Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:42 | november 26, 2009

Sent ute!

Vad är det för fel på mig och min planering?! Klockan är snart ett på natten och jag har fortfarande inte packat. Om fyra timmar ringer klockan och det är dags att fara till flyget 🙂

Jag valde att gosa och snosa på mina sovande barn istället. Usch, jag saknar dem redan och har blött ner deras kuddar med tårar och snor 🙂

Ändå ser jag såklart framemot vår kärleksweekend och vet att vi kommer ha det bra allihopa, trots att vi är ifrån varandra ett par dagar. Vi finns ju i varandras hjärtan.

Jag håller på att somna sittandes, är så trött. Packar när jag vaknar istället.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sent ute!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Jag önskar dig en riktigt trevlig resa!

  Sitter och ”nattvakar” här..
  Jag har en liten 1-månadersbebis som bara vägrar sova på nätterna..
  Börjar bli ett ganska stort problem för grejen är den att han är verkligen vaken hela nätterna igenom!
  Det börjar runt 22-23 på kvällen och sedan kan han hålla på fram tills 4-5 på morgonen,antingen att han är klarvaken eller så är han ledsen från och till.
  Att bebisar vaknar på nätterna är inget konstigt,men det är just det här att han är vaken så himla många timmar i sträck och liksom inte ger sig!
  Det börjar bli oerhört påfrestande för hela familjen detta,för det blir inte många timmars sömn per natt,knappt ngn alls för min egen del… =(
  Har 2 barn sedan tidigare,så lite erfarenhet har man ju,men detta är ngt jag aldrig någonsin varit med om!
  Jag tror inte han har kolik (men utesluter ej det) för han är inte ledsen hela tiden,det är väldigt olika,jag tror mera på ngn form av rastlöshet eller stress och att han till slut blir övertrött..
  Sen när morgonen börjar gry så somnar han oftast och sover i princip hela dagen,så han har ju verkligen vänt på dygnen å det grövsta!

  Blev ett meterlångt inlägg detta!
  Men jag vet varken ut eller in längre,så är det någon som haft liknande problem eller känner igen detta alt.har något råd att komma med får jättegärna höra av er till mig..
  Min e-mail: [email protected]

  Blir så ledsen och känner sådan maktlöshet när jag inte kan hjälpa min lilla pojke,för något fel måste det ju ändå vara… =(
  Det är så synd,för den här mysiga bebistiden som man ändå vill ha lite utav blir ju ganska så förstörd när det ska behöva vara såhär… =(

  Kram!

  Svara
 • Vad roligt och åka till New York! det blir vårar nästa resmål har vi bestämt! Men jag skulle som du känna en enorm saknad efter mina barn!! hoppas att ni får en fin resa med skön kvalitetstid för det är lite av en bristvara för oss småbarnsföräldrar.
  CorDex: jag förstår verkligen ditt bekymmer. Tyvärr tar bebisarna fel på dygnet ibland. Jag tror att det bara är att hålla ut även om det inte är det man vill höra när man är mitt upp i den perioden. Min minsta hade en sån period där han var vaken från 23 och ett par timmar framåt. Det viktigaste är att du kanske fortsätter att ha normala dagsrutiner ( vet inte hur gammal din lilla är). De brukar förstå det förr eller senare. Sover han mkt på dagen istället ? För då behöver det inte vara något fel. Hoppas att det löser sig snart. Skickar styrkekramar till dig. Kram

  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Åh, känner verkligen igen mig! Jag brukar åka på långväga konferenser några gånger om året och har då alltid så dåligt samvete över att lämna min lille pojk’ hemma, att jag ligger bredvid honom och är ledsen i stället för att packa. Sen packar jag strax innan taxin hämtar i all hast och ber en stilla bön att hotellet har ett strykjärn på rummet. Men du har ju i alla fall en bra anledning att inte packa för mycket, så du kan shoppa allt du glömt! 🙂
  Ha en underbar långhelg, du & Peter.

  Svara
 • Jag är precis som du, haha. Varje gång jag ska iväg nånstans tänker jag att jag hinner packa på morgonen, sen stressar jag så att jag nästan får hjärtattack alternativt missar tåget 😉 Höjden var ändå när jag skulle ”flytta hem” från Schweiz och taxin stod utanför men jag hade varken packat färdigt eller städat ur mitt rum. oops.

  Svara
 • Jag är helt tvärtom!! Jag packar minst en vecka i förväg, som en galning far jag fram:)
  Det är nästan så att tandborsten packas i förväg oxå!! Idag har jag köpt färdigt så gott som alla julklappar, skönt. Jag ser dig framför mig när du på julmorgonen kommer på att du inte har kommit ihåg att köpa klappar, och vimsar omkring på stan och letar iförd pyjamas!! 🙂 Hoppas ni får en underbar helg!

  Svara