Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:28 | november 14, 2009

Dåsig och flåsig

Hej fina. Har du en mysig helg? Vi sitter framför ”Dansbandskampen”, med morotsticks, dipp, chips och julmust. Är inte så imponerad av kvällens framträdanden, men när de skulle sjunga E.M.D-låtar så hade vi inget annat val, än att höja volymen. Mio är ett stort fan av E.M.D och har dansat och sjungit framför tv:n. Han var bäst 🙂

Liv, Mios största fan.

Liv är Mios största fan.

Ta min hand.

Ta min hand.

Jag har bara slappat hela dagen. Blev serverad en dunderfrukost, med ägg, bacon, färsk apelsinjuice, och annat gott. William sov hos syrran, och missade chokladpudding till frukost 🙂

Åt man upp sin frukost, så fick man chokladpudding. Det gällde även mig.

Åt man upp sin frukost, så fick man chokladpudding. Det gällde även mig.

Jag fick feber av sprutan och har varit jätteseg, armen värker så jag inte kan lyfta den 🙁 Har mest bara legat och dåsat på soffan, och när jag väl gjort något så har jag blivit andfådd och flåsig. Skönt att bara kunna ta det lugnt, med gott samvete. Mio behövde en extra dag av vila, och inte massor av bus och utflykter. Det tyckte inte han, för han känner sig som vanligt igen. Jag börjar dock undra, för den energin som han har är helt galen, och hans mun går i ett 🙂

Trötter.

Trötter.

Imorgon ska vi gå MAMA-visningen. Tidningen MAMA har sin årliga fest, och där ska vi och andra mammor och deras barn mannekänga. Ska bli kul.

Stor kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Dåsig och flåsig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hm jag vet hur du känner dig efter sprutan, men det är säkert inget mot hur vi skule känna oss om vi blev svisjuka, så vi får tänka positvt. Skönt att Mio är bra. När du låg där vid honom på natten så var det ju just så här du önskade att han skulle vara :): Jag vet… haha det är skönt att höra att han är på benen igen. Ha en toppen kväll. Tack för att ni finns kram Lillian

  Svara
 • Hej fina Hanna:)
  Min son tog sin spruta förra veckan, jag blev också dåsig och dålig som du.. feber,hosta,ONT i armen och kändes som influensa nästan.. gick över efter 5dagar.. min son dock, var dålig ett dygn.. men sen-då blev det över-speed ist… kanske en reaktion på vaccinet haha??.. Men vad skönt att man nu är vaccinerad iaf:)
  Kramar ha en fin kväll..tack för en bra blogg.. en önskan bara.. lite mer flimklipp;) kram!!

  Svara
 • Hej fina Hannah. Den här lördagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt. Min älskade lille plutt på 3 år började helt plötsligt få frossa o började skaka. Hade en temp på 40 och fast han fick alvedon så har febern inte gått ner förrän nu (5 timmar senare) Det är så märkligt att feber bara kan komma så snabbt. Får väl hoppas han blir bättre till i mrg. Så nu sitter man här själv o glor på datorn o tvn. Men man ska tänka positivt, det kunde ju vara värre. En stor kram till dig o din fina familj.

  Svara
 • Hej! Mina tre barn har alla haft barnastma och när de fått sin astma medicin, inhalerat den har de blivit väldigt speedade. Detta kanske du känner till redan men tänkte ändå att det kanske kunde vara därför din Mio just nu är som en duraceel kanin. Bricanyl och andra astmamediciner bidrar till detta. Det brukar däremot gå över, pust, när man minskar dosen.Blir alldeles matt när jag tänker på hur ni har det blir jag alldeles matt. Vi hamnade vid två tillfällen på akuten för min son lyckades ramla in i ett bord och min dotter sprang rakt in i väggen, haha, när de var ”höga” pust. Kanske har dom missat att informera dig om detta. Lycka till och vad skönt att han tillfriskande så fort. Kram P

  Svara
 • Hej Fina.Jag hade också jätteont i min arm när jag fått sprutan men det gick över ganska fort.Oh, vad spännande att ni ska vara med på modevisning i morgon,ser fram emot att se bilder därifrån.Ha en underbar Söndag med din familj.Era barn är ju bara för goa.Mio är en riktig showare.Kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hej Fina Hannah <3
  Tack för en trevlig blogg 🙂
  Jag hoppas att vi ses på bloggfesten, att jag få chansen att komma (;

  Jag kom och tänka på en annan grej, är Liv döpt?

  Kram

  Svara
 • Åhhhh, vad härligt att Mio blev frisk så fort! Underbart! Helt fantastiskt också att ni andra verkat klara er bra!
  Mio verkar vara en så störtskön unge! Helt underbart hur han håller på! Sen kan jag tänka mig att det kan bli rätt jobbigt ibland… Men han är ju bara SÅ charmig!
  Hoppas att du blir frisk snart o att det bara är sviterna av vaccinet du fått…
  Kram

  Svara
 • Hej !
  Åh vad gulligt Lilla Mio Rockar och lilla Liv tittar på man smälter när man ser bilden.
  Stackars lilla dig Hannah hoppas att du är på benen snart massor. Ha en skön söndag kramis >Jessica

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag läste din krönika i Klick! i går som var väldigt bra, håller med om allt du skrev. Nu var det inte den eller bloggen jag ville kommentera utan den fantastiska tårta som din son Mio fick när han fyllde år.

  Min son som blev 6 i september vårdas i respirator sen tisdag morgon pga svininfluensan och lunginflammation, och jag bara måste ha en star wars-tårta till honom när han har vaknat och kan äta. Jag bara grät när jag såg tårtan och kände att en sån måste han få! Han älskar Star wars lego och hans sista ord innan han blev sövd var ”Ska jag gå över till Darth Vaders sida nu mamma?”

  Det blev långt och kanske svårt att förstå det här men det jag undrar över är vart man kan få tag på såna tårtbilder.

  Hälsningar Marit

  Svara
 • Kära och härliga Hannah tack för att jag fick träffa dig o söta liv och att jag fick samtala lite med dig trots att jag är döv men jag klarade kanon bra:-D vi blev jättebra kort tillsammans du jag vet ej vart jag kan maila mina
  fotobilder till dig stor kram från Malin

  Svara
 • Hej fina Hannah och alla andra som läser bloggen 🙂 fick mitt vaccin i fredags och ble jättedålig på natten, frossa, muskelärk, ont i armen & en jävulsk huvudärk, det gick dock över efter ca 40 tim,,men är ändå så glad över att ha tagit vaccinet.

  Svara