Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:51 | november 19, 2009

Mysfrukost

God morgon, vi gick upp lite tidigare imorse. Kanske för att vi blev väckta av grannens byggare, som är i full färd med att spränga på deras tomt 🙁 Mysigt har vi i alla fall med tända ljus och god frukost. Nu ska jag köra pojkarna till skolan, sedan ska jag in till stan och jobba. Peter är hemma och tar hand om lilla Liv.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Mysfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fin dag kära Hannah.Kram

  Svara
 • God morgon. Önskar dig en underbar dag. Själv ska jag mysa med mina barn. Kram Linda

  Svara
 • Vad mysigt det ser ut! ha en bra dag.

  Svara
 • Ser jättemysigt ut 🙂

  Svara
 • Vilken mysig start på dagen! 🙂

  Svara
 • Ååå va mys…Hoppas ni få en riktigt bra dag..är det å bygga naglar du ska jobba med idag???
  Själv sitter man här med mega ont i halsen å dottern 9 månader vill inte sova…hon är snori..sonen 3 år är på dagis…

  Svara
 • hej hannah!
  ni ser ut att må bra både du och barnen:)tänker mycket på er och hoppas att ni har det super gott. superkul att följa er på din blogg.
  saknar er, det var så längesen.
  kram ellinor

  Svara
 • Hej, Hoppas ni får en jätte bra dag. Tänkte bara passa på att tipsa om en sida med jätte bra hudvårdsprodukter till otroligt bra pris: http://www.jerseybeautycompany.co.uk/, har beställt därifrån flera ggr och aldrig blivit missnöjd. Ha det bäst !

  Svara
 • Hej Hanna!

  Hoppas du haft en bra dag så här långt!
  Du ser alltid så fräsch ut! Vet att du (när Peter inte är hemma) passar på att smörja in dig med brun utan sol. Tänkte höra om du har något bra tips på någon produkt som inte gör att man bara ser så där gul ut som man kan göra av dessa.

  Ha en forsatt underbar torsdag!

  Kramar!

  Svara
 • Kära Hannah!
  Hoppas inte du tar illa upp; men har ni fungerande brandvarnare? Anledningen till att jag frågar är att vi själva förlorade allt i en brand för ett par år sedan. Och det är inget man önskar någon annan! (Det berodde visserligen inte på levande ljus, men ändå…)

  Efter det har jag själv blivit lite väl försiktig med att tända ljus. (Lite rädd för eld, helt enkelt.) Men nu har jag fått lite inspiration här från dig, så nu ska det bli ändring på det. Och vi har brandvarnare. Tre stycken! 😉 Jag menade inte detta för att skrämma, mer att påminna bara. Man tror ju aldrig att något sånt ska hända en själv…

  Många kramar!

  Svara
 • Vad söt du var som svarade på mina frågor i min blogg! Du är fin du! ;O)
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej Hannah! Tänkte bara undra när ni skulle börja sälja alice – sjalarna? å vad dem skulle kosta? En sak till vill jag säga, din blogg är otroligt bra, kollar in varjedag och man blir alltid på gott humör =) Ha det bra, fina du!

  Svara