Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | december 8, 2009

Bara vi två

Jag har en Williamdag och William en mammadag 🙂 Vi har köpt lite julklappar och ska strax gå på bio och se Arthur och Maltazard. Jag längtar nog mer till popcornen än själva filmen 🙂
Vi hörs ikväll igen!
Puss


6 kommentarer6 kommentarer om “Bara vi två”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad viktigt det är att bara ett barn en sådan där dag…jag håller med dig om att man längtar mest efter popcornen än filmerna, men såg en ganska bra film i lördags En julsaga med Jim Carrey (animerad) . Den var lite läskig, så din lille Mio ska nog inte se den, men väl för en 9 åring…
  kRAm Anna

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Låter som en härlig dag! 🙂

  Grattis till det nya jobbet Hannah! Du komer göra ett kanonjobb tror jag. Ska bli spännande att se programmet, jag älskar spelprogram hihi..

  Kramis 🙂

  Svara
 • Börjar med att säga grattis vackra Hannah till jobbet. Hoppas verkligen att du kommer att trivas bra. Sen måste jag också påpeka att du är en så fruktansvärt fin mamma till dina vackra barn. Du tar dig tid med var och en och är otroligt rättvis. Du är verkligen min förebild måste jag säga. Vet att du är öppen för förslag på lite enkla recept. Jag tänkte dela med mig av en kotlettgryta som jag testa idag och hoppas att ni kommer att gilla den. Vi här hemma gjorde det. Glöm aldrig att DU också är värdefull.
  Här kommer receptet!!

  (Till 3-4 pers)

  Du behöver:
  1 Förpackning benfri kotlett
  1 Röd paprika
  2 – 3 st Tomater
  1 fpk Lätt creme fraiche/creme fraiche
  1 fpk Chili creme fraiche
  Salt
  Peppar lr köttkrydda

  Så gör du:
  Skär kotletterna & paprikorna i bitar.
  Fräs tomat + paprika, tillsätt kotlettbitarna, salta & peppra.
  Stek det tills kotlettbitarna är genomstekta tillsätt sedan chili creme fraiche
  & creme fraiche, låt koka upp.

  Servera med ris lr bulgur går även med pommes och vitlöksbröd till 😉

  KLART!
  Enkelt va?! 😀

  Ha det bäst och jag är verkligen ledsen över att jag inte kunde vara med på eran fest, jag jobba!

  Puss o kram från Emina B

  Svara
 • Fina Hannah.Så kul för barnen att ha en dag som bara man kan rå om varandra.Du är verkligen en fin Mamma.William är så söt.Kram på er båda.

  Svara
 • Gokväll i sigtuna!Så mysigt med eran mamma&William dag!Hoppas bion och popcornen var bra!Du har en underbar familj!

  Kram

  Svara
 • En riktigt söt och go kille 🙂

  Svara