Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:56 | december 2, 2009

En frostig morgon

Kära vän, hoppas att du mår bra! Här ligger det ett täcke snöfrost på marken och det känns äntligen som lite vinter. Jag önskar så att vi får en vit jul här. Ska ta fram alla julsaker i veckan och göra det julfint, älskar det. Jag hade en mysig eftermiddag och kväll med mina älskade pojkar igår, och somnade tidigt. Vaknade dessvärre inatt och var klarvaken, så jag är inte piggast i stan idag. Än mindre särskilt trevlig 🙂

Idag blir det att packa upp och tvätta. Finns det något värre än att packa upp efter en resa? Jag kan avslöja för dig att jag har fortfarande en resväska som jag inte har packat upp sedan i somras. Nu rättfärdigar jag det med att det ändå bara är sommarkläder i den, så de kan lika gärna ligga kvar där 🙂

Nu ska du få se lite av det jag köpt.

Så typiskt mig att köpa en mini snöglob med N.Y.

Så typiskt mig att köpa en mini-snöglob.

Köpte ett par Michael Kors stövletter i mocka. De hade kostat närmare 4000 kr, men jag köpte dem för 800 kr. Ett riktigt fynd.

Köpte ett par Michael Kors stövletter i mocka. De hade kostat närmare 4000 kr, men jag köpte dem för 800 kr. Ett riktigt fynd.

Liv fick massor av småkläder från GAP. Hon växer så det knakar, så nya kläder var precis vad hon behövde. Köpte bla bodys, byxor och detta…

Ett par moonboots.

Ett par moonboots.

En liten väst i fuskfäls. Så söt!

En liten väst i fuskfäls. Så söt!

Snygg mjuk "duffel".

Snygg mjuk "duffel".

Passar perfekt till jul.

Passar perfekt till jul.

Munkjackor i fleece.

Munkjackor i fleece.

Jag tycker det är roligare att köpa kläder till barnen. Jag köpte inte ett enda klädesplagg till mig själv. Kan tycka att det blir för mycket, det är folk överallt som sliter och drar i kläder som ligger i högar. Får panik och struntar i det då, vilket jag ångrar nu 🙂 

Nu är det dags att ta tag i dagen. Det är ju bloggträff på lördag och massor att fixa. Tiden räcker knappt till.

Önskar dig en underbar dag. Du är värdefull!

Varma kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “En frostig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Moonbootsen till Liv var verkligen helt underbara. De skulle jag också kunna tänka mig.. Om jag viker fötterna dubbel kanske det går att få ner dem…;)

  Svara
 • Välkomna hem! Hoppas ni haft det skönt! Jag längtar tills jag ska dit i april, har du något bra tips om jag vill gå till ett ställe och handla både lite kläder samt småprylar?
  Kram Victoria

  Svara
 • Välkommen hem fina du!

  Hoppas ni haft det bra och vilka söta kläder du hittat!!
  Liv blir ju sötast i sverige när hon går runt i dom där skorna sen:)
  Usch är så ledsen att jag inte kan komma på lördag,hade ju sett fram emot det så men men så är det när man har en familj att ta hänsyn till…hoppas på att få träffa er nästa gång och som jag skrev i mitt mail att vem det nu blir som får min plats blir glad i alla fall.

  Varma frost kramar

  Svara
 • Hej fina.Wow så fina saker du köpt.Bootsen var ju urläckra.Så mycket fint till lilla Liv också.Förstår att du är supertrött.Och så mycket för er att fixa till på Lördag.Så ledsen att jag inte kan komma,hade ju varit så kul att träffas.Men satsar på nästa gång.Var det än är så ska jag komma.Ha en underbar dag söta Hannah.

  Svara
 • kära hannah,vad kul det ska bli på lördag:)

  Jo en fråga,den klänningen du la upp bild på idag-en röd stickad flickklänning-var köpte du den?har du nån länk?
  puss sanna

  Svara
 • Härliga inköp du gjort!
  Så typiskt att man bara handlar till barnen och när man väl kommer hem ångrar man sig… Jag är likadan. Lider av beslutsångest AB, haha.

  Kram

  Svara
 • Bootsen var grymt snygga och Livs skor är ju bara sååå söta!

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Hur många kommer på bloggträffen på lördag,å vågar man komma ensam… // Kram en liten små nervös Jennie

  Svara