. Hoppas nu att det är biverkningar. Håller mig på avstånd från Liv och William ett tag till, och vi använder handsprit hela tiden. Tur att jag fick tag i ett lager handsprit, när epidemin började.

Nu sitter jag och dricker kaffe och äter mackor. Känner en oerhörd tacksamhet, och glädje, trots att jag fortfarande är lite orolig för Liv. 

Avocado-, keso och purjolöksmackor. Gott!

Avocado-, keso och purjolöksmackor. Gott!

Måste egentligen städa för vi får vänner på besök ikväll, men det tänker jag strunta i. Är så glad över att Mio är frisk, så jag tänker inte lägga tid på att städa, utan hjälpa honom att bygga Lego och vara tacksam istället.

Önskar dig en underbar helg!

Vi hörs lite senare, så ska du få se vilken mysig kväll vi har 🙂

Puss och kram.

PS. Missa inte mina 5 (Hannahs 5) på ”Lifestylebloggen” idag. Skriver där varje fredag 🙂


28 kommentarer28 kommentarer om “Svinet är bekräftat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att Mio mår bra igen! Kanske det var Tamiflun som hjälpte. Ska hålla tummarna för att ni andra klarar er från svinet. Trevlig helg! Kram

  Svara
 • Haha, lilla Mio.. Han är för söt!!
  Satt han där och bad på sina bara knän 😉
  Va skönt att han är frisk iaf.
  Du har samma symptom som jag fick efter sprutan, förhoppningsvis kommer du känna dig bättre i morgon!
  Idag är jag bara lite öm i armen, men igår var jag också yr och illamående..!
  Hoppas du känner dig bättre snart och att du får en mysig kväll! Kraam

  Svara
 • Så skönt att han är på bättringsvägen! 🙂 Han är nog ett av de sötaste barn jag nånsin sett. Jag tycker att han ser ut som en liten Nils Karlsson Pyssling. Fast Mio är ett finare namn 🙂

  Svara
 • Skönt att Mio mår bättre! Håller tummarna för att lilla Liv slipper blir sjuk, och såklart även ni andra.
  Du gör så rätt i att strunta i att städa, vem bryr sig om det ligger en liten dammråtta under bordet? Släck alla lampor och tänd massa ljus ikväll, då ser allt mysigt o rent ut:)
  Önskar er en riktigt härlig helg! kram!

  Svara
 • Hej lilla du ,
  så det var det oräcka svinet ändå 🙁 usch & fy! Men det måste ändå vara ett bra tecken för Mio har ju ingen feber? men jag förstår din oro för lilla Liv.
  Jag ska själv åka iväg och få vaccinet nu, önska mig lycka till.

  Tänker på er. kram!

  Svara
 • Vad skönt att din vackra Mio mår bra igen…!!
  Omtanke och kärlek till lilla Liv att hon inte ska bli sjuk…
  Ha en skön helg vackra Hannah!
  Storkram Malinapralina

  Svara
 • Vad skönt att höra att Mio är frisk igen! Han e så go, den lilla killen! 🙂 Önskar er en jätte mysig fredag kväll och helg!

  Svara
 • Hållar tummarna att ni resten klarar sig från svinet. Skönt att han är en pigg kille igen.Kram

  Svara
 • Svinet är alltså inte så himla mycket farligare än vanlig influensa. Skönt! Lilla Mio som står på sina bara knän och ber…förstår att du smälte Hannah! Nu ska jag hålla tummarna för att Livan håller sig frisk. Ha en trevlig middag ikväll ihop med vännerna! Lots of love and hope!

  Svara
 • Hej vackra..
  Vad skönt att ni mår bra och hoppas de andra familje medlemmarna håller sig friska 🙂
  Ha en trevlig helg!
  Kram på er alla <3

  Svara
 • Neej usch det var svinet som Mio fått. Men gud va bra att han är pigg nu =) Vi ska hoppa över vaccinet tror jag. Usch va svårt det är. Ha en bra kväll med vännerna!!

  Svara
 • Vilken fin mamma du verkar vara Hannah!
  Jag är en 22-årig tjej som läser din blogg varje dag. Den är fylld med så mycket kärlek och roligheter. När jag en dag blir mamma vill jag bli som du. Dina barn verkar vara så väluppfostrade och härliga.
  Tack för att din blogg finns!

  Svara
 • Hej

  Inte behöver du städa, det är ingen som tittar på det! Mina barn skall ta spruta nästa vecka.. Bonusbarnen ligger nerbäddade efter sprutan.
  Nu skall jag och min sambo fira mysig helg tillsammans.
  Ha eb go helg!
  //U

  Svara
 • Vad skönt att han mår bra igen. Tur att det inte varade längre.
  Men ska ni inte vaccinera Liv?
  Igår bestämdes ju att även barn från 6 månader upp till 3 år ska få vaccineras.

  Svara
 • Oj, ja då kan man verkligen tacka Gud! Vad skönt att han är frisk nu. 🙂
  Ska be för att Liv inte får det och det gör säkerligen Mio också. Förstår att det var en underbar syn!

