Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:16 | december 4, 2009

Hektisk dag

God morgon kära vän. Det är fredag, bästa dagen 🙂 Jag ska fara in till stan nu, har en hektisk dag framför mig. Ville mest bara önska dig en underbar början på helgen. 

Hör av mig så snart jag kan.

morgon

Ta hand om dig och dina kära, le en extra gång och tänk på att du gör alltid någon glad 🙂

Varma kramar.


9 kommentarer9 kommentarer om “Hektisk dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon fina du!!
  Ha en underbar helg och hoppas bloggträffen blir bra, önskade att jag hade kunnat komma. Berätta allt sen 🙂 Ska snart ta mig ut på en promenad med min dotter. STOR kram till er alla

  Svara
 • Jag önskar dig också en underbar dag.Du är bäst Hannah.Kram.

  Svara
 • Heej:-)
  Har glömt fråga om alice & sens pixelscarf, kommer de att finnas i er webbshop? Jag försöker nämligen få tag i sånna men de ska tydligen inte tillverkas längre:-( Har för mig att du skrev för ett tag sedan att ni skulle börja sälja lite saker i webbshopen, bla den.
  Hoppas på det!!:-)
  Ha en riktigt fin dag:-)
  Kram kram

  Svara
 • Good morning=)
  du e så gullig, man blir glad varje morgon när man knappar in i bloggfamiljen. Underbart=)

  Svara
 • Det är absolut konstaterat att DU Hannah måste vara Sveriges vackraste kvinna!!
  Nu ska jag iväg på ett ganska viktigt möte sen blir det helg =)
  Ta hand om dig Hannah och hoppas du får en mysig fredagkväll med din familj <3

  Kram Maria.

  Svara
 • Va vacker bild! Ja jag håller med föregående, du måste helt klart va sveriges vackraste kvinna! =) hoppas du också får en bra start på helgen och att dagen inte blev alltför krävande och hektisk! Nu väntar ekonomistyrning för mig, inte lika rolig start på helgen haha. Stor kram!

  Svara
 • Håller med både bruden 75 och jossan.Helt klart du är Sveriges vackraste kvinna.Hoppas nu ni får en riktigt rolig bloggträff.Jag är så ledsen att jag inte kan komma.Jag hade verkligen sett fram emot och träffa dig och Peter.Stor kram. Marita.

  Svara
 • Ha en underbar dag du med. Allltid lika trevligt att logga in sig på sidan. En tröst att läsa om allas livsöden på något vis också. Som en stor familj! Själva har vi mycket på schemat, vi hoppas att vår lillas hjärta får klappa vidare, vilket visar sig inom kort. Kram

  Svara
 • åå vilken mysig och snygg tröja. vet du vart den är köpt? måste bli tusen frågor på sånt så svara bara om du orkar. önskar dig en skön helg förövrigt. kram

  Svara