Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | november 23, 2009

Efter regn kommer sol

Kära vän. Hoppas att du haft en skön helg, och känner dig utvilad denna regniga måndagsmorgon 🙂 Det är lätt att man kan känna sig deppig när det är grått och regnigt. Jag brukar tänka positiva tankar, på glada minnen och vara tacksam för det jag har. Inte låta depp och modlöshet ta över. Glädjas åt solens strålar som ibland tittar fram bakom molnen, och solstrålarna i mitt liv… mina barn!

Så fort Liv ser en kamera så ler hon. En riktig liten linslus.

Så fort Liv ser en kamera så ler hon. En riktig liten linslus.

Nu är jag på väg in till stan. Jag avskyr att köra bil i stan, till min stora lycka skulle Peter också in, så jag slipper köra 🙂

Jag väntar på klartecken från mina ”chefer” när jag får berätta om jobbet. Det är inte så att jag försöker leka Greta Garbo, utan jag får helt enkelt inte berätta något förrän allt är klart. Du kommer kanske inte tycka det är lika kul som jag, men i dagarna får jag nog berätta för dig. Jag tycker i alla fall att det ska bli jätte spännande.

Har fullt upp hela dagen, men hör av mig så snart jag får en stund över.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Efter regn kommer sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till idag Hannah!
  Jag håller tummarna för dig och ditt nya jobb, ska bli så spännande att höra mer om det.
  Kram

  Svara
 • Vad gullig du är Hannah! Du är i alla fall lika snygg som Greta Garbo ;). Jag är lika spänd på att få veta vad du fått för jobb, som jag skulle vara om det var någon av mina andra vänner, för du känns som en vän. En fin bloggvän! Ha en skön dag. Kram

  Svara
 • Lilla bedårande vackra Liv..hon är verkligen en liten solstråle & söt som en liten bakelse!!
  När man ser henne så längtar man tillbaka på den underbara tiden då mina egna barn var i den åldern…
  Hmm..undra vad du har för roligt på gång…? Mer Graaf det är precis vad Sverige behöver!!! Du & din syster förgyller oss!
  Storkram Malinapralina

  Svara
 • Spännande med nytt jobb 🙂
  Jag kan inte vara med på bloggträffen, bor för långt ifrån men ni får säkert jättetrevligt!
  Nu ska jag snart åka o jobba.
  kram på er 🙂 o ha en bra dag!

  Svara
 • Nu är vi riktigt nyfikna på ditt nya jobb….. vad kan det va…. :S ??

  Svara
 • -vilka fina solstrålar!!
  Ni stråkar positiv energi!

  kram

  Svara
 • Strålar ska det såklart stå (inte stråkar), hihi.

  Kram igen

  Svara
 • Hej hanna! blev medlem här för att kunna kommentera din blogg! För du verkar va en sån himla fin människa och din dotter är bland de sötaste jag sett! Vilken solstråle!!!
  Dessutom driver du en jätte bra blogg! Keep up the good work 🙂
  All kärlek till dig!

  / idaelfven.blogg.se

  Svara
 • Väntar med spänning på avslöjandet 🙂 Tack för att du lyser upp min dag. Kramar från ett grått, regnigt men trevligt göteborg 😉

  Svara
 • Fantastiskt fina!!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  just hemkommen efter en lång jobbdag. Jag jobbar på en förskola o denna vecka ska alla förskolor ha en utställning kring ett språkprojekt som pågått under 2 år i vår kommun. Men med tanke på att man alltid är ute i sista minuten så har vi klippt o klistrat bilder hela eftermiddagen, puh! Barnen var dock i trygga händer medan vi knåpade några av oss. Visst är det kul när tiden går fort, men den bara rusade idag….
  Vad roligt att läsa att du fått ett jobb!!!!
  Ska bli såå spännande att få se vad det rör sig om. Vilken liten gullfia du har, glad som en sol. Nu ska jag fixa lite käk. Ha en skön kväll, kramar Lina

  Svara
 • Ohh vad ni är söta.Puss på er.

  Svara