Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:43 | december 10, 2009

Lusse lus

Hej min kära vän. Ligger i sängen, Liv somnade nyss i min famn efter en flaska välling, hon låter så fridfull när hon sover. Själv vaknar jag alltid av att jag gjort något konstigt läte och ligger med vidöppen, torr mun i en snedvriden ställnng. Allt annat än vackert och fridfullt. Mer bisarrt 😉

Jag gick upp halv sex imorse och körde in till stan för MTG:s (som bl a äger TV3 och TV8 som ”hjulet” ska gå på) morgonmöte med kunder och press. Jag och Hans blev intervjuade om programmet och fick berätta lite av våra egna tankar kring det. Jag visste inte att vi skulle tala inför de  över hundra gästerna, och fick akut tunghäfta och handsvett. Trodde micken skulle halka ur händerna på mig 🙂 Märkligt att jag kan göra tv och har vågat ställa upp i Schlagern men inte kan tala live inför mycket folk. Det gick bra i alla fall. 

Efter det var det dags att åka till öronläkaren med William. Peter, och William mötte upp mig på Löwet, efter att ha stressat dit, för att upptäcka att läkaren är sjuk och tiden inställd 🙁 Typiskt. Jag var så fruktansvärt trött att jag bara var tvungen att fara hem och sova. Som jag berättat förut så älskar jag att sova och behöver mina minst åtta timmar av sömn varje natt. I alla fall om jag ska kunna vistas bland folk och min familj ska stå ut med mig. Blir på så dåligt humör om jag inte får sova. De senaste två dygnen har jag bara sovit åtta timmar sammanlagt vilket är en katastrof för en sådan som mig 🙂

Sov förbi min jullunch, och vaknade lagom till att jag skulle hämta pojkarna och åka in till stan igen, men denna gång för att lussa.

Tålmodiga barn i väntan på Luciatåg och pepparkakor.

Tålmodiga barn i väntan på Luciatåg och pepparkakor.

Mio kramar mina ben och Martin som gjort den vackra Luciakronan är en av de som ligger bako eventet. Pernilla är från SL, och ville bjuda alla resenärer på Luciatåget

Mio kramar mina ben och Martin som gjort den vackra Luciakronan är en av de som ligger bakom eventet. Pernilla är från SL, och ville bjuda alla resenärer på Luciatåget.

lucia3

Detta var första gången jag var Lucia på riktigt. I min barndom fick jag alltid vara Tomtenisse och gå längst bak i ledet, men hade lika gärna kunnat gå för en kille och varit Stjärngosse. Bättre sent än aldrig, kul var det och det var ingen dålig premiär.

Jag hade en otroligt duktig kör bakom mig från Stockholms Musikskola.

Vi började tåget med att åka ner för rulltrappan i tunnelbanan.

Vi började tåget med att sjungandes åka ner för rulltrappan i tunnelbanan.

Vissa resenärer fick nog en chock när vi kom gående, men en positiv sådan. För de sjöng magiskt vackert.

Vissa resenärer fick nog en chock när vi kom gående, men en positiv sådan. För de sjöng magiskt vackert.

Vi stod nere i tunnelbanan i en timme och sjöng, bjöd på pepparkakor och spred lite glädje i den stressiga vardagen.

Vi stod nere i tunnelbanan i en timme och sjöng, bjöd på pepparkakor och spred lite glädje i den stressiga vardagen.

Jag fick lite kramp i armarna efter ett tag. En i kören var en av "oss" och jag träffade även fina Åsa också en av våra vänner här på sidan. Blev så glad att du kom!

Jag fick lite kramp i armarna efter ett tag. En i kören var en av "oss" och jag träffade även fina Åsa, också en av våra vänner här på sidan. Blev så glad att du kom!

Älskade Baby-Liv hade lite feber igår efter en vaccinering, men idag var hon pigg och glad.

Älskade Baby-Liv hade lite feber igår efter en vaccinering, men idag var hon pigg och glad.

Jag hittade pojkarna stämpla biljetter i spärren när jag var klar som Lucia.

Jag hittade pojkarna stämpla biljetter i spärren när jag var klar som Lucia. Pinsamt!

Här är några av de som gör det säkrare för oss att åka tunnelbana. Tack!

Här är några av de som gör det säkrare för oss att åka tunnelbana. Tack!

Imorgon ska jag in till Eyeworks (produktionsbolaget) och gå igenom de vi spelade in i onsdags i Göteborg. Kolla vad vi kan göra bättre och överlag bara se hur det ser ut. 

Ta hand om dig, vackra själ, och kom ihåg att du är unik. Unik är ett vackert ord tycker jag, en speciell och viktig person är Unik.

Varma kramar.


9 kommentarer9 kommentarer om “Lusse lus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken vacker lucia!

  Antar att ni har samma öronläkare som vi då.. Mannen och sonen åkte till Löwet i går morse, för att mötas av beskedet att läkaren var sjuk. Surt! Jag befann mig i London och hade ett par missade samtal från dolt nummer, men inget meddelande.. Det hade dom ju kunnat lämna kan man tycka..

  Kram kram!

  Svara
 • Vad vacker det måste ha låtit där nere i tunnelbanan! Älskar luciatåg! Mitt problem med luciatåg när jag var liten var tvärtom att jag var ”självklar” som lucia i andras ögon som lång och blond och fick aldrig vara söt tomte i slutet med ljuslykta 🙁

  Läser din blogg dagligen men är så dålig på att kommentera! Fortsätt skriva, uppskattar verkligen din blogg!
  /Stora kramar från Norrland

  Svara
 • Du är sveriges vackraste Lucia Hannah!Vilket ljus du sprider på alla sätt!
  Sov nu gott!

  Godnatt o kram

  Svara
 • Hej fina.Du är den vackraste Lucia jag någonsin sett.kram och godnatt.

  Svara
 • kul att du äntligen fick va lucia – bättre sent än aldrig. 😉
  skulle va kul att stöta på dig i gbg nån dag!
  ha en skön helg! kram christel

  Svara
 • Hejsan, åhh vad fina ni var igår, hade tyvärr inte möjligheten att se er trots att jag älskar Luciatåg med vackra stämmor 🙂
  Hoppas kunna se ett i helgen ist..
  Ha en fin dag och trevlig helg!
  Kram Malin!

  Svara
 • Vad vacker du var som Lucia Hannah, synd att jag inte bor i stockholm så jag kunde fått se dig och ditt fina luciatåg =) Jag hoppas du får en underbar helg med familjen. Läste din mans inlägg precis och skrattade lite för min sambos motto är att ha roligt och kul varje dag och visst kan man ha det =) Nu ska jag mummsa lite på ngr pepparkakor. Varma kramar Linda

  Svara
 • Åh vad fint! Du måste vara Sveriges vackraste lucia Hannah. Så tråkigt att jag inte bor i Stockholm och fick ta del av er sång. Men ni sprider ljus bara genom bildera… måste ha varit många lyckliga resenärer på perrongen igår!

  Ha en trevlig helg!
  Varma kramar Emma

  Svara
 • Superfin du var, synd att jag inte kunde komma dit o titta o njuta av er fina sång o tåg.

  Killarna var ju hur söta som helst i ’spärren’ också, hihi 🙂

  Kram på dig!

  /O.

  Svara