Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:56 | december 2, 2009

Sängen kallar

Finaste, finaste Du, har du haft en bra dag? Jag har fixat här hemma, och varit på Plantagen och köpt pumlor till granen, en stor enbuske som ska stå vid éntren och tallkvistar som jag tänkte ha i en hög vas. Såg framför mig hur det skulle se ut med kvistarna, men det blev inte så. Peter skrattade åt mig och kallade mig för Lulu Carter med en viss underton av ironi 🙂

Idag fick Liv sitt vackra tennarmband på posten. Det kommer från www.123minsida.se/veronicakarlsson. Åh, jag bara älskar det… Liv också 🙂

Livan!

Livan!

Kolla in vad vi matchar varandra bra med våra vackra armband.

Kolla in vad vi matchar varandra bra med våra vackra armband (man kan tro att det är en lurvig mansarm, men det är min).

 

Liv gör så mycket framsteg. Hon säger ma-ma-ma-ma-ma hela tiden, hon kryper runt riktigt på knäna och hon reser sig mot saker. Tänk att hon ställer sig upp själv! Hon håller såklart i sig och det är väldigt vingligt, men så duktigt! Lillprutten börjar bli så stor.

Jag kan stå... nästan i alla fall.

Jag kan stå... nästan i alla fall.

Mio hälsar god natt och visar stolt upp sin nya glugg.

Mio hälsar god natt och visar stolt upp sin nya glugg.

Tiden går så fort. Tänk att det snart lunkar runt två "pubbekillar" här hemma :-)

Tiden går så fort. Tänk att det snart lunkar runt två "pubbekillar" här hemma 🙂

Såg du i Metro idag att jag ska lussa på T-centralen? Den 10:e december slår jag och SL ett slag för miljön och bjuder dig på ett riktigt Luciatåg med mig i spetsen, glögg och pepparkakor. Ska bli jättekul. 

Nu är det dags för Grey´s Anatomy och sedan ska jag sova.

God natt.

Puss och kram.

 

 

 13 kommentarer13 kommentarer om “Sängen kallar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Säger du också pumlor?! Trodde det var något inhemskt uttryck från min hemby i Höga Kusten. Här i Stockholm har jag bara blivit bemöt av stora frågetecken och sneda leenden när jag sagt pomlor (uttalas med norrländskt L) om julgranskulorna ; ) Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Men Hanna…snälla berätta nu vad som händer på lördag!!!Jag börjar ju bli nervös ;).

  Svara
 • Dina barn är så fantastisk söta och dom växer så fort, lilla Liv är alltid så glad. Såg bilderna fr New york vad underbart det såg ut =)))
  Massor med kramar fr lilla mig, All kärlek till underbara dig ♥♥

  Svara
 • Pumlor,undrade också vad det är för ngt.Barnen är ju så himla söta.Livan vilken liten solstråle.Ser så trygg ut.Kram till er alla.

  Svara
 • Hejfina Hannah!Vad fina armband.Tiden går så fort, tycker inte det var längesedan vi väntade ivrigt på att lilla Liv skulle födas, och nu står hon snart själv. Mysigt att fixa hemma.Nu ska jag kojsa!har varit och givit ungdomar med högt adrenalinpåslag taktil massage, de mår så gott av det och kommer ner i varv!

  Sov nu så gott!
  kram

  Svara
 • Har heller aldrig hört ordet pumlor. Men man lär sig något nytt varje dag. Jag julpyntade förra veckan. Äntligen!!!
  Kul att få se Mio och William igen, jag har saknat deras söta små ansikten. Och Hannah, vad roligt att du ska vara lucia, grattis! Såg dig inte i Metro, för jag bor ju i Göteborg ;). Sov så gott!!

  Svara
 • Då var man äntligen medlem här! Pumlor var ett nytt ord för mig oxå. Dina barn är så fina! Ska bli så kul att få träffa er på lördag, måste erkänna att man är lite nervös;) Ha det så gott!

  Svara
 • Åh, härligt! Pumlor, ett helt fantastiskt norrländskt ord. Bor i Luleå, och ingen utanför vet typ vad det är! Du borde bli medlem i pumlans vänner. Googla på det så kommer hemsidan upp. Det finns även tröjor att köpa. EN bekant till mamma o pappa har den sidan. Har du norrländska rötter? 🙂

  Svara
 • Vilka sötisar ni är båda två 😀 armbandet, åh va gulligt!
  Tycker lilla Liv är så fin och det känns verkligen så roligt att få läsa bloggen varje dag!
  Kram på er båda, Lommo

  Svara
 • Det där med pumla är verkligen ett intressant ord. Första gången jag hörde det så säger en kompis till mig att han skall gå ut och köpa pumlor.

  Jag tyckte det lät som någon slags bulle och trodde att han skulle komma hem med något gott fikabröd. Gissa min besvikelse när det var julgranskulor han kom hem med.. Det blev bara kaffe till fikat den dagen..;)

  Svara
 • alla dina barn är så fina, William kommer bli en riktig hunk när han blir tonåring 😉
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Hejsan Hannah! Som född i Luleå vet jag absolut vad en pumla är. Brukar beskriva pumla för stockholmare som något skört och runt. Är själv kungsholmsbo sedan ett par år tillbaka=). Har redan hunnit göra en beställning av ett tennarmband av veronica, det fick bli ett med rött skinn. Tack såå för tipset!Önskar en härlig eftermiddag!

  Svara
 • Hej, mitt namn är Lina, har följt din blogg ända sen du blogga på mama! Är bara 19år men blir alltid så glad att läsa din blogg 🙂 Dina barn är super söta! Är just nu au pair i Denver Co åt en liten pojke på 1år, Läste om att du haft missfall, för 3 veckor sedan skulle min moster som jag står väldigt nära. få en liten pojke, hade gått över 2 veckor så när hon va där dagen innan dom skulle förlösa henne, så visade sig att världens finaste Melkers hjärta hade slutat slå, de är blande de värsta jag har varit med om och även min familj, men även att vara på andra sidan atlanten och inte kunna vara där, så jag förstår verkligen hur de har varit för dig att få missfall, ville bara berätta min historia, och säga hej från en 19 årig kan va kul att veta att man har olika åldrar på sina läsare, Stor Kram från mig

  Svara