Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | november 23, 2009

Bobbys hårvård

Min vän Bobby har släppt en egen hårvårdsserie, som är bra. Du har säkert sett reklam för den på tv.
Här posar han för kung och fosterland 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Bobbys hårvård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tyvärr så skulle jag inte vilja köpa hans serie som han har gjort o säljs ute i vanliga butiker efter vad han har gjort o även sagt på sin blogg..Man går inte ut o säger man till hör riskgruppen om man inte gör det för att gå före i kön till vaccinet för svininfluensan.
    Det finns mycket bättre produkter för tänk på att de som till verkas för vanliga butiker inte är samma som de som säljs på salong. Är själv utbildad frisör sedan 73 så jag vet vad jag pratar om…Har själv börjat använda redkensprodukter för jag tycker dom är bra plus ett Naco ett märke ifrån australien.

    Svara
  • Pia-Lena, ok det har jag inte hört! Jag skulle inte heller köpa hans produkter, han känns inte så äkta, framförallt inte när han står och spänner sig bara den på bilden 🙂
    men hans serie är säkert bra, inget för mig bara.

    Svara