Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:48 | december 8, 2009

Trötter

Vackra Du, ville bara säga god natt. Är helt slut, ska upp om fem timmar för att flyga ner till Göteborg. Vi ska köra genrep hela dagen. Ser fram emot det trots den tidiga morgonen, det ska bli spännande 🙂

Lovade dig dock att höra av mig ikväll, och jag håller alltid mina löften 🙂 Jag och William var i Kista Gallerian. Vad fin den har blivit. Gillade att de expanderat och snyggat till butikerna. William hittade några saker som han önskade sig, så nu får vi se om Tomten är snäll. Vi hade ett par riktigt bra timmar tillsammans bara vi två. 

William och Alvin-gänget hängde innan filmen började.

William och Alvin-gänget hängde innan filmen började.

Jag älskar biopopcorn, och åt upp en hel låda innan jag somnade och vaknade lagom till att filmen var slut... oops:-)

Jag älskar biopopcorn, och åt upp en hel låda innan jag somnade och vaknade lagom till att filmen var slut... oops:-)

Jag var bara tvungen att köpa en liten julklapp i förskott till mig själv.

Julklappen till mig själv blev en klänning i fejkskinn från LINDEX.
Det blev en klänning i fejkskinn från LINDEX.

Nästa vecka blir det ”Miodag”. Jag tycker det är så mysigt att få egentid med pojkarna. Vi behöver det.

All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Trötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Läckert ”skinnfodral” du hittat. Och vad mysigt med en William-dag. Han verkar så fin din äldsta son.
  Jag avskyr att gå upp tidigt på morgnarna, så kl.5 imorgon bitti för dig låter lite som tortyr i mina öron…Men du får säkerligen en rolig dag på nya jobbet! 🙂 Ha det härligt kära du!! Tänker på dig.

  Kramar från Melinda

  Svara
 • Stort lycka till med ditt nya jobb idag 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah.Hoppas du får en bra och givande dag i Göteborg.WOW snyggt skinnfodral.Den blir du fin i.Härligt att man kan ha egentid med barnen en i taget.Jag brukar faktiskt göra likadant med mina barnbarn.Så mysigt.Ha en underbar dag vackra du.Kram.

  Svara
 • Vad mysigt med en bio dag med ett av barnen 😀 Tycker det är viktigt att göra en sak med varje barn, så man har egen tid med dom.

  Klänningen är ursnygg, kramis!

  Svara