Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:43 | november 18, 2009

God morgon

Hoppas att du sovit gott. Ska köra pojkarna till skolan snart. Ville bara önska dig en fin dag.
Lite ljus i mörkret…


25 kommentarer25 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack fina du.En stor kram till världens bästa Hannah.Ps.Man blir så glad.

  Svara
 • Godmorgon
  Visst är det mysigt med levande ljus, regnet smattrar mot fönsterrutan, kaffet som puttrar i bakgrunden…
  Ha en bra dag!
  //u

  Svara
 • God morgon! Hoppas att du också får en bra dag!

  När jag var inne på bloggen för några dagar sedan så undrade min minsta pojke, han är 5 år, när han och hans storebror skulle få leka med kompisarna han såg på datorn (det var Mio och William). Han kunde inte riktigt förstå att det kunde vara killar i våran dator som vi inte känner :-).
  Kram Jessica

  Svara
 • God morgon! Jag hade sovmorgon idag! Skönt!

  Svara
 • Godmorgon vackraste Hannah!
  Igår damp nya Amelia ner i brevlådan (en tidning som är ganska trist egentligen…)Men vilket fint reportage det var med William och Andreas. Vilken super fin son du har!!!
  Och man blir varm i hjärtat när man läser artikeln och sen skrattar man lite när man läser sista meningen…Han har humor iaf Andreas…*fniss*..
  Ha en fantastisk dag!
  Love Malinapralina

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah!Tack för ljuset du sprider i denna mörka tid! somnar både sittande och stående snart!har varit van att vakna till klarblå himmel och sol i en vecka, vilken kontrast mot detta mörker.

  Önskar dig en fin dag!

  kram

  Svara
 • Detsamma underbara Hannah! Tänk att några ord från dig gör så mycket 🙂

  Svara
 • Detsamma till dig Hannah! Nu ska jag hämta min systerdotter Elvina som är 5 månader och ha en underbar dag med henne <3

  Ha en bra dag du med och alla andra, kram!

  Svara
 • Ha en bra dag!
  Min morgon började helt underbart, min finaste vän Annika har kämpat länge och inatt kom lilla underverket Alice!! Så härligt!! Är så glad i hela kroppen och ska nog tända några värmeljus här också!
  Kram
  Marika

  Svara
 • Ha en fin dag du fina du, solen lyser blir en härlig dag massor med kramar

  Svara
 • Tack själv Hannah! Hoppas att du får en jättebra dag!
  Själv ska jag ta o sätta mig i bilen så snart sambon kommer hem (om några timmar) för att åka till Ullared:). Dags att shoppa loss lite julpynt, julklappar o annat smått o gott!! Helt själv ska jag springa omkring där, medan sambon o lillen är hemma! Men tydligen har det blivit sjukt mycket folk där nu sen tv-serien dragit igång:(. Får hoppas att det är lite space! Men kul ska det bli!
  Kram

  Svara
 • Förresten, måste bara fråga… Vet att du fått massa frågor om ditt hår, men undrar en sak. Tappade/tappar du mycket hår nu efter graviditeten? Jag hade tunnt hår innan, men nu är det katastrof:( Min son föddes för 7 månader sedan o håret bara fortsätter att falla av… Sätter jag upp håret syns hårbotten på flera ställen. Jag får helt enkelt inte håret att täcka. Jag är supersugen på att skaffa hårförlängning. MEN vet du om det funkar alls nu när man tappar så mycket hår?? Läste lite på nätet o såg att det finnas massa olika tekniker för fastsättning också. Något du kan rekomendera? Tänkte att jag kunde önska mig detta av tomten om det skulle funka;)
  Kram

  Svara
 • Tack Hannah, önskar dig en fin dag! Jag tände precis några ljus här till mitt kaffe. Idag har jag ögon tjocka som prinskorvar efter att ha gråtit floder igår kväll/natt!! Min älskade lilla kisse dog igår, 17 år gammal. Han var liksom min första lilla bebis… kan inte fatta att åren gått så fort. Om 17 år framåt är min son 19 år… 2009 har inte varit mitt år! Kände redan första dagen på året att det skulle bli ett svart år, konstigt va? Nu önskar jag bara att 2010 blir ett ljust år istället! Stor kram alla fina vänner 🙂

  Svara
 • God morgon vackra du!
  Hur bestämde du dig för att faktiskt vaccinera Mio? Min pojkvän har en son på 3½ år och han och hans ex vet inte alls hur de skall göra, man har ju hört så mkt negativt (kvicksilver, rester av ägg så är man äggallergiker blir det ju inte så bra etc etc), samtidigt så vill man ju inte bli sjuk. Det är så svårt det där! Skall du vaccinera dig?
  Kram och ha en fin dag, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Åh, vad du är gullig Hannah. Din blogg gör mig så glad. Guds frid. Kram!

