Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:39 | december 3, 2009

Konsert

God morgon min vän. Förlåt för ett kort och stressigt mobilinlägg, men jag ska med ett flyg till Göteborg. Har precis varit och sett William och hans klass spela blockflöjt. Det var en välspelad konsert 🙂 Ska jobba hela dagen och flyger hem i eftermiddag. Jag gör ett ordentligt inlägg så fort jag kommer hem.
Ha en underbar dag! Kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Konsert”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon min vän, lycka till idag och ha en underbar dag! Vi ses på lördag! 😉

  Svara
 • Hej! Igår satt jag och sambon och tittade på en film som heter Fighting, i slutet av filmen går dem förbi den där stora tjuren som du poserar bredvid varpå jag skriiker till sambon ” Där har Hannah precis varit!! ” Hahaha han börjar bli van vid det här laget, eftersom jag brukar refererar till dig som ”vän” när jag berättar saker som du har skrivit. Haha denna bloggvärld! Ta hand om dig. Kram Frida från Gävle

  Svara
 • Hej fina.Ha en underbar dag i Götet.Var rädd om dig.Kram

  Svara
 • Önskar dig en bra dag på jobbet!

  kram

  Svara
 • välkommen till våran underbara stad =)))
  här e de strålande sol =)…. synd att man inte kunde träffas å ta en lunch =( … nu när du e här å man bor här =)
  många kramar

  Svara
 • Precis, välkommen till soliga, kalla götet! Blir så nyfiken bara på vad det är för nytt hemligt jobb du har!!! Hoppas du får berätta snart!
  Lucian skulle man allt velat se! Du kommer ju passa perfekt!

  Svara
 • instämmer med föregående talare :-D. men vad e det du ska jobba med hela dan? skulle vilja veta var du är så man kunde komma förbi och säga hej. kan tyvärr inte komma på lördag – hade faktiskt tänkt att ta flyget upp och bo på nåt billigt litet hotell och se det som en tjej- utflykt men det blev som sagt fel helg för mig:-(. men kommer ni till göteborg kan du räkna med mig. längtar verkligen efter att få träffa dig på riktigt. Kram chritel

  Svara
 • Hej!

  Jag har följt din blogg sedan i somras och gillar den verkligenmen det är första gången jag kommenterar här! Du verkar vara en toppenmamma och jag är verkligen glad för din skull att du är så lycklig!

  Fint armband som lilla Liv har fått!
  Vad har du för klocka? Den ser väldigt snygg ut! Håller själv på och letar en klocka men kan inte bestämma mig…
  Kram

  Kram från Jenny

  Svara
 • Hoppas du haft en bra dag i Gbg =). Åh jag som har sett fram emot lördagen men fick idag veta att min vän som skulle med har fått influensan och ligger väldigt sjuk *snyft*, vet inte om jag ”vågar” åka ensam, ha ha är väl en fegis. Men det skulle ha varit sååå kul.

  Ha det bra, kram.

  Svara
 • Nog för att jag har en kompis med mig och kanske också skulle dragit mig för att åka ensam men jag tycker ändå att du ska komma ”bruden” 🙂 Du kan kan gå dit med oss om du vill!?

  Svara
 • Hej ”Alina” vad snällt av dig =) hör av dig till min mail [email protected] så bestämmer vi något =)

  Svara