Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:47 | december 7, 2009

Lyckan i ett hjul

Ja, idag gick pressmeddelandet ut om mitt nya jobb. Jag och Hans Wiklund ska leda ”Miljonlotteriet Lyckohjulet”. Det är som det amerikanska varianten ”Wheel of Fortune”, men inte i samma gubbvälde-anda. Jag ska inte trippa runt på höga klackar utan manus och bara vända bokstäver. Vissa ”pålästa” journalister hade tydligen svårt att läsa innantill ur pressmeddelandet och skrev sin egna version. Gubbar! Lite nytänk och uppfräschning står vi för. Hans kan lika väl göra det, dock inte i de höga klackarna 🙂

Vi tror på ett mer jämnlikt tänk och fördelning med ledningen av programmet. Helt enkelt bättre och roligare. Hans är helt fantastiskt rolig och jag känner mig verkligen previligerad över att få jobba med honom. Det kommer sändas på TV3 och Tv8 sex dagar i veckan. Vi spelar in i en studio i Göteborg, därav min utflykt dit förra veckan. Alla de jag träffat i produktionen och på Eyeworks är underbara och jag tror och vet att detta kommer bli så spännande och lärorikt. 

Vi kommer spela in i intensiva perioder, men då är jag helt ledig desto längre och mer, vilket är precis hur jag gillar det. Jag blir borta några dagar i månaden, men när jag väl är hemma så kan jag ha full fokus på barnen, plus att jag kan ha med mig Liv på inspelningsdagarna. Helt perfekt! Jag är jätteglad och förväntansfull. 

Tog lite bilder när jag ar där på jobbet med att bygga upp vår studio. Det blir skitsnyggt :-)

Tog lite bilder när jag var där medan de höll på att bygga upp vår studio. Det blir skitsnyggt 🙂

Lyckohjulet färdigställs.

Lyckohjulet färdigställs.

Här hemma har det varit en lugn dag. Inte mycket har hänt mer än att jag fått upp några tomtar, lite ljus och tagit fram pojkarnas favoritprydnad. En julby.

Det lyser i de små, och stjärnor bildas på väggen.

Det lyser i de små husen och stjärnor bildas på väggen (Guldfynd).

När jag tittade på New York-bilderna ikväll, så hittade jag denna som jag glömt att visa dig…

Kolla in vilken hysterisk julprydnads-butik. Och detta var bara en liten del av butiken. Me like.

Kolla in vilken hysterisk julprydnads-butik. Och detta var bara en liten del av butiken. Me like.

William och jag ska ha ”mammadag” imorgon med bio, middag och julshopping. Eller han får mer visa vad han önskar sig och så kanske vi köper julklappar till Mio. OM den lille Mr. Säregen (Mio) sköter sig 🙂 Springet i benen och buset i blicken blev det tydligen lite för mycket av i skolan idag, fick jag höra av hans fröken. Så efter skolan var det bara att hoppa in i bilen och åka hem till den andra pojken och be om förlåtelse inför hans föräldrar. Han tog med sig sin adventskalender så att den andra pojken fick öppna hans lucka nr. 8 och få morgondagens chokladbit. Lite gulligt, trots att jag var så arg på honom att jag skakade.

idag53

Jag skulle hälsa god natt från pojkarna och Liv är glad över alla komplimanger hon fått för sin brun/prickiga dress från GAP 🙂

Tack för att Du finns. Sov så gott eller kanske god morgon 🙂

All kärlek.


28 kommentarer28 kommentarer om “Lyckan i ett hjul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till nya jobbet vad kul det lätt=)Det kommer du fixa alldeles utmärkt.
  Du är fin och värdefull=)Ha världens finaste barn =) kramis

  Svara
 • Oh jättegrattis! 🙂 Ser fram emot att se programmen! Måste passa på att tacka för bloggträffen 🙂 Det var bra fixat tyckte både jag och min vän. Pratade en liten stund med dig innan jag gick men minns knappt vad jag sa nu i efterhand. Det jag ville ha sagt var iallafall att man får sig en bild hur av ni är här på bloggen och den bilden var mycket bra innan men blev 1000 gånger bättre när man träffade er 🙂 Alltså fantastiskt!

  Ha det så bra!

  Svara
 • Grattis till ditt nya jobb! det låter jättebra 😀 Ha en underbar vecka!

  Tack för att DU finns också 🙂
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Skit i vad några mossiga journalister skriver. Du kommer ju att visa vad du går för, eller hur? Roligt att inspelningarna ska ske i Göteborg där jag bor. Om du får tid över någon gång och känner dig ensam, så kan du kontakta mig, så tar vi en fika! 😉
  Vad fin William är i sin Yoda- tröja. Att Mio (Mr. Säregen) är ett riktigt original det har man ju förstått. Jag kommenterade det hos Peter, men kan inte låta bli att göra det här med…att han delade med sig av chokladbiten bakom lucka 8 som en del av ett förlåt är gulligt och rörande. Lilla skrutten!!
  Sov så gott kära Hannah! Kram!

