Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:41 | december 7, 2009

Blåsor under tårna

God morgon, vackra vän. Jag har krypit ner i sängen igen efter att jag lämnat pojkarna på skolan. Fy, vilket tråkigt väder. Molnen hänger grå och tunga på himlen, det duggar och är alldeles dimmigt 🙁 Kan vi inte få en vit jul!

Idag ska jag löpa amok med julpyntet. Har inte hunnit med att pynta á la Hannah, vilket är skandal med tanke på att vi är en hel vecka in i december. Något annat kul är att idag går pressreleasen ut angående mitt nya jobb, så ikväll får jag äntligen ta av mig munkaveln och prata ur skägget 🙂 Är så trött på att inte kunna skriva exakt vad jag gör, när jag är iväg på fotograferingar och annat.

Apropå ”jobb” och jul, så ska jag vara Lucia på torsdag. Jag och en stor kör med tomtar och stjärngossar från Kungsholmens musikgymnasium ska lussa för SL:s resenärer. Vi valde att göra det kl 16.30 på Kungsträdgårdens T-banestation. Vid den tiden så är det folk på väg hem från sina jobb, kanske trötta och kan behövas muntras upp. Vi bjuder på sång, glögg och pepparkakor. Försöker helt enkelt göra resan lite trevligare 🙂 Vi är fyra ambassadörer för SL och står bakom deras miljötänk. Gå in här så får du se vilka fler det är http://sl.se/event/ Alla vi kommer ha olika events för dig och SL:s resenärer.

Igår hasade jag runt i mjukiskläder hela dagen. Vi hade en mysig andra avdvent hemma utan stress och bekymmer… Skönt!

Adventsljusstaken lyste upp det mörka vardagsrummet.

Adventsljusstaken lyste upp vårt mörka vardagsrum.

Mina älskade raggsockor är numera lika tunna som spindelväv och fulla av hål. Dags för nya :-)

Mina älskade raggsockor är numera lika tunna som spindelväv och fulla av hål. Dags för nya 🙂

Liv drar sig upp längs med kökslådorna (ja, de är barnsäkra). Hon står på sina spaghettiben och ser livrädd ut.

Liv drar sig upp längs med kökslådorna (ja, de är barnsäkra). Hon står på sina spaghettiben och ser livrädd ut.

Hon vet redan sin plats i köket :-)

Hon vet redan sin plats i köket 🙂 (Ironi)

Liv älskar sin gåstol och har en stund om dagen då hon springer runt som en tok. Hon sick sackar mellan stol och bord med ett leende.

Liv älskar sin gåstol och har en stund om dagen då hon springer runt som en tok. Hon sick sackar mellan stol och bord med ett leende.

Hon har dragit sig fram på sina små fötter så hon fått två blåsor... Sorgset :-(

Hon har dragit sig fram på sina små fötter så hon fått två blåsor... Sorgset 🙁

Nu ska jag koka kaffe och skriva min sida i Aftonbladets Klick. Hoppas att du får en fin start på veckan och att du känner värme i din själ och hjärta.

Stora kramar.


31 kommentarer31 kommentarer om “Blåsor under tårna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fin hon är lilla Liv!!
  Och jag är så ledsen över att jag inte kunde vara med på träffen…:(
  Men ser fram emot nästa och hoppas verkligen jag får komma då…?!
  Love Malinapralina<3

  Svara
 • va fin hon är! det första jag gör är att knappa in på din blogg varje morgon,,,hehhehe,,,man blir ju glad varje gång=)

  Svara
 • Tillåt mig att le! Precis sådär såg min lilla gosses små tår också ut. Och inte blev det bättre när han började släpa sig fram som en skottskadad krigsfånge (båda armarna och ena benet).
  Hälsa din man att jag i alla fall ser fram emot bilder på din julhysteri! Det ÄR mysigt.
  Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • Hej Hannha!
  Jag är en trogen läsare av din blogg men nybliven medlem. Vilken ursöt dress Liv har. Det är kul att följa ditt och Peters liv, kul att läsa er båda, väntar med spänning vad ditt nya jobb är, hoppas vi kommer få se lite av dig i TV-rutan! Ha en riktigt skön dag i myssockorna.

  Svara
 • Hej!:-) Vilken liten goding hon är Liv:-)
  Vill även skriva en hälsning till Zara och hennes dotter. Jag håller tummarna och ber för er att allt ska gå bra! Har en fråga också, är du från karlstad?
  Hoppas ni alla får en bra dag i alla fall med mycket kärlek och värme:-)
  *många styrkekramar till zara och hennes familj!

