Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:24 | november 16, 2009

Sovande mannekäng

Hej fina vän. Nu har jag satt min tantrumpa i soffan för första gången på hela dagen. Jag och Peter smet iväg på bio när vi kom hem från MAMA-dagen och visningen för att stötta UNICEF. Vi nattade barnen och en barnvakt tog över. Vi såg ”The Box” med Cameron Diaz, bland det sämsta jag sett 🙁

Morgonen startade med stress. Man kan ju tro att en liten bebis är den bästa väckarklockan man kan ha, men inte vår Liv eller något av barnen för den delen (så länge du INTE ska göra något, och bara vill sova). Jag vaknade halv elva (!) av att Liv drog mig i näsan, Mio och Peter sov fortfarande. Vi skulle vara inne i stan elva! Vi har lyckas vända lite på dygnet denna veckan, pga vakna och vakande nätter av sjukdom. Jag och Mio åkte in tillsammans så fort vi var klara, och Peter kom med Liv och William lite senare. Jag var tvungen att vara där tidigare för smink och hår.

Här fixar Emelie mitt hår, och Alexandra Pascalidou blir sminkad bredvid mig.

Här fixar Emelie mitt hår, och Alexandra Pascalidou blir sminkad bredvid mig.

Det var fullt av MAMAS-omslagsmammor och deras fina barn. Pernilla Wahlgren, Laila Bagge, Josefine Sundström (som för övrigt var oerhört gullig, och hade med sig sin bedårande bebis Maj-Lis), Lotta Grey, Alexandra Pascalidou, Ann Söderlund och Jennifer Brown.

Ett virrvarr av barn, smink, hårspray och mammor.

Ett virrvarr av barn, smink, hårspray och mammor.

Maria från i.D sminkade mig. Hon var verkligen duktig!

Maria från i.D sminkade mig. Hon var verkligen duktig!

Vi gjorde ett genrep innan allt folk kom dit. Här står några av oss bakom scenen.

Vi gjorde ett genrep innan allt folk kom dit. Här står några av oss bakom scenen.

Tre coola rockkillar fann varandra. Mio, William och Lailas söta son Liam.

Tre coola rockkillar fann varandra. Mio, William och Lailas söta son Liam.

Jag fick en byxdress från Hell, eller förlåt, Marlene Birger som jag skulle bära upp. Vilket jag INTE lyckades med. Barnen skämdes över mig och tyckte jag såg ut som en clown. Min rumpa såg ut som en tantstjärt med blöja som höll på att smälta. Jag kan tänka mig att den kan vara fin på en pinnsmal tjej utan bröst, men inte på mig. Jag ville gömma mig i en skrubb och ”råka” missa allt, men jag tog mig i kråset, och skärpte till mig.

Liv var glad som alltid, eller skrattade hon för att hon sett mig och min dress?!

Liv var glad som alltid, eller skrattade hon för att hon sett mig och min dress?!

Det delades ut pris, till Årets Papa, Årets Mama och andra eminenta utmärkelser. En som vann, och var en vacker, värdig och underbar vinnare, var Jessica Andersson. Hon fick pris för att hon är en inspirerande mamma, kvinna och artist. Jag tycker hon är så fantastiskt duktig och imponerande. Det krävs ett mod för att våga vara så självutlämnande och skriva boken om sin missbrukande mamma och barndom. 

Strax inna visningen började så uppträdde Jennifer Brown. Hon är också en otroligt vacker och fin kvinna.

Strax innan visningen började så uppträdde Jennifer Brown. Hon är också en otroligt vacker och fin kvinna.

Jag, min byxdress och älskade barn, var först ut på scenen. Nervöst!

Jag, min byxdress och älskade barn, var först ut på scenen. Nervöst!

Två minuter innan vi ska entra scenen, så somnar Liv i min famn. Hon var helt ovetande om sin mannekängdebut, och sov hela tiden, trots musik och spotlights. Gulle!

