Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:07 | november 22, 2009

Kvarglömd

Fina vän, hoppas att du har en skön helg. Vi kom hem tidigare ikväll efter vår hotellnatt. Jag och Jessica gick ju på bio och Liv och Peter promenade runt hela stan. Dessvärre kan jag inte visa alla bilder från igår och idag, för min ”kära” man glömde internet-modemet på hotellet (det nya modemet som jag fick igår), så nu kan jag inte använda datorn 🙁 Tack och lov för mobilen.

Får åka in igen imorgonbitti och hämta det, och då ska jag med en gång ladda in alla bilder från helgen, så du får se! Pojkarna kommer bli glada för jag träffade på Rahbi från Idol och tog en bild med honom 🙂

All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Kvarglömd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godnatt och sov så gott!

  kram

  Svara
 • Hoppas filmen var bra!
  Jag är på jakt efter en liknande hatt som jag har sett dina grabbar har här i bloggen till min brorson i julklapp, var har du köpt dem? Vet du om de finns i fler butiker?
  Take care! 😉

  Svara
 • Ni verka ha haft de kanonmysigt på eran hotell övernattning…Ibland så måste man få göra sådant…få vuxen tid å slippa alla måsten….Ja å mannen försöker åka iväg någon helg lite nu å då….så skönt att va utan barn någon dag..ladda batterierna…vi vet ju att barnen ha de kanon hemma…va filmen bra??
  i början på dec så är de dax förmig å mannen å åka bort två nätter igen å då ska vi se den filmen å även luftslott som sprängdes…vi ska äta å dricka gott å bara rå om varandra…ja längta supermycke….skulle vilja köpa mig något nytt i klädväg…något bekvämt men ändå snyggt..Du kanske ha något tips?de få inte kosta för mycke….

  Svara
 • Tänk att solen tittar fram idag med! Otroligt…ska skynda mig att äta upp frukosten och ut på en härlig powerwalk;0)Mannen och jag ska ha en söndagsdate idag och äta lite gott och titta på ”2012.” Hoppas du har en underbar dag.

  Varma kramar

  Svara
 • Hoppas ni hade det mysigt! Vädret igår var ju underbart hoppas ni han se lite utav det!

  varma kramar

  Svara
 • Hej fina.Här är det regn och åter regn i Skåne,så trist.Ser fram emot nya inlägg och bilder.Du förgyller min dag.Kram fina Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!
  i verkar göra så mycket roligt fast ni har lilla liv, bo på hotell, äta på restaurag. Kan du inte skriva en lite guide med tips på banrväliga ställen och hur man löser det praktiskt!
  Som första gångs mamma käner man sig lite mer osäker än dig som är inne på den tredje 🙂

  Svara