  Svara
 • Finaste Hannah! Åhh vad ni verkade ha det mysigt på bloggträffen. Konstigt att se en massa tjejer där från ”vår familj” liksom 😉 Nästa gång är jag lätt med!! 🙂 Å vad söt lilla Liv är, helt underbar!!! Så duktig också. Jag ska också julpynta lite mer idag, baka lussekatter m.m… myyssss! Stor, varm julkram till dig från mig

  Svara
 • Kul att julpynta! Ser fram emot resultatet. Vilka gulliga kläder Liv har på sig.
  Stor kram

  Svara
 • Hej fina Hannah.Hon är för söt lilla Liv.En riktig litet charmtroll.Tänk att hon redan reser sig upp.Tycker inte det är längesen som hon var bebis,stora tjejen nu.Så fin adventsljusstake.Skönt att gå och lägga sig igen och mysa.Det tror jag du behöver som du far fram och tillbaka överallt.Ha en riktigt skön Måndag, och en bamsekram till världens bästa Hannah.Marita.

  Svara
 • Så fin hon är Liv, och vilka fina kläder hon har !! Hoppas ni får en mysig dag ! kramar

  Svara
 • Så gulliga prickiga kläder lilla Liv har. Prova med Nectar & Beautys aloe vera salva med kammomil i , till blåsorna, den salvan är bra! Hälsn Lina

  Svara
 • Goddag!
  Å vad bra att du får släppa vad det är för nytt jobb du har på gång. Jag har trott att jag har missat någon info om det och letat som en tok. Då får vi veta ikväll då?

  De där söndriga tårna känner jag igen från mina nr 2 och nr 3, de hade skavsår/blåsor efter all ålning. 🙂

  Ha en bra dag!
  http://fridajensen.blogg.se

  Svara
 • Hej Tjejen!
  Har inte varit någon tjej som följer bloggar men nu har det blitt så i ett par veckor och jag tycker att det är så kul att se hur du har det där ute i Sigtuna, ni verkar ha det sååå otroligt mysigt!!! Med dina gosiga barn och ni kanonkille till man!!!! Förtsätt att njuta av livet det smittar av sig!!!
  God jul och ett fantastiskt fint slut på året!!!
  Kramar i massor! Lisen

  Svara
 • Ett tips för att inte förvärra blåsorna är att vara lite strängare med strumpor. Halksockor är det apsolut bästa. Ha en fin pyntardag. Kram Birgitta

  Svara
 • Liv blir bara sötare o sötare för varje dag som går. Peter får nog vakta henne noga när hon kommer upp i tonåren. Jag hoppas att ni kommer att ha en bloggträff i skåne så man kan vara med såg hur trevligt ni hade i lördags.

  Ha en bra dag…

  Svara
 • Min lilla kille är precis som Liv nu, kryper, klättar och är överallt. Han älskar när diskmaskinen är öppen och det bästa v allt är när jag drar igågn damsugaren då tjuter han och kryper efter med ett stort leende! Knäppungar! 🙂

  Hur och var firar ni julen i år? Har du dina stora killar med dig varje jul eller kör de varannant år med sina pappor? Mina stora barn är med sin pappa i år men lillkillen är med mig och min man. Men sen när de kommer hem igen efter jul så firar vi vår jul med dem.

  Kram Ullis

  Svara
 • Hejsan!

  Så söta bilder av Liv. Hoppas hon blir av med blåsorna fort.
  Jag har en klädes-fråga!
  Jag undrar vart du köpt den röd/cerisa koftan du hade på Dig i Göteborg. Såg både fin och mysig ut.

  Stora kramar från mig
  Ha en bra dag med din familj!

  Svara
 • Hej Hannah, vilken fin ljusstake 🙂 så snyggt med röda lju till!
  Åh, lilla Liv,,,så söt så söt,att hon nu är så stor att hon ställer sig upp själv! hon gör precis om min pojke , sitter vid diskmaskinen och pilalr på allt 😉

  Kram Lommo

  Svara
 • ååå vad roligt ni verkar ha haft på bloggträffen. Är så ledsen att jag inte kunde vara med och få träffa alla i ”vår familj”. Hoppas, hoppas på att jag kan vara med på nästa träff. Stackars lilla söta Liv som fått blåsor. Vi får hoppas att dom försvinner snart. Du är en underbar person Hannah =) Önskar dig och din familj en underbar dag. Själv ska jag och mina två små pojkar vara inne o mysa idag, tända en massa ljus då vädret är så grått. Undrar även vart du har köpt din fina adventsljusstake? Stor varm kram Linda

  Svara
 • Hej Hannah! Stort TACK för en supertrevlig bloggträff! Jätterolig idé! Det var skoj att träffa er alla live. Det kändes så personligt och mysigt. Och va härliga Mio och William är, ja Peter också förstås :-)!
  Hade velat tacka dig personligen men det va svårt, alla ville ju hinna prata med dig så klart :-). 1000 tack i alla fall!

