Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:25 | november 17, 2009

Stan, lunch och sova

Hej min vän. Har varit i stan idag, träffat upp en god vän och fått hjälp med hur man bloggar från mobilen. Jag har inte fått det att fungera, men idag med hjälp av teknikproffset Axel, så kan jag nu göra kortare inlägg när jag ej har tillgång till dator.

Angelica är uppe i Stockholm och jobbar, men hon tog sig ändå tid att fika och äta lunch med mig 🙂

Fina Angelica och jag satt först på Djurgården och fikade och sedan blev det lunch på Anglais.

Fina Angelica och jag satt först på Djurgården och fikade och sedan blev det lunch på Anglais.

Angelica bor i Malmö annars, så jag tänkte vara lite av en guide idag i Stockholm. Kom på mig själv att hitta på och gissa, när hon frågade om byggnader. Plus att jag körde som en kratta, för jag blir så stressad av att köra i stan. Nästa gång får det bli buss och tunnelbana för oss 🙂

Livan hängde med oss tjejer hela dagen. Vi träffade upp Peter en stund, och hon sken som en sol då.

Livan hängde med oss tjejer hela dagen. Vi träffade upp Peter en stund, och hon sken som en sol då.

När jag satt i bilkö på väg hem för att hämta pojkarna såg jag ett skyltfönster som fick mig alldeles varm av lycka. Tyvärr fastnade inte uppenbarelsen så bra på bild.

Sia på Birger Jarlsgatan var som en dröm. Måste gå dit och shoppa nästa gång jag är i stan. Blir fortfarande helt till mig, när jag tänker tillbaka på glittret och julen i fönstret.

Sia på Birger Jarlsgatan var som en dröm. Måste gå dit och shoppa nästa gång jag är i stan. Blir fortfarande helt till mig, när jag tänker tillbaka på glittret och julen i fönstret.

Dags att krypa ner under täcket och vänta på att ”Desperate Housewifes” börjar, sedan ska jag sova, sova och åter sova.

Tack för att du finns!

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Stan, lunch och sova”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att DU finns Hannah! Sia har det absolut vackraste julpyntet. Handlar alltid från dem. Kul att du kan blogga ännu oftare nu alltså ;).
  Sov så gott!!!

  Svara
 • Åh detta skyltfönster har jag också åkt förbi idag och längtade efter att få gå in!!! De har så mkt fint och nu när det är julpynt så är det med all säkerhet underbart!! Måste bara bestäma mig för vad jag behöver annars kommer jag bara därifrån med mycket spontanköp 😉
  /d
  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Hej ,fina.Håller med Melinda Sia har så mycket vackert.Älskar deras grejor.Handla inte för mycket bara då får Peter spel,ha,ha.Sov gott,och tack för att DU finns.Kram.

  Svara
 • Hej!så mysigt med vänner!har också fikat med 3 väninnor idag och det lever man på i flera dagar!Peter lär få hålla i dig i new york bland julglitter och stjärnor!

  Sov gott!

  kramis

  Svara
 • Alltså-… jag älskar din blogg.. du verkar så fin person… men EN sak som fick mig att reagera väldigt!!!!!!!!!!!!!!!!
  Var de inte så att gulliga Mio hade svininfluensan?.. eller du skrev iaf att han svarade positivt på svininfluensan-ÄNDÅ tar du med honom på MAMAs modevisning… hur tänkte du där??????
  Du verkar vara en väldigt begåvad o smart kvinna.. så borde du inte veta om smittorisken… jag ´tänker mest på alla andra barn som blir utsatta.. i denna trängsel-förstå spridningen!!!
  -En tanke bara… man vill ju stoppa pandemin o vad jag vet då min bästa väns 5åriga son har svininfluensan är att doktorn DIREKTordinerade total-isolering i 7dagar….. så jag kan inte fatta hur man kan gå på fest med ett barn som har viruset och efter sitt utslag,3dagar senare vistas med andra barn….
  Kramar!! (hoppas du inte tar detta negativt) kram

  Svara
 • Vill bara säga ”hej” till marita57, som jag ofta ser här i kommentarsfältet och som hjälper till att sprida en hemtrevlig känsla här! Vi kanske ses på någon bloggträff i framtiden. Kram till dig.
  Och kram till dig med förstås Hannah. Förresten är du väldigt lik din vän Angelica. I allafall på fotot.

  Svara
 • Ja vi lär nog ses på någon bio i framtiden, förhoppningsvis 🙂 Älskar att läsa din blogg den gör mig glad och får mig att längta framåt i livet och se vad jag kommer uppnå. Mina kompisar tycker jag är lite rolig för att jag som 19 år följer din blogg dagligen och älskar att läsa om allt från säregna lilla Mio till dina sminktips och fester du går på hellre än att följa bloggar av tjejer i min egen ålder där jag tycker det mesta som skrivs är väldigt ointressant.

  Du verkar vara en stark, fantastisk mamma och person. Du är min förebild :)!

  KRAM

  Svara
 • Hej Nicole, Du kan ta det lugnt! Jag kan lova dig att jag inte skulle utsätta barn eller någon annan för den delen, för svininfluensan. När personen varit feberfri i ett dygn (vilket han blev onsdagnatt, visningen var på söndag), så smittar den inte längre enligt hans läkare. Han var i karantän i huset tills han var helt smittfri. Så oroa dig inte över sådant som jag gör, jag är inte frånvettet och riskerar mina eller andras barns liv. Klart att jag tar det negativt när du ifrågasätter min roll som mamma och medmänniska.

  Ha en fin dag!

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!
  Om du vill hitta något närmare som säljer Sia grejer så finns det faktist i Märsta centrum 🙂
  Carmen säljer massor med små prydnad saker för allt i hemmet.
  Hoppas du haft en bra dag 🙂 Kram

  Svara
 • Lilla Liv e ju otroligt lik sin far!!
  Tack för alla roliga inlägg, det gör min dag.

  Svara
 • Trogen läsare av Din underbara blogg! Vad söt hon är lilla Liv 🙂 kramar till Dig!

  Svara