Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | december 6, 2009

En kväll att minnas

Det känns som sen kväll, men klockan är bara strax efter fyra. Det är så mörkt ute. Vi har ganska nyligen kommit hem. Vi bodde kvar hela familjen på Scandic Park där vi hade vår träff. Det var en kväll att minnas och den var så full av kärlek. Jag önskar att vi alla kunde träffas,men det får bli nästa gång 🙂 Kvällen var full av skratt, olika livsöden och berättelser, en och en annan liten tår, kramar, glädje och nya vänskapsband. 

Jag var trött och mådde prutt imorse, men piggande till efter en god hotellfrukost med barnen.

Jag var trött och mådde prutt imorse, men piggnade till efter en god hotellfrukost med barnen.

Jag är så oerhört glad över att jag har dig som min vän. Det är häftigt att ha en så stor ”familj”. Trots att vi kanske aldrig har setts eller utbytt en mening, så finns vi för varandra i alla fall.

Jag har inte hunnit göra särskilt många inlägg under helgen, så här har du en sammanfattning med bilder.

Fredagens jobb avslutades med en fotografering för tidningen "Receptfritt". Vi tog också en "fejkad" bild inomhus, som kommer se ut som den är tagen utomhus. Vi svettades i full vintermundering, men barnen log tappert i alla fall.

Fredagens jobb avslutades med en fotografering för tidningen "Receptfritt". Vi tog också en "fejkad" bild inomhus, som kommer se ut som den är tagen utomhus. Vi svettades i full vintermundering, men barnen log tappert i alla fall.

Vi åt Fiskbilens räkor framför Idol, och Mio var salig över att få äta "Jäkoj".

Vi åt Fiskbilens räkor framför Idol och Mio var salig över att få äta "jäkoj".

Lördagen var full av planering,  fix och trix. Vi kom till hotellet två timmar innan träffen, lagom stressade 🙂 Jag har som du vet mycket svårt att tala inför mycket folk, blir svettig av bara tanken. Igår var jag tvungen att göra det och är så stolt över mig själv att jag vågade… men jag hade i och för sig inget val 🙂 

Peter började med att hälsa välkommen och jag stod stel som en pinne och väntade på min tur.

Peter började med att hälsa välkommen och jag stod stel som en pinne med svettpärlor i mustaschen och väntade på min tur.

Till en början var jag svimfärdig, men sedan var jag framme hela tiden och slet i microfonen :-) Här ser det ut som om jag tom sjunger en djup kärlekssång till dig.

Till en början var jag svimfärdig, men sedan var jag framme hela tiden och slet i microfonen 🙂 Här ser det ut som om jag t.o.m. sjunger en djup kärlekssång till dig.

Magnus Wejdeskog stod för kvällens skönsång. Han var så bra!

Men det var Magnus Weideskog som stod för kvällens skönsång. Han var så bra!

Peter, Magnus vackra, stilsäkra Kina och jag.

Peter, Magnus, vackra, stilsäkra Kina och jag.

Älskade mamma kom och minglade med oss.

Älskade mamma kom och minglade med oss.

Västerås, Jönköping, Hultsfred, Strängnes, Göteborg var bara några av städerna ni kom från.

Västerås, Jönköping, Hultsfred, Strängnäs, Göteborg och Norrköping var bara några av städerna ni kom från.

Vi blev stylade av Bobby och två andra proffs. I slutet gick många av oss runt med helt nya frisyrer.

Vi blev stylade av Bobby och två andra proffs. I slutet gick många av oss runt med helt nya frisyrer.

Pojkarna hjälpte till med dragningarna av priserna och Mio passade på att krama alla tjejer som vann :-)

Pojkarna hjälpte till med dragningarna av priserna och Mio passade på att krama alla tjejer som vann 🙂

Wiliam och Mio blev som galna av glädje när de fick vara i centrum bland över hundra tjejer.

Pojkarna blev som galna av glädje när de fick vara i centrum bland över hundra tjejer.

Det var massor av fina och roliga priser. Smink från MAKE UP STORE, hårvårdsprodukter från BOBBY´S nya serie, en weekend i Åre på HOLIDAY CLUB, presentkort på barnbutiken KNODD

... Mammas nya bok

... Mammas nya bok

... En långlunch med mig och Kina var "mingelpriset". Kina bjuder på de bästa trendtipsen och jag kan kanske tipsa om blöjor :-)

... En middag med mig och Kina var "mingelpriset". Kina bjuder på de bästa trendtipsen och jag kan kanske tipsa om blöjor 🙂 (PS: jag behöver din mailadress, skicka till [email protected])

Även vi fick vackra gåvor, och jag som älskar ljus fick bl a dessa…

Tänd ett ljus i mörkret.

Tänd ett ljus i mörkret.

