Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | december 4, 2009

Radio

Hej, har din helg börjat bra? Jag har precis hämtat Mio. Sitter i bilen och väntar på William. Innan dess så hade jag jobbmöte i stan och spelade även in en kort radioreklam för mitt och SLs luciatåget som är på torsdag på Kungsträdgårdens t-banestation kl. 16.30. Kom dit om du har möjlighet, så bjuder vi på sång, glögg och pepparkakor 🙂

Liv var med i studion.


14 kommentarer14 kommentarer om “Radio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!äntligen helg, så mysigt!ska ju på julbord imorgon, men ska tänka på er i stockholm och bloggträffen!Så go Liv ser ut, nästan så hon vill tillägga något i radion med!Ha en superkul träff imorgon!jag hoppas jag kan närvara nästa träff!

  varm kram Helena

  Svara
 • Hej Hannah och alla andra här på familjen. Hoppas ni får en riktigt härlig och rolig bloggträff imorgon!! Kram Vickan

  Svara
 • Hej fina Hannah. Hoppas att du och din underbara familj har haft en bra dag och kväll. Ser fram emot träffen i morgon. Kram

  Svara
 • hej!! jag har precis blivit mamma och precis börjat blogga. Du (o maggan) har inspirerat mig så mkt. Har skrivit ett inlägg om er. OM du är nyfiken så kika in på bloggen.
  kram ///eli

  Svara
 • Hej. Vad härligt det måste vara att kunna ta med lilla skatten på jobbet. Idag har varit en fullsatt dag. Lussefirande på dagis med 5-åringen, läkarbesök, julmiddag på älsklingens jobb och sen… Packa. Att det kan ta sådan tid när man bara ska vara borta i två dagar. Men nu är vi äntligen färdiga. Så i morgon åker vi från lilla staden Jönköping till stora staden Stockholm. Gud vad kul att kunna säga..Vi ses i morgon. Kram Birgitta med make

  Svara
 • Hej! Hoppas ni får det riktigt roligt ikväll!! Jag har meddelat via mail att jag inte kan komma pga sjukdom. Hade verkligen sett fram emot den här kvällen, så det känns riktigt trist! Hoppas det blir en ny chans till våren.
  Kramar

  Svara
 • ses ikväll!s

  Svara
 • Kunde inte komma idag hann tyvärr inte lämna återbud var på väg till bloggträffen men då ringde dom från KS där min dotter ligger inne med Lekemi Cancer. Hon är bara 3 år är väldig sjuk.
  Vi vet inte om hon överlever skit sjukdomen eller inte…
  Alla vi i fam/släkten mår jätte dåligt av det här…

  /Zara

  Svara
 • starisz.Tusen kramar till dig och din familj.Tänker på er.

  Svara
 • Kikar in och väntar på nytt inlägg men kom på att ni har bloggträff idag. Trist att man inte kunde komma men hoppas ni har en underbar kväll. Dagen känns tristare utan glada och härliga inlägg att läsa från dig.

  starisz: Livet är orättvist, kan inte ens tänka mig hur det är att vara i din situation men vill skicka styrkekramar till dig och din familj.

  Kram till er alla.

  Svara
 • Hej Hannah!Hoppas att ni haft en rolig bloggträff, som jag tyvärr inte kunde vara med på. Till Starisz; tårarna trillar när jag läser din kommentar, det finns inga ord, ber till högre makter att det ska gå bra för er lilla familj.

  Svara
 • Hoppas att ni har en trevlig kväll! Önskar att jag hade kunnat vara där..men nu har jag nog brutit foten med, så det var väl lika bra.

  Här i Usa där jag bor har vi snö idag..trevligt!

  Svara
 • Zara: Såg din kommentar först nu. Jag hoppas och ber att allt kommer att gå bra för din dotter och din familj. Speciellt såhär i juletider hoppas jag att någon där uppe kan finna sig extra snäll och skänka er friskhet som julklapp..

  Mina tankar går till er.

  Svara
 • tack för igår hannah peter kina,alla trevliga!!har bilder fr bloggträffen! mejla om du e intresserad.Kram //[email protected] pusspuss hoppas du gilla blommorna!:)

  Svara