Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | december 9, 2009

Flygfrukost

God morgon. Hoppas att allt är väl med dig. Nu sitter jag på Landvetter flygplats i Göteborg och väntar på min taxi. Fy, vad trött jag var imorse. Kom upp ur sängen lite senare än beräknat, så jag fick i vanlig ordning stressa som en tok. Avskyr att fara iväg innan barnen har vaknat, men lyckades väsnas så mycket att pojkarna vaknade och kom nertassandes till mig i köket. Vi hann pussas och kramas innan jag sprang ut genom dörren 🙂 Frukost fick det bli på flyget.
Önskar dig en fin dag.
All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Flygfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen ner till Göteborg!
  Hoppas du får en bra dag!

  //U

  Svara
 • Ha en toppen dag på jobbet! Själv ska jag snart promenera till ett köpcentrum och shoppa lite.
  STOR kram//Ulrika

  Svara
 • Hej!önskar dig en fin och bra dag i Göteborg!Nja, flygfrukosten ser inte så jättegod ut eller??

  kram

  Svara
 • Du är ju vacker som alltid..oavsett om de är arla morgonstund elr inte…

  va skoj att du ska va programledare..självklart kommer ja sitta bänkad framför dumburken då programmet börja sändas..

  supersnygg klänning du köpt på lindex…
  en annan skulle absolut inte passa i en sådan…ha ju valkar kvar efter man va gravid…

  du kanske ha tips på snygga klänningar?

  Svara
 • GOdmorgon 🙂

  Jag avskyr tidiga morgnar och just nu känns det som det är natt när man stiger upp och natt när man ska hem igen 🙁 ska bli så skönt med ett jullov, jippie för det ska jag också ha 😀 10 dagar ledighet, inte alls dumt!

  ha en fortsatt trevlig dag!

  Svara
 • All kärlek till dig också världens bästa Hannah.Vacker som vanligt.Kram.

  Svara
 • hejsan hannah 🙂 hoppas flygresan gick bra, själv är jag livrädd för att flyga hehe 🙂
  tänkte höra om jag får skicka min teckning till dej, du kan väl mejla mig
  [email protected]

  ha det toppen. Kram Sofia

  Svara
 • Välkommen till rätt sida landet 😉

  Svara
 • Jag hänger inte med här 🙂 Vad ska du repa till? Luciatåget eller? Kram kram finis!

  Svara