Lyktor som lyser upp utanför dörren.

Lyktor som lyser upp utanför dörren.

…men också blommor, roliga hemmapyssel, pepparkakor, lussebullar, vin och andra uppskattade presenter. Tack!

Vet du en sak? DU ÄR VÄRDEFULL!

All kärlek.


30 kommentarer30 kommentarer om “En kväll att minnas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Tusen tack för igår, såå mysigt och fint fixat!
  Har fortfarande kvar Mios lilla ”autograf” på min hand..haha.
  Hoppas att lussebullarna är goda!
  Vi ses och hörs fina du, kanske kan jag ge dig och Peter en härlig utekväll med barnpassning nästa gång..
  Kramar, tack för att du är den du är

  Svara
 • Åh så härligt ni verkar ha haft det!
  Så ledsen att jag fick förhinder.
  Stor kram

  Svara
 • Hej fina Hannah.Ni verkar ju ha haft en super kväll.Jag ser fram emot nästa bloggträff.Förstår att du är trött idag.Ha en fortsatt fin 2 advent.Tack Hannah för att du är du.Kram på dig.

  Svara
 • Tack underbara Hannah och alla andra på bloggfamiljen för en helt fantastisk och underbar kväll. Det var så mysigt och trevligt. Och allt ni hade fixat och ordnat. Det var en toppen kväll verkligen. Hoppas att ni har haft en riktigt toppen 2:a advent.

  Kram på dig

  Svara
 • Hannah!! Jag Undrar om man kan mejla dig privat någonstans…Hör av dig om du kan/vill/har tid .. [email protected] kram Jennie i Strängnäs

  Svara
 • Hejsan!
  Nu har jag precis blivit medlem här men jag har läst era bloggar ganska länge nu:) Jätte duktiga är ni och dig följer jag speciellet. Du skriver så bra och ni är så söta din familj 🙂

  Varma kramar
  Nettan

  Svara
 • Glömde skriva att jag hade jätte gärna viljat komma på eran bloggträff, men ska allt se till att komma på nästa 🙂

  Svara
 • Hej,
  tack för igår! Det var en mycket trevlig kväll och var värt 64 mil, alldeldes ensam i bilen ;). Jag var väldigt tveksam till om jag skulle köra så långt för tre timmars bloggträff, men jag är glad att jag gjorde det. Jag träffade några goa tjejer som jag kommer att hålla kontakt med, och så fick jag ju en trevlig pratstund med dig och Peter. Hoppas ni tar er till Småland någon gång så att jag får lite närmare ;). Ha det bra…och du: det märktes inte att du var nervös vid mikrofonen- du gjorde det så bra!!!Kram Victoria.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ni verkar ha haft en toppen kväll, tråkigt att jag inte kunde vara med men nästa gång om ni kommer till Göteborg eller Malmö… Hade varit så kul o få träffa dig o din fin fina familj…

  Ha en fortsatt mysig söndag!
  kramar

  Svara
 • Vad mysigt ni verkar ha haft det, trist att man inte kunde vara med denna gång. Kommer det bli någon träff norrut tror du eller blir det mest söderut?

  Kram Ullis

  Svara
 • Tack för ditt mail Hannah. Har du sett mitt svar?
  Må så gott

  Svara
 • Tack för en oförglömlig och underbar kväll!
  Kram Hanna

  Svara
 • Roligt att kvällen blev så lyckad! Hoppas kunna vara med nästa tillfälle :).

  Kram kram

  Svara
 • Hej! Ett stort tack för en jättetrevlig kväll. Över förväntan på alla plan. Det var så roligt att träffa alla som läser bloggarna, och er såklart. Fortsatte kvällen efter träffen med middag på stan och kröp ned sent i sängen på Scandic Park hotell. Stor kram från mig (hon som var gravid och mötte er vid frukosten dagen efter)!

  Svara
 • Va mysigt ni ser ut o haft……blir lite avis att man inte va där 😉
  Ska strax gå o lägga mig, börjar jobba tidigt imorn.
  Kram

  Svara
 • Tack ännnu en gång!! Synd att din mamma redan hann smita iväg när jag vann boken. Allt var bara toppen och jag fick i mig några supergoda alkoholfria drinkar! Det var nästa bättre än vin i dagsläget! 😉

  La Lee: tack själv!! Var så kul att träffa er alla!Massa kramar
  /D

  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Åh vad kul ni verkar ha haft det!
  önskar jag kunde vart där:(

  hoppas du haft en bra dag.
  puss å kram

  å vet du ?
  du är värdefull!