  Svara
 • Åh Grattis till jobbet..ska bli kul att se! 🙂 Hade så gärna velat träffa dig på bloggträffen…så jag hoppas det blir en bloggträff i Göteborg nästa gång! 🙂 Kram och sov så gott! Malin

  Svara
 • Grattis till jobbet!! Spännade nu kommer vi se dig mer på tv, kul 🙂 Ha en riktig trevlig dag med fina William idag. Kram till dig min vän du är så värdefull och sänder massor av kärlek till er. All kärlek, Magali

  Svara
 • Hej Hanna, grattis till nya jobbet och kul att du äntligen får börja tala öppet om det 🙂
  Jag måste kika på programmet och se vad det är, är inte riktigt insatt.
  Vilken mysig tomtestad, precis min typ av julpynt 🙂
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Malin!

  Svara
 • Grattis till det nya jobbet! Vad roligt!
  Gulliga lilla Mio. Det är så svårt det där med barnuppfostran men det är så rätt att ni tar sånt på allvar. Jag känner inte många föräldrar som skulle ta med sig barnen till den ”drabbade” och be om ursäkt…snarare hade det gjorts i förbifarten när man möttes i skolan efteråt. Jag beundrar verkligen det!
  Åhh vad mkt julpynt på bilden! Jag skulle gå loss för alla mina pengar! haha.
  Ha en fin dag alla! Kram
  /www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Grattis! Vad roligt för dig. Det kommer att gå alldeles galant, låter som att det passar dig perfekt. Jag har också nyligen börjat på ett nytt jobb, det är mycket att ta in i början, men det blir bara bättre och bättre. KRAM

  Svara
 • Grattis till jobbet Hannah! Vad kul!:)
  Hoppas din dag varit bra. Det är så lustigt när jag läser om Mio…Som jag sagt förut så är han så otroligt lik min Mio till sättet. Var på kvartsamtal härom dagen och då berättade hans fröken att hon ibland måste be honom springa två varv runt huset pga allt hans spring i kroppen! Hon sa det absolut inte på ett negativt sätt utan konstaterade bara att det fanns mycket i den lilla kroppen som behövde komma ut!:)
  Tyckte ni gjorde alldeles rätt i att åka till det andra barnet och be om ursäkt. Som någon skrev så händer det inte ofta att en förälder erkänner att det egna barnet gör fel! All cred till er båda för att ni verkar vara underbara föräldrar!!

  Kram kram

  Svara
 • Stort grattis till det nya jobbet! Glädjs med dig fina du 🙂

  Jag vill även passa på att be om ursäkt. Jag och min mamma skulle komma på er bloggträff men i lördags förmiddag hände en privat sak som gjorde att vi tyvärr inte kunde gå.
  Var så mycket då att jag inte prioriterade att höra av mig till er och meddela detta.
  Vad jag sett och förstått hade ni i alla fall en jätte trevlig kväll som jag så önska jag fick uppleva.
  Du och din familj sprider sån kärlek och glädje.

  Jag flyttade upp till Sthlm i augusti och arbetar nu som barnflicka i Djursholm. Jag längtar ofta hem till familj och vänner men blir stark och positiv av din blogg.

  En dag vill jag bli som du! Jag lever för att hjälpa andra och få människor i min omgivning att må bra. Att se andra lyckliga är det bästa jag vet. Precis som du 🙂

  Ha en fantastisk dag,
  Kram Amanda 20 år

  Svara
 • Stort Grattis till ditt nya jobb! 🙂 Det kommer att gå hur bra som helst. Vi kollade alltid på Eftersnack när du och Doreen hade det! Ska bli roligt att se dig i rutan igen! Dessutom så låter ju jobbet helt perfekt när man har barn hemma! Kramar!

  Svara
 • GRATTIS HANNAH!!! Gud vad kul..Äntligen ett nytt fräscht snyggt ansikte i tv, det behövs!
  Måste säga att du verkar vara en fantastisk förälder.
  Lycka till med nya jobbet!
  Love Malinapralina

  Svara
 • GRATTIS till nya jobbet och vad KUL att både du och din syster får vara med och göra människor extra glada 😀

  Jag har också fått varit med min son då han var i Mio´s ålder och sagt förlåt till kompis. Kan trösta dig med att i dag är han en hellugn kille som är 14 år, han var precis som Mio verkar vara en liten busunge (det ser man i blicken liksom)som även kan charma vem som helst och inte har långt till vare sig bus, ilska,kramar och ångest då de förstår vad de egentligen gjort….
  Kram och ha en fin dag 🙂

