Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:58 | november 25, 2009

Mission almost completed

Hej fina. Minns du att jag startade ett mission för ett tag sedan, att hitta bilder på mig som barn? Det finns nämligen INGA bilder. Mina föräldrar tyckte annat i livet var viktigare än matriella ting, mer kärlek till folket 🙂 Så kamera var att glömma under mina första år. Till min lycka hade mamma lyckats hitta några bilder, som någon annan tagit. Fotade av dessa från mammas nya bok .   

Jag 3 månader och pappa i snygg frisyr.

Jag på min 3-årsdag.

…och något som är mer lik en ung Harrison Ford än mig 🙂


23 kommentarer23 kommentarer om “Mission almost completed”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Åh vad roligt att få lite bilder! Speciellt när man har barn själv, det är ju så roligt att jämföra. Vi har också haft lite såna efterlysningar, då våra bilder brann upp. Vi har också fått skrapat ihop lite, och de bilderna vårdar vi ömt! =)

  Egentligen ville jag bara önska er en riktigt underbar resa! Hoppa ni får det riktigt mysigt, och riktigt roligt! Har själv aldrig varit i NY så jag har inga goda tips! Men det ska ju vara en underbar stad, så det fixar ni nog själva! 😉

  Kramar!

  Svara
 • hallå. önskar er en underbar resa. tittade nyligen på min brors videoinspeln. från NY. ett tips var att de tog en helikopterresa över stan. då hann de se mycket mer och man fick en verkligare känsla hur STORT det verkligen är där. ta hand om er.
  kram christel

  Svara
 • Hej Hannah! Vad roligt för dig med några bilder från din barndom, speciellt roligt att visa för dina egna barn. Jag önskar er en trevlig weekend i New York. Lina

  Svara
 • nej va söt!:)

  har inte kommenterar på ett tag för jag glömde bort lösenordet:O
  men nu är det fixat!:D
  hoppas du har en mysig onsdag:D
  själv e man hemma sjuk.
  nej nu ska jag plugga!:S

  ha en mysig kväll 🙂
  puss puss
  å du!
  jag har skrivit n´ågra rader om olika bloggare på min blogg bl a om dig 🙂
  du kan ju gå in å kika om du vill!:)
  http://beccccus.blogg.se/2009/november/dalig-uppdatering.html#comment

  ni får ha det jätte mysigt i NY!:)

  Svara
 • Men gud vad underbara kort haha!!
  Kram
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Fina kort Hannah.Du är jättesöt.Kram.

  Svara
 • Haha! Det är ju faktiskt ruskigt likt Harrison Ford… Fantastiskt roligt!

  Svara
 • Men åh så pluttigt. Jag älskar verkligen att kolla på kort, speciellt att få se hur ens vänner såg ut när de var små. På den sista bilden tycker jag att du är dig lik faktiskt (Harrison Ford???, vart då?). Finns ju lite bilder på dig i Maggans bok, som också är kul att kolla på. Är det sant att du inte ville gå bredvid Maggan för att du var rädd att folk skulle tro att hon var din kille?? Skrattade högt när jag läste det.
  Hannah, nu får du ha det helt underbart kul, mysigt, romantiskt och juligt i New York!! Stor kram!

  Svara
 • Hej! Det var länge sen jag var här inne och läste och nu som först inser jag vad jag har saknat det!! Så nu blir det att kika in här varje dag igen, snacka om beroendeframkallande 😛

  Kramar Malin

  Svara
 • Blir helt varm av att få kunna läsa dina tankar varje dag! Du är verklien en inspirerande människa som kämpar och sliter trots stora och små vardagsbekymmer! Känner mig så mycket igen i det du skrivet, tex att vara rädd för elaka och agressiva bilförare osv.
  Sänder varma tankar till dig och din syster varje dag.. för ni gör mina dagar lite ljusare!

  Svara
 • Fina bilder! Ha en toppenresa och gå på lite musikaler för mig också. Tips: Cabaret, Phantom of the Opera och Mamma Mia såklart! KRAM

  Svara
 • Hej igen! Vi är nog många som är nyfikna på ditt nya jobb? När får vi reda på det? MVH Lina

  Svara
 • Hej

  Oj, du är väldigt lik din äldsta son William.

  kram

  Svara
 • naw, så sött haha. Så roligt att se gamla bilder, speciellt på föräldrarna också, se hur de såg ut när man själv var liten. Va fina bilder, de lär bli skitbra! Tänkte bara önska en trevlig resa också, passa på och njut ordentligt nu, och shoppa mycket. 😉 Stor kram!

  Svara
 • Va kul att du har hittat lite bilder 🙂 man ser faktiskt en liten likhet mellan dig och Liv på den första bilden.. :)Håller med Tessan30 om att William är lik dig. Vill önska er en trevlig weekend i N.Y. Ha d kram

  Svara
 • Fina bilder! Åh vad roligt att ni ska åka till NY. Tänk jul där. Kan åka dit endast för att få uppleva julpynt i New York. Lampor och glitter överallt. Det måste vara helt magiskt!!! Vill också åka dit!

  Btw, om man inte fått e-mail idag angående bloggträffen så har man inte fått plats eller?

  Ha nu riktigt skönt på er resa!
  Kram!

  Svara
 • Hihi! Vilka söta bilder! Ha nu en fantastisk resa! Jag var i New York i augusti och det var helt fantastiskt! Jag är såld!

  Varma kramar!

  Svara
 • Hihi, söt! Hade jag träffat dig som ung ”pojke” hade jag kanske blivit kär i dig…
  Ha en underbar NY-resa, är lite smått avis!

  Svara
 • Hej!
  Måste bara säga att jag tycker att Mio är otroligt lik dig på nedersta bilden!
  Ha det så skönt och mysigt i New York. Hoppas att du hittar mycket fint julpynt =)

  Kram
  // Nilla

  Svara
 • Jag är så glad.
  Tack att jag får vara med på kalaset den 5 dec. Skall bli så skoj.
  Hoppas nu ni får en kanonresa.
  Må gott!
  Kram Linda

  Svara
 • Åhhh du var jätte söt som liten, och det är du fortfarande!! 🙂 Kul att du fick tag på några fina bilder.
  Tack för inbjudan, jag kunde inte vänta längre, jag blev tvungen att titta innan jag väcker barnen och blev hur glad som helst. Idag fyller min 14 åring och min sambo år så jag kommer att ha lite att göra idag. :p
  Ha en underbar helg i NY, och en enormt kram till er. Ni är för underbara.
  Magali

  Svara
 • Det syns verkligen att Liv är lik dig om man tittar på dig på den bild där du är 3 månader..:)

  Svara
 • Men så söt:)
  Vad kul att du hittade bilder tillslut!
  Alltid roligt att jämföra med sina egna barn och se eventuella likheter:)
  Kram

  Svara