  Svara
 • Måste tacka för en otroligt kul kväll….Jag e så glad att jag fick komma+ att jag vann den bästa vinsten av alla, resan till åre…Min sambo blev överlyckling när jag berättade detta, han brinner för skidsport, sport överhuvudtaget…Jag med men med min gravidmage blir det inte så mycket gjort just nu…
  Tack iaf att jag fick chansen att komma och för den underbara vinsten….Väntar ivrigt på mailet om mera information….
  Kram Linda i Bålsta

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för en riktigt trevlig kväll!

  Måste berätta en kul grej som hände!
  Jag och min kompis stod vid vinbordet, då kommer din William fram och tar tag i ett vinglas =), då säger min vän, hallå där… är inte du lite liten för det där :D, Då säger William att han bara skulle testa om vi hade nån kollo 😀

  Kram Linda

  Svara
 • Hej Hannah!vad kul att festen blev så lyckad!tänkte på er!Så kul att få se bilderna nu från festen!Kan inte tro att du är blyg för att prata inför folk!Så söt bild på dig när du skriver att det ser ut som du sjunger en kärlekssång,håller med om det!

  Nu är det sovdags!

  Sov gott!ni är toppen!

  kram Helena

  Svara
 • Hej!

  TACK för en jättemysig kväll igår! Jag och min dotter hade jättekul, hon blev överlycklig när hon såg att Bobby var där och hon fick håret fixat. Det var en perfekt avslutning på vår mamma/dotter dag i Stockholm. Vi åkte ju från Linköping och skulle ta bussen hem vid 11 men det blev inte riktigt så, vi gick totalt fel när vi skulle till cityterminalen och MISSAR bussen. Till vår förskräckelse gick det inga fler bussar eller tåg hem förräns nästa dag! Panik! Vi gick till Scandichotellet vid centralstation men där var det fullt, ringde runt till andra hotell i närheten men fullt överallt, hjälp! Vi trodde vi skulle få sova ute ;-). Vi tog iaf en taxi till medborgarplatsen men ingen lycka där heller. Klockan var typ 12 nu och det kändes hopplöst. Tillslut kom vi på att det fanns ett hotell på söder som vi bott på förut så kl.12.30 kom vi fram dit och de hade ett rum ledigt, jippi!! Så det blev hotellnatt (plånboken ekar;-) ) och hemfärd idag, vilket äventyr. Vi hade iaf kanonkul och det var ju huvudsaken. Hoppas det blir fler träffar, vi höll oss mest i bakgrunden men hade verkligen jätteskoj 🙂

  Kram från Linda & Emelie

  Svara
 • Tusen tack för en helt underbar kväll. Vi är inga vana minglare. Men vi hade verkligen trevligt. Lagom mix av allt och jättetremysiga vinster. Blev inte av att vi köpte din mammas bok. Men det ska vi göra så fort vi kommer åt. Vad fina ni är hela familjen. Era ungar är ju ljuvliga. Min gode make har för första gången i livet skickat en bloggkomentar. Han ”snodde” mitt alias och fick i väg en hälsning till Peter. Från oss båda vårt varmaste tack. Birgitta och Jan, Jönköping.
  P.s. Du pratar så bra framför folksammlingar. Det märktes inte alls att du var närvös. D.s

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft det jätte mysigt!!
  Lite avis är man allt, för att jag inte kunde gå, men jag unnar er alla det! 🙂

  Hannah, kan jag köpa din mammas bok online och få den skickad till Usa?

  Kram

  Svara
 • Tack för en underbar kväll 🙂
  Det var värt att åka från Norrköping till er.

  stora kramar från Therese i Norrköping

  Svara
 • Ni ser ut att ha det väldigt trevligt!! Jag ville också vart där, men lite långt att åka. Du är underbar Hannah!! Rolig tillställning och att den blev lyckad:)

  Svara
 • Hej Hannah 🙂
  Vart ifrån kommer de fina lycktorna ?
  de skulle passa jätte fint till mitt vita hus.

  Ser ut som en trevlig helg.
  Kram

  Svara
 • Tack så jättemycket för en trevlig kväll, längtar redan till nästa träff 🙂

  Svara
 • Nallen83: Kul att sambon blev glad…Väntar oxå på mitt mejl ang min presentkortsvinst.Är ivrig att få handla på Knodd… Hannah: Du kanske vill göra mig sällskap på Knodd å de mig lite tips å ideer….Kram på er alla…

  Svara
 • Mirakel: väntar fortfarande på mejl….ska bli kul att planera lite, blir nog en sommarresa med några extra dagar till där…Skulle vilja åka nu men det är lite svårt med min gravidkropp just nu…Hoppas du får ditt mejl snart så du kan shoppa loss..
  Kram linda i Bålsta

  Svara
 • Nallen83: Jag väntar oxå på mitt mejl…Ja en sommar i Åre är nog inte helt fel,lite fiske oxå då kanske…Vi får hoppas på att vi får våra mejl snart..Hör av dig om du får ditt…
  [email protected] /Kram

  Svara