Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | november 17, 2009

Mobilinlägg

Hej hej! Jag har fått expertishjälp av vår ”teknik-Axel”, så jag kan blogga från mobilen… Äntligen 🙂 Nu testar jag hur det funkar.

Kram.


2 kommentarer2 kommentarer om “Mobilinlägg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah
    Jag tänkte fråga dig… Helt plötsligt sen några dagar tillbaka kan jag inte gå in på din systers blogg sidan öppnas sen syns och allt sen säger datan att internet platsen inte går att öppna och så stängs sidan. Tänkte om hon har gjort någon förändrin på sidan och jag kan ju inte fråga henne. Så såg jag dig och teknik Axel så tänkte jag att det skadar ju inte att fråga, jag vill ju kunna läsa båda era bloggar.
    Kram michaela

    Svara
  • hej hannah. Jag hade velat börja blogga och tänkte rfråga om lite råd. Kan jag på något sätt maila dig? tack för en underbar blogg. Krama

    Svara