Laila och Liam.

Laila och Liam.

Lotta Grey och Lennox.

Lotta Grey och Lennox.

Nu hängde sig datorn, så jag kan inte ladda upp fler bilder. Vågar inte prova igen, för då kanske jag kastar ut datorn genom fönstret, i rent vredesmod, om det inte fungerar 🙂

Har haft en rolig dag i alla fall. Tack MAMA för att jag fick vara med er alla idag! En extra kram till Louise och förlåt, för att jag hänger ut den stackars byxdressen 😉

Oj, vad klockan blev mycket, inte konstigt att ingenting går som jag vill. Ser i kors.

Önskar dig en bra start på veckan.

Varma kramar och kärlek.


15 kommentarer15 kommentarer om “Sovande mannekäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina barn du har! 🙂
  Måste bara fråga en sak som inte har med detta inlägg att göra. Tidigare så hade du din svärmor på besök. Hon lagade en god efterrätt som du skulle dela med dig av receptet. Har jag missat det eller har du inte hunnit lagt ut det? Jag är nämligen så sugen att testa den. Har redan testat kräftsoppan som smakade gudomligt gott 🙂

  Ha en trevlig vecka. Kram!

  Svara
 • Fina Hannah. Vaknade med ett leende på läpparna imorse, när Williams min och fråga återigen dök upp i mitt medvetande. Han var bara så charmig med sin fråga. Oroa dig inte, jag tog inte illa vid mig alls. Tyckte bara han var otroligt charmig och rättfram. Precis som barn är. Men visst lät han som en liten diva.. 😉 Hoppas på att få se honom på showartist om några år.. Kram på dig och ha en underbar måndag.. /Annelie

  Svara
 • Hej Vackra Hannah. Måste bara beräta för dig att du inspirera mig.Du styrker mig. Trots att vi inte ” känner” varandra på riktigt. Jag vågade efter 4 år lämna ngt som jag inte mådde bra av och våga se framåt, pga att jag läst din blogg (den ger mig styrka). Jaghar inte trott att jag är värd bättre, men när jag ser dig din man o dina underbara barn, så känner jag att jag också vill ha äkta kärlek, vill också kunna känna mig trygg och älskad. Tack för att du är du!

  Kram

  Svara
 • Hej fina.Du var jättefin på mama visningen.Barnen,oh så söta.Du är bäst Hannah.Ha en fin Måndag.Nu ska jag åka och handla julklappar,knäppt va?Skönt så är det gjort.Tycker om att ha framförhållning.Kram.

  Svara
 • Åh va ni är fina, tre små änglabarn med sin änglamamma 😀

  Svara
 • Hihihi var jobbigt att bli klädd i kläder man inte trivs i!!
  Men jag tycker såklart att du var jättefin! Fast jag skymtar inte tantblöjrumpan :D.

  Hoppas du får en fin dag!

  Kram

  Svara
 • Haha, ja det där var inget jag skulle tagit på mig heller utan tvång. Möjligen att den skulle passa bättra på en mörk person… hmm. Hur som helst, nån som hade fått på sig coola kläder var iaf Mio! 🙂

  Svara
 • Hej!Då var man åter tillbaka i ruskiga gråa sverige igen efter en vecka med 29 graders värme och sol på Teneriffa! En vecka är alldeles för kort tid, så vid nästa resemål så får det bli två veckor!Om någon har planer på att åka till teneriffa så kan jag tipsa om hotel Parque santiago 3 som ligger i playa de las americas!hotellet ligger nere vid havet intill strandpromenad och nära till affärer och resturanger om man vill ha det! Tycker det var ett rent och mysigt område där! åker man längre upp från havet är det inte lika rent och mysigt!Trubadurer på nästan varenda resturang på kvällarna, såå mysigt att strosa och sitta och titta på folk!Hotellet har ett mysigt stort poolområde också, så ska man boka, så boka lägenhet in mot poolområdet, lugnt och vackert!Strandpromenaden är nästa en mil lång intill havet vid hotellet!Nu ska jag läsa allt jag missat här i veckan , så mysigt!