  Ha en trevlig fredag!

  Kram

  Svara
 • Åh vad skönt att Mio mår så bra redan!
  Och du behöver nog inte oroa dig för Liv!
  Har Mio bett, så hör Gud hans bön!

  Ha en underbar helg hela familjen.

  Svara
 • Vad skönt att han är frisk igen! Alla reagerar ju olika när det kommer till influensor, skönt att han fixade den så bra! Håller tummarna att det inte är svinet som har min lilla tjej i sitt grepp…trodde hon var på bättringsvägen men nu ligger hon här igen med 40 graders feber…min lilla plutta:0( Visar sig väl snart…de andra två lär ju i så fall bli smittade! Själv hade jag tur och blev vaccinerad i all hast för tre veckor sedan.

  Hoppas ni får en underbar kväll! Jag och äldsta tjejer (snart 14 år)ska ha popcornmys framför Idol, mellantjejen ska på disko! och plutten (5 år) sover.

  Kram

  Svara
 • vad skönt att lilla charmtrollet Mio är frisk.. hoppas lilla liv klarar sig(håller tummarna 🙂 önskar er en fin helg! kram

  Svara
 • TÄNK NU PÅ ATT NI INTE HAR SVININFLUENSASKYDD ÄNNU TROTS VACCINATION.Tar ca 7-14 dgr.Blir ni sjuka inom 14 dgr i MIOS SYMTOM så ska ni direkt söka vård.Nu har ni ju fått Tamiflu och det är bra.De två första dygnen räknas det som biverkningar men på dig Hanna som umgåtts så tätt med Mio ska vara på din vakt om du mår dåligt.Läs på Krisinformation.se alla frågor o svar där massa bra info.

  Svara
 • Hej i dag igen fina Hannah!

  Vad skönt att Mio mår så mycket bättre! Tillbringa din tid med barnen, vad gör väl lite damm i hörnen! Man får helt enkelt prioritera, barnen är ju ens allt och en dag vill de göra andra saker på kvällarna (och dagarna!), tiden går så fort! Mina stora barn, 20 och 21 år är utflugna varav den äldsta har gjort mig till stolt mormor i somras! De två små, 5 och 7 år, har jag tackolov ännu hemma ett tag till!!!! Så det är verkligen så, tiden går fort, så ta vara på den tillsamamns med din fina familj:-)

  Sköt om er och kramar till er alla från Cissi

  Svara
 • Vad skönt att Mio är bättringsvägar och är feberfri. Tyckte att det lät så otäckt när han var så dålig. Min dotter har oxå förkylningsastma och jag fick ont i magen av tanken att hon skulle bli smittad av denna elaka influensa! Så nu är jag helt övertygad att det är bättre att min dotter som snart fyller 3 år och henne lillebror som är 7 ½ månad ska få sprutan. Jag hoppas även att jag kan ta den imorgon, men huvudsaken är att mina barn får den. Hoppas att resten av er familj klarar sig från svininfluensan. Kram!

  Svara
 • Mio har en lika vacker personlighet som Du Hannah! Skönt att den lille kämpen mår bättre! Önskar ALLA på Bloggfamiljen en trevlig helg och att vi håller oss friska!

  Svara
 • stackars lilla Mio, tur att han mår bättre=)
  Önskar dig och din familjen en trevlig helg♥ ♥♥ kramis

  Svara
 • Härligt å höra att Mio är bättre nu, hoppas att du inte blir sämre, att d bara är biverkningar. Jag är i valet och kvalet om jag ska ta sprutan, har sagt NEJ hela tiden, men nu ska jag i alla fall göra den, har fått berättat att jag ligger i en riskgrupp (vilket jag inte trodde) med min astma och pälsdjursallergi. Trodde d va andra saker som låg i risk. Men men.. ha en bra helg kram

  Svara
 • Handsprit hjälper inte mot svinet. Handsprit hjälper mot bakterier och svinet är ett virus. Skönt att höra att grabben mår bättre. Ha en trevlig helg..

  Svara
 • Så skönt att höra att det gick så fort för honom att bli frisk!!! Jag som bestämt att inte vaccinera mig och mina barn känner också att det är otroligt skönt att få sådana här historier om influensan.
  Tack för en bra blog och kram på er.

  Svara
 • Hej Hanna, vad skönt att Mio är pigg nu igen :). Jag satt precis och skrattade till Peters blogg om att Mio sprungit och väckt honom och Liv när dom försökte sova haha, sprallig kille Mio :).
  Jag tog vaccinet förra veckan och fick jätteont i armen, kunde inte använda den på 2 dagar, fick även infl.symtom men det förvann på en dag. Så du kommer bli bättre, tro mig :).
  Krya på dig och ha en fortsatt fin helg!
  Kram Malin!

  Svara
 • Aj vad det sved till i halsen å bidde blött i ögat när jag läste om Mios bön. Det är kärlek det:=) Kram på er

  Svara