Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:54 | november 24, 2009

Sura gubbar

Nu ska jag och Liv åka in till stan. Har några möten och efter det så ska jag göra ett fotojobb. 

Luggen, jag och Liv ska snart fara.

Luggen, jag och Liv ska snart fara.

Måste alltid planera min körning innan jag kommer in till stan. Är redan nu lite stressad över sura taxigubbar som kommer att tuta på mig 🙂

Läste i tidningen igår om en kille som hytt med näven åt en annan bilist, det utbröt bråk och han fick en kniv i ryggen. Usch, vilka galningar det finns. Jag får nog hålla min näve på ratten och istället för att ge en, så lär jag garanterat få en och annan. Många kör så aggresivt i stan, är man inte snabb nog vid trafikljusen så tutas det och kör man lite långsamt så blir folk tokiga. Jag brukar ta pendeln till stan ibland, men idag har jag så mycket att släpa på , så det får bli parkering i Norrtull och tunnelbana där ifrån 🙂

Varma kramar.


23 kommentarer23 kommentarer om “Sura gubbar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det var otroligt snyggt med lugg tycker jag. Jag har länge längtat efter att klippa lugg, men jag har aldrig riktigt vågat, men nu kanske jag ska göra det…

  Tack för en underbar blogg som förgyller mina kvällar! =) Kram

  Svara
 • Fin du är :-)och Liv är helt underbart gullig!
  Ha en trevlig dag/ kram

  Svara
 • Ohh vackraste Hannah,så underbart vacker du är.Kram fina.

  Svara
 • Du är jättevacker!
  Lycka till med bilkörandet! Ett tips är att tänka att du har lika stor rätt att vara på vägarna som alla andra! Så brukar jag tänka 🙂
  Många Kramar

  Svara
 • Nu vill kah också klippa lugg 🙂 fast jag brukar jämt ångra mig efter 1 månad 🙂 var jätte fint ialla fall

  http://madebykissekattens.blogg.se/
  ska ta en bättre bild på teckningen och skicka til dej sen

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Ha en underbar dag. Idag är jag sängliggandes med feber så jag går in här då och då för att läsa din blogg. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Vad fin du var i luggen!! Jag vet precis vad du pratar om, avskyr att köra i stan (stockholm) tar mycket hellre tunnelbanan än bilen. Jag brukar prata med mig själv i bilen, blir inte lika stressad då;) Testa! Hoppas det går bra idag. Kram

  Svara
 • Vad fin du blev i lugg! Jag har också nyss klippt lugg och klippt av mig längderna till axlarna, tycker själv att jag ser mycket ”snällare” ut i lugg =)
  Ha en fortsatt underbar dag!
  Kram
  // Nilla

  Svara
 • Du är galet snygg i lugg ju! =D
  och apropå inlägget nedan… jag var veggo i många år, nu försöker jag välja mitt kött med omsorg -även andra matvaror. Tex bananer som ej är kravmärkta är big no no. Arbetarna på plantagen har inga skyddskläder/masker när de besprutar plantorna. Vilket gör att de blir väldigt sjuka och efter det inte får några jobb alls. De stora företagen skriver därmed inga kontrakt med dessa människor -för att slippa stå till svars när de vet att det är en tidsfråga (ett par år) innan de blir sjuka och måste bytas ut 🙁
  Finns så mycket att tänka på så ibland blir man matt och tänker att skit samma, alla andra gör ju…
  Jag tror man får hitta en medelväg där man aktivt tar del i det man själv tycker känns viktigt, tex med djuren. Köp från lokala gårdar, kravmärkt.

  kram. ha en underbar dag. Tack för att du delar med dig av ditt och sprider glädje hem till mig och så många fler.

  Svara
 • HEJ HEJ! måste bara säga en sak,,,jag har följt dig sen MAMA tiden och jag kan säga att jag hade så många fördomar mot GRAAF systrarna men du har verkligen motbevisat allt o alla (även maggan oxå =) )du e så himla underbar,,,,och du skriver så fint om dina barn, man verkligen känner kkärleken du har för de och det är så beundransvärt. Du är min förebild, som mamma, som fru, som människa och som syster! Jag är själv nybliven mamma för första gången och allt är så himla rörigt men jag lär mig hela tiden=) jag vaknar med din blogg och somnar med den=) Jag får även inspiration till min egen blogg. oj va långt inlägg det blev. Aja, DU ÄR FANTASTISK!

  mkt kärlek// eli

  http://www.livaris.blogg.se

  Svara
 • Idag har jag lyssnat på din och maggans låt You Got What I Want heeela dagen, haha! mycket härligt såhär efter så många år! Kan du inte blogga och berätta lite om den tiden?? vore så kul att höra! Kram och tack för världens bästa blogg! Är helt fast sedan starten av bloggfamiljen:)

  Svara
 • Jäklarns vad snygg du var idag! Du passar jättebra i luggen 😀

  Svara
 • Vad söt du är. Hoppas bilkörandet gått bra och att du inte stressat upp dig för mycket. Kram mysiga Hannah! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Snyggt det blev med luggen, hade varit skoj om våra luggar hade kunnat träffas i Stockholm och prata om varför det är så bra att äta grönt:)…Slutade äta kött(nöt-gris-fågel) i somras efter att min dotter föddes och mår mycket bättre-kan inte ens känna lukten av stekt kött längre,det luktar verkligen lik!!!
  Finns det fortfarande plats för en knasig ”wannabe” på bloggträffen?

  Ha en överdrivet trevlig afton!

  Svara
 • vad du klär i lugg , jätte fint verkligen 🙂

  Jag planerar mina sthlms resor från småland i månader och velar fram o tebax om jag överhuvudtaget vågar köra efter södertälje :/

  Svara
 • Hej 🙂
  har varit medlem ett tag men aldrig vågat skriva men nu får jag väl göra det haha 🙂 har följt dig ända sen mama tiden och tycker att du är underbar. känns kul att du vill dela ditt liv med oss 🙂 och jag hoppas ni kommer till malmö nån gång så man kan få chansen att träffa dig. Många kramar och hälsa din familj 🙂

  Svara
 • Hej! Vad bra det blev med lugg, super söt =) Fast det brukar du ju vara. Hoppas att du haft en bra dag. Själv försöker jag få våran lilla prinsessa att somna. Men det är inte lätt när någon av mina underbara grannar kör med en slagborrmaskin =(

  Varma kramar till dig

  Svara
 • vad fin du är… du blev jättefin i lugg, du ser alltid så fräsch ut! hoppas trafiken var snäll idag! Stor kram

  Svara
 • Du vart super fin i lugg, du passar i allt alltid lika vacker. Massor med kramis

  Svara
 • Du är jättevacker som vanligt. Beroendeframkallande blogg:)Hoppas ni får en underbar resa…!

  Frid

  Svara
 • Har inte skrivit här innan… Men nu måste jag bara kommentera. Vad fin du blev i lugg!!!! Kram

  Svara
 • Har inte haft möjlighet att läsa bloggen på några dagar och det händer ju grejer…..
  Vill bara säga att du blev jättefin i luggen!!
  kram

  Svara
 • Så snyggt med lugg!! Har min på utväxt nu… vill kunna sätta upp allt igen : )
  Hoppas ni får en skön NY trip, är inte ett dugg avis, lovar ; )

  Svara