  Svara
 • Grattis till ditt nya jobb. Bra gjort som föräldrar att säga till Mio att han skall be om förlåtelse till den han varit dum emot.
  Själv stöttade jag en mamma igår vars dotter hade blivit utsatt för hot på sin mobiltelefon i lördags nu är hon ju 13 år men ändå.
  Liv hon är för söt så nu önskar jag mig barnbarn snart…

  Svara
 • Grattis till jobbet:-)

  Svara
 • Grattis fina fin-Hannah! 🙂

  Jag tror jobbet kommer passa dig perfekt! Och sätt en stilettklack i nyllet på den gubben som inte fattar att man kan vara både vacker OCH ha hjärna och hjärta 🙂 eller kanske ännu bättre om Hans drar på sig dem ändå. Men kom ihåg, underläge är enbart en startposition, du kommer att erövra världen 🙂

  Hälsningar ex-modellen Katinka (som visst också hade lite innanför pannbenet)

  Svara
 • Vad roligt och GRATTIS till ditt nya jobb. Jag tror att du kommer fixa det utmärkt bra. Skit i vad journalisterna skriver, dom vill alltid gotta sig i andra och vänder mer än gärna på saker o ting. Jag tror på dig Hannah och kommer att titta på dig i rutan =) Kan bara hålla med det som ”Katinka” skriver till 100 procent. Vad fin william är i sin yodatröja =) Hoppas du får en bra dag det är du värd. Kramar Linda

  Svara
 • Hej fina Hannah.Det ska bli så roligt att se dig i Tv,precis vad jag hade hoppats på.Ni är verkligen bra föräldrar både du och Peter.Men det var ju sååå gulligt av Mio att ge bort sin chokladbit.Men bra att du tog tag i det direkt.Stor heder till dig Hannah.Ha en underbar Tisdag hela fina familjen.Stor kram.

  Svara
 • kul att du har en julby från guldfynd 🙂 jag vill inte veta hur mycket julsaker jag köpt där sen jag började jobba där… hihi 🙂 man blir så lätt kär i sina ”egna” saker! små söta pepparkaks-barn, änglar, tomtar…!

  Svara
 • Stort grattis till nya jobbet, det ska bli så spännande att följa dig där ockdå! Du kommer göra ett toppen jobb som alltid!
  Måste säga att jag är mycket imponerad av hur du och Peter uppfostrar barnen, det är verkligen bra att ni vågar ta tag i problemen som uppstår och lille busungen lär sig också. Jag kan se hur buset lyser i hans ögon, men samtidigt ser man att han mår bra och är full av kärlek!
  Hoppas ni får en jätte bra dag, kram

  Svara
 • Ett stort grattis till jobbet. Ska bli roligt att följa Ert program.
  Vill även säga att jag är glad att du och Peter hanterar situationen med barnen så bra som Ni gör. Jag hade gjort exakt samma sak men det är många föräldrar som är sådana att dom anser att deras barn aldrig gör något fel.
  Er familj lyser av kärlek!
  Ha en bra dag. Kram Sara

  Svara
 • Vad ROLIGT!! Då får vi se dig på TV snart också :). Härligt härligt och stoooort lycka till!

  Krambanan

  Svara
 • GRATTIS!! vad roligt att äntligen få höra om ditt nya jobb. Ska bli så kul att följa dig på TV också 🙂 Jag skulle också vilja göra någonting nytt efter mammaledigheten. Vet inte vad än och är lite feg för att söka mig till nått annat. Men jag måste säga att du får mig att våga mer. Så tack! Vad fin du är och ta hand om dig med! STOR kram//Ulrika

  Svara
 • Grattis till nya jobbet! Vad spännande! Har ingen aning om vad det är för program, men det låter skoj!

  Kram!

  Svara
 • Grattis till ditt nya jobb…härligt för dig att få komma ut och jobba lite,vart bara lite bestört när jag såg att dom hade skrivit i tidningen”Med Hans Wiklund som programmledare och Hannah Graaf som bokstavsvändar värdinna”….Ehhh,va? Va min första tanke…varför då? Tjejen kan sjunga ,tjejen har humor,tjejen har talang….varför vända bokstäver? Men det var visst inte så illa då…och då blev jag lugn igen.:-)Synd att slösa på någons talanger bara för att,menar jag….men GO FOR IT! Må bäst!

  Svara
 • Grattis Hannah till nya jobbet!Då blir det att slå på tv:n snart!

  kram

  Svara
 • Stort grattis till nya jobbet!
  Välkommen till Göteborg, även jag hoppas på bloggträff här i framtiden.
  Sköt om varandra!

  Svara