Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:46 | november 23, 2009

Klippet

Nu är dagens viktigaste möten klara. Detta är såklart också viktigt… Man måste ju vara fin i håret 🙂 Har bestämt mig för en liten förändring, du får se när jag är klar. Innan klippet…


5 kommentarer5 kommentarer om “Klippet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Hoppas allt e bra med dig och det ser ju verkligen ut som det. För du strålar ju verkligen. Du gör oss ju verkligen nyfikna, först jobbet och nu så ska du fixa håret.
  Det kommer säkert bli jättebra.
  Kram på dig!

  Svara
 • Kul med förändring! Själv blev jag mörkhårig idag efter att ha varit ljus hela livet. 🙂
  Kram

  Svara
 • Aha, vad spännande!ny frisyr och nytt jobb!
  Härligt med lita förändringar!

  Väntar med spänning!

  kram

  Svara
 • Vad roligt med förändring det mår man bra av. Idag mår jag inte bra , känner mig låg och ledsen. Har försökt att tänka på allt det fina jag har men det är inte så lätt. En vän ringde nyss och ville ta med mig ut och äta och dricka lite vin. Är inte upplagd för det men efter ha läst din blogg så fick jag lite inspiration och känner mig lite gladare. Ska göra middag nu till familjen och sen unna mig för första gången sen min dotter kom på 3 månader att göra nått bara jag. Ha en mysig kväll fina du. STOR kram//Ulrika

  Svara
 • Hejfinaste Hannah. Så spännande det ska bli att se dig i ny frisyr.Hoppas att du snart vill berätta mer om ditt nya jobb.Nyfikenheten är stor nu.Du är helt underbar Hannah.Du betyder säkert mycket för många.För mig betyder du enormt mycket,om du bara visste.Stor Kram till världens bästa Hannah.Ps..Ha en underbar kväll.

  Svara