Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:27 | november 30, 2009

Bildinlägg utan bilder

Har suttit i över en timme med ett inlägg med massor av bilder. När jag skulle publicera det så dog internet. Ringde rasande till receptionen och fick svaret att ”vi har problem med internet och har stängt ner det.” Då kanske man ska säga det INNAN man stänger ner det. Är så arg att jag kokar. Så nu sitter jag på Starbucks och skriver dessa rader och kan inte ladda upp mina bilder. 

Idag åker vi hem så det får bli ett långt inlägg med alla bilder när jag kommer hem. Hoppas du får en härlig kväll!

Kram, kram.


2 kommentarer2 kommentarer om “Bildinlägg utan bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Förstår att du blev irriterad. Men jag ser framemot att få se alla bilder då ni kommer hem. Njut nu av den sista dagen på er kärleksweekend! Hoppas kaffet är gott på Starbucks. kram

    Svara
  • Ha en trevlig flygtur hem. Ser framemot alla bilder.

    Svara