Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:57 | november 17, 2009

Ljus och frid

God morgon. När jag smög upp imorse var det alldeles mörkt utanför fönster. Jag tände ljus i köket som gav en varm och mysig stämning, satte på kaffekokaren, och gjorde frukost till pojkarna. Trots att jag såg helt luddigt av tröttheten, så piggnade jag till när ljusen var tända och doften av rostat bröd fyllde köket. Det är något visst över mörka höstmorgnar, som jag gillar. Det ger ett lugn över ljuset som är tänt när mörkret är utanför.

Nu ska jag och Liv göra oss klara och fara in till stan. Ska på ett möte och sedan äta lunch med en god vän.

Vi hörs senare idag.

Puss och kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Ljus och frid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag håller med.., älskar lugna, mysiga morgnar när man kan tända ljus, äta frukost i lugn och ro och bara vara en stund innan dagens hets griper tag om en och man slits ut i verkligheten igen. Särskilt nu till jul när det är så fint med alla ljusstakar, stjärnor och juldofter :). Önskar man hade mer tid på morgnarna än vad man har, men kan man sova 10 min längre så tar man chansen :).
  Läste Peters blogg om att du ev har ngt kul på gång. Hoppas det går i lås och att allt går bra, det är du väl värd 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Malin!

  Svara
 • ja,visst e det mysigt. och snart ännu mysigare med rött och jul överallt. stakar i fönstret på morgonen. fast just nu mest om man slipper gå ut. gjorde nog inget om det faktiskt blev kallt. så att man slapp vara blöt och geggig jämt.ha een underbar dag.kramen

  Svara
 • Ja, visst är det mysigt? Ännu mysigare med en meter snö utanför! Men så länge man bor i sthlm så kan man ju bara drömma om det tyvärr! Ha en fin dag, fina du

  Svara
 • Jag håller med det är mysigt när man tänder massor med ljus och kan sitta och ta det lungt. Vill önska dig och Liv en underbar dag massor med krtamar

  Svara
 • visst är det mysigt med tända ljus. speciellt nu när det är lite grått och trisst ute. Har du sett att jag skicka mejl till dig?

  kram fia
  http://madebykissekattens.blogg.se/

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag gillar faktiskt hösten,tycker den kan vara otroligt vacker.Visst är det mysigt med alla ljus.Sprider en sådan värme och lugn.Hoppas det går bra för dig på mötet.Såg på Peters blogg att du har ngt. på gång.Håller tummarna för dig.Det låter spännande.Ha en fin dag världens bästa Hannah.

  Svara
 • Myspys 🙂

  Svara
 • Ja jag håller verkligen med. Tycker om hösten. Mysigt med mörkret. Sen i december när alla ljus kommer fram i fönstren. Riktigt mysigt 🙂
  Ljus kan verkligen förgylla ens dag. När man har tunga svarta moln som vilar på en, så blir man så himla lugn och fridfull om man bara tänder några ljus, iaf jag.
  Ska göra det nu faktiskt, få andas ut efter en tung dag.
  Kram till er!

  Svara