  kramis

  Svara
 • Jag såg The Box i fredags på en dejt, så sjukt dålig… Filmen alltså.. Åh jag valde *suck*.. Tur är väl att dejten fortfarande vill träffas igen, men jag får aldrig mer välja film *asg*
  Tråkigt att Kläderna inte satt bra, sånt är verkligen inte roligt.. Sen att barnen reagerar betyder ju oftast att det är illa *asg*..
  Du har en fantastiskt fin familj =)

  Ha en bra dag=)

  http://laserduskriverjag.bloggagratis.se

  Svara
 • Hej fina du
  Tänkte börja måndagen med att ge dig lite beröm :). Är en 23årig tjej som älskar att läsa din blogg. Man mår bra och blir glad av den. Ett skönt avbrott från alla vanliga modebloggar (som jag också läser).
  stor kram till dig

  Svara
 • Du eller ni var jättefina som vanligt. Sen får jag väl hålla med att din dress in var den snyggaste, men är det någon som ska bära upp ett plagg så är det DU!

  Idag hade jag en tuff dag på jobbet och det är så skönt att komma hem och hoppas på att du gjort ett nytt inlägg. Blir glad av din blogg och det är den bästa bloggen som finns!!!
  Vilken härlig familj och människa du har Hannah!!
  Kram till er alla
  /Marika

  Svara
 • Att Mio trivs i rampljuset ser man ju tydligt. Liv verkar inte bry sig nämnvärt 😉 och jag gissar att William hade trivts bättre om han fått lira lite gitarr samtidigt. Hanna du är skitsnygg och det spelar ingen roll att dressen var lite mysko, för du har verkligen ett ängla ansikte.
  Det där med att vända på dygnet känner jag igen mig i. Trots att jag inte har några barn. Jag gillar sena kvällar och avskyr tidiga morgnar.
  Hoppas du fått en bra start på veckan Hannah! Kramelikram

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Jag har varit riktigt förkyld sen över en vecka tillbaks o nu känner jag mig riktigt ruggig 🙁 Helgen har iaf varit mysig med familj o jobb o ikväll ska jag på inspirerande föreläsning. Har tänkt på er hela helgen så nu var jag tvungen att kolla hur det hade gått för Mio!! Så skönt att se att det gått bra trots att det var svinet, han är en riktig kämpe, precis som sin mamma! 🙂 Jag är nervös att vi ska drabbas av svinet innan vi hinner få något vaccin… usch vad jobbigt det är!! Tack för alla dina positiva ord varje dag. Stor kram!

  Svara
 • Hej!
  jag hoppas ni inte var på the box i kista vid 18:40 tiden för då får jag ångest. Du skriver ofta att ni går där och får ångest om du var där och jag inte såg dig för hade varit kul att hälsa 🙂 Var nämligen på the box där igår. Håller med om att filmen var väll i sämsta laget … :p

  KRAM

  Svara
 • Hej fina fina Hannah!
  Så underbart att följa din blogg!
  Läste härom dagen att Mio bad till gud för er. Häftigt att läsa om er/din tro och jag önskar många gånger att jag också hade den.

  Jag skulle vilja be dig om hjälp 🙂
  Jag fick i torsdags reda på att vi, efter 4 års kämpande, äntligen är gravida! Fattar nog inte riktigt ännu, men vi är otroligt glada, lyckliga coh tacksamma!
  Nu är jag ju så klart väldigt nervös också, mycket kan gå fel så här tidigt.
  Jag tänkte fråga dig om du kan be för oss? Att allt ska gå bra, och att barnet ska vara friskt?
  Har du lust?

  Jag är dig otroligt tacksam om du vill göra detta för mig!

  Tack för att DU finns!

  Varm stor kram till dig från mig!

  Svara