Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:19 | november 22, 2009

Knockad

Hej kära Du. Idag har jag känt mig helt knockad, det tog flera timmar innan jag ens kunde öppna ögonen för de var så svullna. Har nog sovit för länge 🙂 Sedan ett par timmar tillbaka har Peter suttit med alla grannar och planerat och bestämt saker ang vårt område. Jag ska gå dit nu. Det tog lite extra tid med Liv, för hon bajsade ner sig, ville äta och sova en stund. Hoppas bara att det finns bullar kvar till mig där 😉

Sedan ska vi raka vägen in till stan och hämta mitt modem, som tack och lov låg kvar på hotellrummet. Bilder väntar… Men tills dess så får mobilen duga.

Puss och kram


3 kommentarer3 kommentarer om “Knockad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Söta lilla Liv! Det tog tid även för mig att komma igång idag. Har haft kompisar på fika och var tvungen att städa lite innan. Nu är det rent och fint i varje hörn, bra innan advent. Tänkte baka lussebullar med mandelmassa, men orkade inte riktigt. Istället blev det hallonmuffins med vit choklad. Tipsar om det, för muffins är bland det lättaste man kan baka. Följ bara ett vanligt sockerkaksrecept, häll smeten i formar, peta i två hallon i varje form och riv lite vit choklad över. Jättelätt! KRAM

    Svara
  • Lika vacker som vanligt.Kram på dig fina Hannah.Och lilla Liv,underbart ljuvlig.

    Svara
  • Hej! Jag blev lite orolig att du blivit knockad på riktigt?! Tyckte nästan du såg lite svullen och blå ut runt ena ögat. Hoppas att det bara var av trötthet du blivit knockad. Kram!

    Svara