Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:22 | november 24, 2009

Tack för mig

Vackra vän. Nu tackar jag för mig och drar täcket över huvudet och somnar. Kom hem för en liten stund sedan efter möten och en fotografering som pågått hela dagen. Kul har det varit, men jag är helt slut. Liv har varit med mig och jag förundras varje dag över hennes lugn och glädje. Det är så roligt att hon vant sig vid att sova trots lite stök och bök, för då kan jag alltid ha med min vackra flicka. Pojkarna var lika lugna som bebisar, men har dock tagit igen det nu 🙂

Imorgon bitti får du se alla bilder från dagen och jag ska berätta allt 🙂

God natt.

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “Tack för mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Natti natti!

  Svara
 • Godnatt vackra Hannah!sov nu gott så du orkar med pckning mm imorgon!Du var så fin på bilden på din makes sida!

  kramis

  Svara
 • God natt FINA Hannah. Sov gott.

  Svara
 • Hej!

  Jag läser din blogg varje dag och jag uppdaterar så mycket jag kan hela tiden! Jag blir väldigt glad av att läsa och nu känner jag att jag måste lämna ett avtryck igen. Känner inte dig, fast det känns så… =)
  När ni hade varit på Skansen på ’spökkväll’ så åkte vi i bilen, jag och min sambo, och vi såg er precis utanför ZARA (hamngatan) när ni skulle svänga höger och vi vänster. Kände mig som världens stalker då jag ens la märke till er, du kollade in i skyltfönstret och din man körde. – Jag vågade inte mer än slänga en kort blick, konstatera att det var ni och sen låtsas som om ingenting. Helst skulle jag vilja öppna fönstret i bilen och ’ropa’ ut att ’jag älskar din blogg, ta aldrig bort den!!!!’
  Så kom jag att tänka på – Om jag var ’känd’ så skulle jag bli irriterad om folk kom fram till mig. MEN här på Bloggfamiljen känns det som att man kan säga/vara den man är…
  Du ger mig glädje i vardagen!

  Tack!

  Madde

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Du brukar nästan aldrig svara på dem kommentarer du får, men jag hoppas verkligen att du svarar på denna fråga vore så otroligt tacksam 🙂

  Jag minns att du gjorde ett inlägg för någon vecka sedan då du var och vaccinerade dig för svininfluensan jag undrar vart du vaccinerade dig? och vart man bör gå om man nu ville vaccinera sig?

  Skulle vara till stor hjälp om du bara svarade på denna fråga skulle bli så himla glad plus att du skulle vara till en stor hjälp vill gärna vaccinera mig så snart som möjligt.. skulle uppskattas enormt! 🙂

  Mvh Lauren

  Svara
 • Lauren,

  Eftersom jag är vaken så svarar jag. Vi vaccinerade oss på Sigtunas Vårdcentral. Ring din vårdcentral så får du svar om det finns vaccin eller inte. Det är slut på många ställen, vad jag har förstått på vänner, men då får du svar när nya doser kommer.

  Svara