  Svara
 • Hej hannah 😀

  När får man reda på om man får chansen att komma på bloggfesten (:
  Måste ju boka tåg och hotell biljett isf 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Skulle vara trevligt med lite frågor o svar snart… känn ingen stress:) Skriv för någon vecka sedan om att vi ska till Stlm 1:a advent o bo på Scandic Park som du rekommenderade o om du visste någon barnvänlig resturang i närheten att besöka på kvällen:)
  Kramar

  Svara
 • Hmmm skrev ska det stå….

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för att du sprider ljus, det känns fint. Har nästan glömt hur solen ser ut och inatt har jag sovit TOLV timmar!!! Kan du förstå, det är ju helt galet när man är vuxen. Fick panik när jag vaknade och tittade på klockan. Kastade mig ut i regnet på en långpromenad.

  Hoppas din dag är härlig. Kram!

  Svara
 • Tack för ljusen, de behövs. Jag har njutit av blå himmel och sol som idag lyst över Uppsala. Helt fantastiskt! Det gör sådan enorm skillnad för välbefinnandet! Nu, 15.15 börjar väl solen att gå ned igen, men ändå. Jag är tacksam för det lilla som bjöds ;)! KRAM

  Svara
 • Hej!
  Nu har jag äntligen tagit mig kragen o registrerat mig så jag kan kommentera.

  Om jag inte minns fel så åker du o Peter till New York till helgen?
  O jag har även för mig att du älskar julen! 🙂 Jag med!
  Dessutom bor jag i New York o kan berätta att det börjar bli som ett enda stort ”Jul på Liseberg” nu!
  Julgranar o julbelysning, skridskoisar i Bryant Park, Central Park o vid Rockefeller.
  Julskyltning o tomtar. Julmarknader (bla. små stugor i Bryant Park)
  osv.
  Nu till helgen har även Svenska Kyrkan i New York sin stora julbasar. Musikunderhållning o alla möjliga grejer. Lyssna på svensk julmusik o dricka glögg går också.
  Hoppas ni får en underbar resa! De blir bara bättre för varje dag närmare jul! Underbart!

  Kram!

  Svara
 • Kan berätta att här i skåne regnar det o blåser något så fruktansvärt ute nu o mer skall det blåsa i natt upp till 40m/sek i byarna o SMHI varnar folk att ge sig ut på vägarna.
  Så det blir o plocka fram Ullaredsljusen o tändstickor om strömmen går ikväll..

  Svara
 • God kväll…det är absolut det mysigaste med hösten…alla ljus man kan tända och filtar man kan krypa under i soffan. Kors i taket så tittade ju faktiskt solen fram en stund idag, trodde nästan vi såg i syne då vi skulle ut med alla barnen på förskolan. Blev en härlig promenad till lekparken!! Ingen regnig och lerig gård för en gångs skull:0) Hoppas du får en fortsatt skön kväll.

  Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för att du sprider lite värme!

  Hoppas du är försiktig med blockljusen som står på fatet, de ser ut att stå väldigt nära varandra vilket kan vara superfarligt. När de blir varma kan de smälta och bli en enda stor brasa som inte går att blåsa ut. Mina ljus jag köpte från ikea ska stå minst 7 cm från varandra. Var försiktig för jag vill inte att det händer er något!

  Stor kram Vic

  Svara
 • Hej Hanna!

  Hoppas du haft en underbar dag idag….
  Sen tänkte jag bara höra varför dina inlägg blir färre och färre….. Har du börjat ledsna på bloggandet? Jag har märkt en förändring de senaste månaderna.
  Hoppas du tänker fortsätta att förgylla våra dagar!
  Kram

  Svara