Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:39 | december 9, 2009

Hemma igen

God kväll min vän. Kom hem vid nio ikväll. Dagen har varit intensiv, men mycket rolig. Vi har repat och spelat in ett provprogram hela dagen. De riktiga inspelningarna börjar efter jul, nu är det bara olika rep så att vi vet att positioner, all teknik, ljus mm fungerar innan det är dags på riktigt.

Jag måste nog börja använda Tena, för jag skrattar så mycket att jag tror att jag ska kissa på mig när Hans sätter igång 🙂

Här är jag med vår studioman Rolf. Jag var bara tvungen att dra i hans långa mustasch. Kan jag få en sådan måntro?

Här är jag med vår studioman Rolf. Jag var bara tvungen att dra i hans långa mustasch. Kan jag spara ut till en sådan måntro?

Hans är bra mot min slappa mge. Med allt detta skrattande har jag nog rutor på den mot säsongens slut.

Hans är bra mot min slappa mage. Med allt detta skrattande har jag nog rutor på den mot säsongens slut.

Här provar jag vår bokstavsvägg.

Här provar jag vår bokstavsvägg.

Hjulet snurrade som det skulle.

Hjulet snurrade som det ska.

I de pauser vi fick smet jag in i min loge och skrev till dig, ringde hem för att kolla att allt gick bra med barnen och åt kakor.

Fikastund i kissprovsmugg.

Fikastund i kissprovsmugg.

Hej svejs.

Hej svejs.

Mätt och belåten var det dags att bege sig ut i studion igen.

Mätt och belåten var det dags att bege sig ut i studion igen.

Nästa vecka när vi åker ner så ska vi bli stylade och Lizette som kommer sminka och klä mig inför programmen hade tagit fram sååå mycket snygga kläder. Jag är så glad över detta jobbet och känner mig så lugn. Det är ett supergäng bakom och med mig så man kan inte vara annat än det.

Imorgon ska jag upp på TV3 för möte med press mm. Ska vara i stan till halv åtta på morgonen… Ännu en tidig morgon, men denna tar nog priset 🙂 Kul ska det bli i alla fall, får pimpla kaffe.

Efter det ska jag till örondoktorn med William, jullunch med kollegorna på Eyeworks och sist men inte minst så ska jag vara Lucia. Om du har möjlighet så kom gärna till Kungsträdgårdens T-banestation kl. 16.30 så ska jag och min kör sjunga för dig 🙂 Jag är SL-ambassadör och slår ett slag för miljön, och med det så vill vi bjuda resenärer och dig på en trevlig stund.

Nu går ögonen i kors.

Varma kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen hem! Haha, jag fattar härmed att det var lyckohjulet du repade för 🙂 Kul!

  Svara
 • Hej Hanna

  Blev medlem nu, trevligt.
  Du är så vacker.
  Sköt om dig.
  Kram

  Svara
 • God natt söta Hannah.Kram

  Svara
 • Hej!Gläds med dig och ditt nya jobb!Du är fantastisk!

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Ser ut som att i haft en rolig dag.
  Det blir nog ett superprogram som man måste titta på. Sov gott och hoppas morgondagen visar sig från en trevlig sida.
  Godnatt!!

  Svara
 • Det bästa jobbet man kan ha är ett där man får skratta mycket!!! Så glad för din skull. Tyvärr missar jag ju ditt luciatåg imorgon (idag), men jag hoppas det blir stämningsfullt och BRAVO att du slår ett slag för miljön.
  Nu ska jag gå och lägga mig med min iPod 😉 Köpte en så bra cd idag: Shakiras senaste ”she wolf”! Rekommenderas! Jag är ju annars ett stort Madonnafan, men blev imponerad av Shakira då jag såg henne hos Skavlan.

  Massor av kärlek till dig. Godnatt eller kanske godmorgon 🙂 Hälsa dina guldklimpar.

  Svara
 • Vilken rolig dag du verkar haft. Morgondagen blir nog lika så. Men trött kommer du nog att vara gissar jag. Vad roligt att ni är sånt bra gäng som jobbar ihop, det är jätte viktigt att man trivs och har kul med sina arbetskollegor. Skulle inte du kunna beskriva en ”vanlig” dag lite kort med dina tider och rutiner som när du vaknar,tränar,duschar,lämnar/hämtar barn mm
  Ha en jätte mysig Torsdag!
  STOR kram//Ulrika

  Svara
 • Hej finaste Hannah, du har verkligen fullt upp. Om jag hinner ska jag gå och titta på dig i Kungsträdgården 🙂 annars önskar jag dig all lycka med ditt arbete som kommer att gå lysande. Kram min vän!, Magali

  Svara
 • Hej Hannah!

  Det låter som ett roligt men väldigt hektiskt program, var rädd om dig nu fina Hannah, glöm inte sätta dig ner och andas in och ut mellan alla uppdrag, det är viktigt att DU mår bra, inte bara alla andra 😉

  Stor kram
  Katinka

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vill bara önska dig all lycka till med ditt nya jobb. Jag fattar inte hur du hinner och orkar med allt du gör, du är en stjärna:)
  Önskar jag kunde titta på dig när du går lucia, men tyvärr bor jag inte i stockholm….sköt om dig!

  Kramisar

  Svara
 • Lycka till med luciatåget idag!spännande om vi får se lite bilder från det senare!

  Varm kram från Jönköping

  Svara