  Stackars lilla Liv som fått blåsor. Hoppas det snart blir bra!

  Kram Anna (med den stora bebismagen)

  Ps. Kul att du hittade till Sephora i NY och shoppade i.d smink 🙂 D.s

  Svara
 • Det låter som ni haft en toppenträff!! Önskar att jag varit med men, en helg med julbord och hotell tillsammans med familjen är inte heller helt fel. Skulle önska att ni vid nästa träff talade om datumet lite tidigare, om det är möjligt förstås. Kanske Malmös tur nästa gång eller varför inte Båstad sommartid, då ni kan kombinera det med ett besök hos farmor. Var rädd om dej och njut av stunden. Kram Liselott

  Svara
 • Oj oj oj,hade gärna minglat med er oxå…men har ni nästa träff i Malmö-Sveriges mysigaste stad- så kommer jag absolut!
  Håller med det de andra redan sagt:Vilken fin dress Liv har på sig,är den brun?älskar den!

  Svara
 • Lilla Liv är så himla fin!! Tittade precis på videobloggen – så charmig!!

  Måste bara få berätta en liten hemlighet: vi ska få ett litet syskon till vår 1-årige son!! Jag är bara i vecka 7 och än så länge har vi bara berättat för föräldrar och ett par nära vänner. Men så kom jag på att jag ju kan berätta här:-) Vi är så fantastiskt lyckliga och håller alla tummar vi kan för att det kommer att gå bra! Dessutom ska vi gifta oss i mars och har i helgen beställt den vackrast ring vi nånsin sett till mig. Livet är bra härligt, trots illamående och en förkyld liten kille här hemma…:-)

  Tack för en härlig blogg, Hannah!!
  Stor kram i höstrusket!

  Svara
 • vilket charmtroll hon är Liv. Kramar till er.

  Svara
 • Vill skicka en hälsning med massa tummar till EME! Jag håller dem alla jag har;-) Grattis och vad kul! Är själv gravid i vecka15:-)

  Vill även säga att jag är enormt besviken att jag inte kunde komma på bloggträffen:-( Hoppas innerligt att det kommer en ny chans!!:D Ni verkar ha haft en underbart rolig och mysig kväll:-)
  Många kramar till er alla:-)
  PS Hannah, snygg layout!!:D

  Svara
 • Kan det vara så att du ska vara med i Melodifestivalen igen och därav inte har kunnat säga något!? 🙂

  Svara
 • Och jag vill också säga att jag är jätteledsen jag inte kunde vara med på bloggträffen, jag hoppas ni hade det jättemysigt och att jag får en chans att vara med vid nästa tillfälle, kram!

  Svara
 • vilka otroligt fina kläder Liv har!

  Svara
 • Hej Hanna, vad fin hon är Liv, kan verkligen se framför mig när hon springer fram längs golvet som en tok 🙂
  Hoppas hon blir av med blåsorna snart så att hon kan springa vidare 😉
  Kom och tänka på dig och på hur otroligt mycket du har varit med om i ditt liv, trots att du inte är gammal. Är det något du ångrar att du gjort eller känner att du kunde gjort annorlunda? Du har inte funderat på att skriva en bok så mycket spännande som du har varit med om? 😉
  Ha en fortsatt bra dag fina du!
  Kram Malin!

  Svara
 • Så det är Lyckohjulet du ska vara med i, såg det just på internet. Typ snurra ett hjul i högglackat. Såg det i USA med hon på TV4 nyhetern Ulrika Nilsson, hon började sin TV-karriär med det. Har inte TV3 eller TV8 så jag kan inte se det men lycka till!

  Svara
 • Hej fina du! Lilla Liv är så himlans gullig, alltid lika glad på alla kort.
  Massor med kramar till dig =)))))

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag läser din blogg nästan varje dag och jag måste få säga att den är så mysig!
  Det är skönt och otroligt befriande med en så kärleksfull och varm blogg!
  Du verkar vara väldigt rar och du är otroligt vacker!
  Kram å tack för att du lyser upp min vardag.

  Svara